Από 15.900 ευρώ οι τιμές του Skoda Kamiq

Το Νοεμβριο ερχεται στην Ελλαδα το ολοκαινουριο Skoda Kamiq. Το compact SUV με το οποιο η μαρκα μπαινει στην πλεον αναπτυσσομενη κατηγορια, θα ειναι διαθεσιμο σε τιμες που ξεκινουν απο 15.900 ευρω, την εκδοση Active με τον κινητηρα 1,0 TSI 95 PS. Το νεο μικρο Skoda θα προσφερεται με τον ιδιο TSI και σε εκδοση με 116 ιππους, με 1,5 150 ιππων και με 1,6 diesel 116 ιππων, σε ολες τις εκδοσεις με το κιβωτιο DSG, ενω στο τελος του ετους, θα ερθει στη χωρα μας και ο χιλιαρης που κινειται με φυσικο αεριο


To Kamiq θελει να υπερηφανευεται πως τα κανει ολα καλα και με ασφαλεια. Με τις \”δαφνες\” των πεντε αστερων και της εντυπωσιακης επιδοσης 96% στην Προστασια Ενηλικων Επιβατων, στις δοκιμες του Euro NCAP, εχει καθε δικαιωμα να το κανει αυτο. Διαθετοντας εως και εννεα αεροσακους για προστασια οδηγου και επιβατων, προσφερει κορυφαια επιπεδα ασφαλειας, οπως αυτα πιστοποιηθηκαν και στις προσφατες δοκιμες του Euro NCAP. 


Σε αυτες, το Kamiq σημειωσε επιδοση 96% και 80% για την προστασια ενηλικων και παιδιων αντιστοιχα, την υψηλοτερη δυνατη βαθμολογια για την προστασια δικυκλιστων, επιδοση 80% για την προστασια πεζων και τελος, 76% για το συνολο των συστηματων ασφαλειας που προσφερει. Στο βασικο εξοπλισμο περιλαμβανονται τα Lane Assist, Front Assist και Compact Emergency Brake οπως και το συστημα αποφυγης πολλαπλων συγκρουσεων (Multi-Collision Brake) το οποιο εμποδιζει το Kamiq να κινηθει με ανεξελεγκτο τροπο μετα απο μια συγκρουση.

Πληρες, ευρυχωρο και καλοσχεδιασμενο το εσωτερικο του Kamiq

Πλην αυτου, φυσικα συνδυαζει τα κλασικα πλεονεκτηματα της συγκεκριμενης κατηγοριας, οπως την αυξημενη αποσταση απο το εδαφος και τις υπερυψωμενες θεσεις, με την ευελιξια ενος μικρου σε διαστασεις μοντελου και τη χαρακτηριστικη σχεδιαση της Skoda. 

Το Kamiq υιοθετει εναν μοντερνο σχεδιασμο, χωρις να ξεφευγει απο τις κλασσικες γραμμες της Skoda

Με υπερσυγχρονα συστηματα υποβοηθησης και infotainment, ανετους χωρους και πολλα στοιχεια Simply Clever, σε συνδυασμο με μια εξαιρετικα ανταγωνιστικη τιμολογιακη πολιτικη, το νεο Kamiq, υποσχεται οτι θα ενθουσιασει οσους θελουν να καλυψουν τις οικογενειακες τους αναγκες οσο και αυτους που εχουν ενα πιο δυναμικο lifestyle.

H πινακιδα ειναι τσεχικη. Τυχαιο; Δε νομιζω!

Το ολοκαινουργιο Skoda Kamiq λανσαρεται στην Ελλαδα με πεντε διαφορετικους κινητηρες με αποδοσεις που κυμαινονται απο 90 PS εως και 150 PS. Διαθεσιμα τρια συνολα βενζινης, ενας κινητηρας ντιζελ και – για πρωτη φορα στην οικογενεια των SUV της Skoda – ο κινητηρας φυσικου αεριου 1.0 G-TEC, διαθεσιμος στο τελος της χρονιας. 

Ολοι οι κινητηρες ειναι αμεσου ψεκασμου και turbo, διαθετουν ανακτηση ενεργειας πεδησης καθως και τεχνολογια Start/Stop, ενω πληρουν τις τρεχουσες προδιαγραφες εκπομπης ρυπων Euro 6d-TEMP

Οι προτεινομενες τιμες του compact SUV της Skoda

Το μοντελο διατιθεται σε τρεις εκδοσεις εξοπλισμου, τις ACTIVE, AMBITION και STYLE οι οποιες εχουν σχεδιαστει ετσι ωστε να καλυπτουν πληρως ολες τις αναγκες και επιθυμιες. Η ACTIVE, αν και προκειται για την εισαγωγικη εκδοση του μοντελου, εχει πλουσιοτατο εξοπλισμο. Ενδεικτικα, αναμεσα σε αλλα, αξιζει να αναφερθουν τα εξης στοιχεια:

Αεροσακοι οδηγου, συνοδηγου, πλευρικοι εμπρος & κεφαλης τυπου κουρτινας

Μπροστινο συστημα προειδοποιησης κινδυνου \”Front Assist\” με “City Emergency Brake” (αυτοματη πεδηση) και “Pedestrian Protection” (συστημα αναγνωρισης πεζων)

Συστημα διατηρησης λωριδας \”Lane Assist\”

Συστημα αυτοματης ειδοποιησης ατυχηματος e-call & υπηρεσιες προληψης

LED φωτα ημερας, πορειας και μεγαλης σκαλας, LED φλας ενσωματωμενα στους εξωτερικους καθρεπτες και LED πισω φωτα 

Κεντρικο κλειδωμα θυρων με τηλεχειρισμο 

Ηλεκτρικα παραθυρα εμπρος – πισω με λειτουργια ανεσης

Ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι και θερμαινομενοι εξωτερικοι καθρεπτες                                  
Air conditioning με φιλτρο γυρης

Δερματινο τιμονι

Cruise Control με περιοριστη ταχυτητας

Ηχοσυστημα Πολυμεσων \”SWING\” με οθονη αφης 6,5\” HD + συνδεση μεσω BLUETOOTH

Χρωμιωμενο πλαισιο μασκας

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!