Από 20.097€ και με 8 χρόνια εγγύηση το Ford Puma

Με τα πρωτα Ford Puma να φτανουν στη χωρα μας στις αρχες του νεου ετους, η Ford Motor Ελλας ανακοινωσε τις τιμες και τα διαθεσιμα επιπεδα εξοπλισμου του καινοτομου crossover μοντελου της που ερχεται να εισαγει την εταιρεια στη νεα, ηλεκτρικη εποχη Ford.

Το νεο Ford Puma ειναι ενα μοντελο σταθμος για την εταιρεια του μπλε οβαλ διαθετοντας μια πλουσια γκαμα κινητηρων ντιζελ και βενζινης με σημειο αναφορας τις νεες και προηγμενες, ηπια υβριδικες μοναδες κινησης mHEV της Ford. Στην καρδια τους βρισκεται ο γνωστος και πολλαπλα βραβευμενος 3κυλινδρος βενζινοκινητηρας 1.0L EcoBoost, ο οποιος για πρωτη φορα αποδιδει μεχρι 155 ιππους και εχει στο… πλευρο του μια προηγμενη διαταξη ηλεκτροκινητηρα/γεννητρια και μπαταρια 48V, για ακομα καλυτερες επιδοσεις, λιγοτερους ρυπους και χαμηλοτερη καταναλωση καυσιμου.

 
Το νεο Puma, το οποιο βασιζεται στην πλατφορμα του καταξιωμενου στην κατηγορια του Ford Fiesta, ειναι ενα μοντερνο και ευρυχωρο crossover μοντελο με κορυφαιους χωρους για τους επιβατες. Συγχρονως, διαθετει τον καλυτερο στην κατηγορια του χωρο φορτωσης με χωρητικοτητα 456 λιτρων και πλουσιο στανταρ εξοπλισμο ανεσης και ασφαλειας σε ολες τις διαθεσιμες εκδοσεις.


Νεο Ford Puma – Στην Ελλαδα με τιμες απο 20.097€,  ηπια υβριδικη τεχνολογια mHEV, πρωτοποριακες τεχνολογιες διασυνδεδεμενου αυτοκινητου και 8 χρονια εγγυηση

•    Το νεο Ford Puma θα ειναι πολυ συντομα διαθεσιμο στην Ελλαδα με τιμες που ξεκινουν απο 20.097€, ανταγωνιστικα χρηματοδοτικα και 8 χρονια εργοστασιακη εγγυηση Ford Protect. Προκειται για το πρωτο μοντελο της νεας ηλεκτρικης εποχης Ford, με τα πρωτα αυτοκινητα να αναμενονται στην ελληνικη αγορα στις αρχες του επομενου ετους

•    Βασισμενο στο επιτυχημενο Fiesta, το νεο Puma ειναι ενα συμπαγες crossover με πραγματικα μεγαλους χωρους για επιβατες και αποσκευες, διαθετοντας, μεταξυ αλλων, τον μεγαλυτερο χωρο φορτωσης στην κατηγορια (456 λιτρα), σε συνδυασμο με τον καινοτομο αποθηκευτικο χωρο MegaBox

•    Υιοθετωντας την προηγμενη, ηπια υβριδικη τεχνολογια mHEV της Ford που συμβαλει στη μειωση της καταναλωσης καυσιμου αλλα και στην περαιτερω βελτιωση των επιδοσεων, το νεο Puma υποσχεται, οπως καθε μοντελο Ford, κορυφαια οδικη συμπεριφορα

•    Πλουσιος στανταρ εξοπλισμος σε ολες τις εκδοσεις με ψηφιακο πινακα οργανων 12,3 ιντσων, καθισματα με λειτουργια μασαζ, 5 προφιλ οδηγησης, ασυρματη φορτιση smartphone και δυνατοτητες διασυνδεσης για τελεια διαδραστικη εμπειρια

Εντυπωσιακη εξωτερικη σχεδιαση που μαγνητιζει το βλεμμα, κορυφαιοι χωροι και πρακτικοτητα στο εσωτερικο, σπορ χαρακτηρας και συμπεριφορα στο δρομο, αλλα και προηγμενοι κινητηρες που εχουν ως σημειο αναφορας την ηπια υβριδικη τεχνολογια mHybrid. Αυτα ειναι μερικα μονο απο τα «οπλα» στη φαρετρα του νεου Puma – ενος καινοτομου crossover αυτοκινητου που ερχεται να αλλαξει τα δεδομενα της κατηγοριας του.

Το νεο Puma αποτελει τον προπομπο μιας σειρας νεων εκδοσεων και μοντελων της Ford που υιοθετουν την προηγμενη, ηπια υβριδικη τεχνολογια mHEV με επικεντρο τον καταξιωμενο κινητηρας βενζινης 1.0L EcoBoost και αποδοση 125 και 155 ιππων. Η τεχνολογια EcoBoost Hybrid αναβαθμιζει πληρως τα χαρακτηριστικα του πολυβραβευμενου βενζινοκινητηρα της Ford αφου επιτρεπει την αποθηκευση της ενεργειας που χανεται κατα το φρεναρισμα και το ρολαρισμα του αυτοκινητου σε μια αεροψυκτη μπαταρια ιοντων λιθιου 48V. Αυτη η αποθηκευμενη ενεργεια χρησιμοποιειται κατα την επιταχυνση απο τον ενσωματωμενο ηλεκτροκινητηρα ο οποιος συνεπικουρει τον κινητηρα εσωτερικης καυσης, προσφεροντας ετσι καλυτερη αποδοση με ταυτοχρονα χαμηλοτερη καταναλωση και εκπομπες CΟ2.


Αξιοποιωντας στο επακρο το δαπεδο του επιτυχημενου Fiesta, το νεο Puma αποτελει μια προταση με οδηγοκεντρικο χαρακτηρα, αλλα συναμα ενα «αθλητικο» σχεδιαστικα αυτοκινητο στην κατηγορια των crossover. Χαρη στις συμπαγεις διαστασεις του αμαξωματος και την κορυφαια διαρρυθμιση του εσωτερικου, το νεο Ford Puma εξασφαλιζει αφθονια χωρο στο πισω καθισμα, αλλα και τον μεγαλυτερο στην κατηγορια του χωρο φορτωσης (456 λιτρα). Σημειο αναφορας εδω ειναι το καινοτομο MegaBox, ενας βαθυς και ευελικτος αποθηκευτικος χωρος 80 λιτρων κατω απο το ρυθμιζομενο δαπεδο του χωρου αποσκευων, το οποιο με τη σειρα του μπορει να τοποθετηθει σε τρεις διαφορετικες θεσεις αναλογα με τις εκαστοτε μεταφορικες αναγκες σας. Το παζλ των καινοτομιων στο χωρο αποσκευων συμπληρωνει η εξυπνη εταζερα που προσαρμοζεται αυτοματα στον ογκο των αποσκευων που μεταφερετε. Το ελαστικο υλικο απο το οποιο ειναι κατασκευασμενη, το ευκαμπτο πλαισιο της και ο ιδιαιτερος τροπος στερεωσης της στην πισω πορτα της επιτρεπουν να παραμενει μονιμα στη θεση της χωρις να εμποδιζει το κλεισιμο της πισω πορτας.


Το νεο Ford Puma θα ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα απο τις αρχες του επομενου χρονου στις εκδοσεις Titanium και ST-Line X. Ολες οι εκδοσεις διαθετουν εντυπωσιακο στανταρ εξοπλισμο που περιλαμβανει:

–    Ψηφιακο πινακα οργανων 12,3 ιντσων με τεχνολογια χρωματων 24-bit “true color” που απεικονιζει τις πληροφοριες με εντυπωσιακη ευκρινεια, ενω η τεχνολογια “free-form” που διαθετει επιτρεπει την πληρη παραμετροποιηση τοσο των εικονιζομενων πληροφοριων σε σχεση με το σχημα, αλλα και τη θεση που αυτες εμφανιζονται


–    Εμπρος καθισματα με λειτουργια μασαζ που αναζωογονουν οδηγο και συνοδηγο, συμβαλλοντας καθοριστικα στην ασφαλεια, αλλα και στα ανετα μακρινα ταξιδια. Το συστημα μασαζ διαθετει τρεις θαλαμους και τρια επιπεδα ρυθμισης της εντασης.

–    Πρωτοποριακη τεχνολογια διασυνδεδεμενου αυτοκινητου με ενσωματωμενο modem που επιτρεπει στο νεο Puma να ειναι μονιμα συνδεδεμενο στο internet. Με αυτο τον τροπο, ο οδηγος του νεου Ford Puma μπορει μεσα απο την εφαρμογη FordPass να κλειδωνει και να ξεκλειδωνει το αυτοκινητο απο μακρια, να ελεγχει την σταθμη καυσιμου και τη φορτιση της μπαταριας, η να λαμβανει πληροφοριες για την κατασταση του αυτοκινητου, οπως για παραδειγμα για την πιεση των ελαστικων.


–    Το συστημα επικοινωνιας και ψυχαγωγιας SYNC3 της Ford επιτρεπει τη συνδεση ενος smartphone φροντιζοντας παραλληλα να το διατηρει πληρως φορτισμενο χαρη στη τεχνολογια ασυρματης φορτισης, ενω δινει τη δυνατοτητα στον οδηγο να ελεγχει το συστημα ηχου και πλοηγησης χρησιμοποιωντας απλες φωνητικες εντολες. Το συστημα SYNC3 προσφερει συμβατοτητα Apple CarPlay και Android Auto™ χωρις επιπλεον κοστος και υποστηριζεται απο μια κεντρικη οθονη αφης 8” που μπορει να λειτουργει μεσω κινησεων των δακτυλων (pinch & swipe).


–    Τα φωτα ημερας LED και τα πισω φωτα LED χαριζουν στο νεο Ford Puma μια ξεχωριστη συγχρονη εμφανιση, ενω οι αυτοματοι προβολεις LED προσφερουν ιδανικο φωτισμο τη νυχτα και μεγαλυτερη ασφαλεια σε ολες τις καιρικες συνθηκες

–    Τα 5 διαφορετικα προφιλ οδηγησης του νεου Ford Puma, περα απο τα ηδη γνωστα προγραμματα Normal, Sport και Eco, περιλαμβανουν επιπλεον το προγραμμα Slippery, που ρυθμιζει το ESC και το Traction Control ωστε να λειτουργουν πιο αποτελεσματικα σε επιφανειες μειωμενης τριβης (λασπη, χιονι, παγος) και το προγραμμα Trail, που συμβαλει στη διατηρηση της “φορας” του αυτοκινητου σε σαθρες επιφανειες (πχ. αμμος) ρυθμιζοντας την αποκριση του γκαζιου, τα χαρακτηριστικα αποδοσης του ABS και το Traction Control.


Η αποκτηση του νεου Ford Puma αποδεικνυεται πολυ ελκυστικη αφου περα απο την ανταγωνιστικη τιμη του διαθετει κορυφαια χρηματοδοτικα προγραμματα για οσους επιθυμουν να το αγορασουν με χρηματοδοτηση. Το προγραμμα MyPuma απο τη Ford Finance προσφερει προνομιακους ορους με προκαταβολη απο 0%, επιτοκιο απο 1% και διαρκεια αποπληρωμης απο εως 84 μηνες.

Η 8ετης εργοστασιακη εγγυηση Ford Protect με την οποια προσφερεται το νεο Ford Puma στην ελληνικη αγορα αποδεικνυει εμπρακτα την εμπιστοσυνη της τοπικης αντιπροσωπειας στο νεο αυτο crossover και προσδιδει ενα ακομα ισχυρο πλεονεκτημα σε οσους επιθυμουν να συμβιωσουν απροβληματιστα με το νεο τους αυτοκινητο για πολλα χρονια.

Στη συνεχεια παρατιθενται αναλυτικα οι τιμες πωλησης ολων των εκδοσεων του νεου Ford Puma, ο εξοπλισμος που τις συνοδευει, τα χρηματοδοτικα προγραμματα της Ford Finance καθως και η εγγυηση.

Στανταρ Εξοπλισμος ανα εκδοση

Νεο Ford Puma Titanium

•    Ζαντες ελαφρου κραματος 17” 10 ακτινων με διαστασεις ελαστικων 215/55R17
•    Πληρως ψηφιακος πινακας οργανων με οθονη 12,3\” TFT LCD
•    6 αεροσακοι, με δυνατοτητα απενεργοποιησης αεροσακου συνοδηγου
•    Λειτουργια μασαζ & υποστηριξη μεσης καθισματων οδηγου/συνοδηγου (μονο στην εκδοση Titanium)
•    Επιλογη Λειτουργιας Οδηγησης (SDM) με 5 διαφορετικα Drive Modes:
Normal, Eco, Sport, Slippery & Trail
•    Εμπρος φωτα ημερας LED
•    Εμπρος προβολεις LED
•    Πισω φωτα LED
•    Αυτοματη εναλλαγη μεγαλης σκαλας προβολεων – Auto High Beam headlamps
•    Αυτοματοι εμπρος προβολεις & αυτοματοι υαλοκαθαριστηρες με αισθητηρα βροχης
•    Προβολεις ομιχλης με στατικους λαµπτηρες στροφης (cornering lamps)
•    Cruise Control με ρυθμιζομενο συστημα περιορισμου της ταχυτητας
•    Συστημα Πλοηγησης, ηχοσυστημα με οθονη αφης 8”, 7 ηχεια, ψηφιακο ραδιοφωνο DAB, GPS, Συστημα
•    Ford SYNC 3 µε Κληση Εκτακτης Αναγκης, ανοικτη συνομιλια κινητου τηλεφωνου Bluetooth, 2 θυρες USB, ενσωματωμενο modem
•    Βαση ασυρματης φορτισης (wireless charging)
•    Αυτοματο ηλεκτρονικο συστημα κλιματισμου (EATC)
•    Ηλεκτρονικο συστημα ευσταθειας ESC (Electronic Stability Control) με ελεγχο προσφυσης Traction Control (TCS), Hill Start Assist, Lane Keeping Aid/Warning
•    Συστημα αποφυγης συγκρουσης – Collision Mitigation System – με ανιχνευση οχηματων, πεζων και δικυκλιστων
•    Ανιχνευση πεζων ακομα και τη νυχτα
•    Συστημα αναγνωρισης κοπωσης οδηγου – Driver Impartment Monitor
•    Συστημα αναγνωρισης οδικων σηματων – Traffic Sign Recognition
•    Συστημα παρακολουθησης της πιεσης των ελαστικων – Tyre Pressure Monitoring System (TPMS)
•    Συστημα αυτοματης διακοπης/εκκινησης κινητηρα – Auto-Start/Stop
•    4 ηλεκτρικα παραθυρα
•    Κεντρικο κλειδωμα με τηλεχειρισμο
•    Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεφτες
•    Trip Computer
•    Υποδοχες παιδικου καθισματος ISOFIX στις εξωτερικες θεσεις του πισω καθισματος
•    Συστημα MyKey – παραμετροποιησης των λειτουργιων αναλογα με το κλειδι που χρησιμοποιειται
•    Καθισμα οδηγου & συνοδηγου 4 κατευθυνσεων
•    Πισω καθισμα με πλατη διαιρουμενη/αναδιπλουμενη 60:40
•    Δερματινο τιμονι, δερματινη λαβη ταχυτητων και δερματινη λαβη χειροφρενου
•    Εσωτερικος ατμοσφαιρικος φωτισμος LED
•    Πισω αισθητηρες παρκαρισματος


Νεο Ford Puma ST-Line Χ (επιπλεον της Titanium)

•    Hχοσυστημα B&O με οθονη αφης 8”, ψηφιακο ραδιοφωνο DAB και 10 premium ηχεια υψηλης αποδοσης (συμπερ/νου subwoofer 675W)
•    Adaptive Cruise Control με υποβοηθηση ελιγμου αποφυγης Evasive Steering Assist
•    Συστημα επιτηρησης τυφλων σημειων (BLIS) με προειδοποιηση για διερχομενο οχημα (Cross Traffic Alert)
•    Αυτοματο συστημα παρκαρισματος με εμπρος-πισω αισθητηρες παρκαρισματος,
•    Σπορ αναρτηση
•    Κιτ εξωτερικης διαμορφωσης ST-Line
•    Χαρακτηριστικο λογοτυπο ST-Line στα εμπρος φτερα
•    Σπορ εμπρος καθισματα
•    Ημιδερματινα καθισματα
•    Λαβη μοχλου ταχυτητων με φινιρισμα αλουμινιου
•    Εμπρος μαρσπιε με το λογοτυπο ST-Line
•    Πενταλ ελαφρου κραματος
•    Χρωμιωμενη απολιξη εξατμισης
•    Ζαντες ελαφρου κραματος 18” με διαστασεις ελαστικων 215/50R18
•    Πισω φιμε κρυσταλλα
•    Κουμπι εκκινησης κινητηρα – Keyless Start
•    Υποστηριξη μεσης καθισματων οδηγου/συνοδηγου
•    Σκουρα εσωτερικη επενδυση οροφης
•    Σπορ δερματινο τιμονι (κοφτο στο κατω μερος “flat bottom”) με κοκκινη ραφη
•    Λαβη χειροφρενου με επενδυση απο μαυρο δερμα με κοκκινη ραφη
•    Καλυμμα μοχλου ταχυτητων με κοκκινη ραφη
•    Καμερα οπισθοπορειας

Τιμοκαταλογος Εκδοσεων

Εκδοση    Αμαξωμα    Κινητηρας    Κιβωτιο Ταχυτητων    C02    Ανωτατη Λιανικη Τιμη Πωλησης με ΦΠΑ & Τελος Ταξινομησης
Titanium    5Θ    1.0L EcoBoost, 125PS, mHEV    6-ταχυτο μηχανικο    96    20.097€
Titanium    5Θ    1.0L EcoBoost, 155PS, mHEV    6-ταχυτο μηχανικο    99    22.681€
ST-Line X    5Θ    1.0L EcoBoost, 125PS, mHEV    6-ταχυτο μηχανικο    99    24.254€
ST-Line X    5Θ    1.0L EcoBoost, 155PS, mHEV    6-ταχυτο μηχανικο    101    25.793€

Χρηματοδοτικα προγραμματα

Ποσοστο  Ελαχιστης Προκαταβολης    Διαρκεια (Μηνες)    Επιτοκιο*
0%    12 – 84    1% – 5,99%

Εγγυηση
8 Χρονια Εργοστασιακη Εγγυηση Ford Protect

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KLRhME1m_2s]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!