Αυτό είναι το λογότυπο της Stellantis

 Προχωρα ταχυτατα ο \”γαμος\” της PSA με την FCA. Αφου διευθετηθηκαν και τα πλεον ουσιαστικα θεματα, οπως το ΔΣ του νεου, κοινου ομιλου, που ονομαζεται Stellantis και θα προκυψει απο συγχωνευση 50-50 της Peugeot S.A. (Groupe PSA) και της Fiat Chrysler Automobiles N.V. (\”FCA\”), αποκαλυφθηκε το λογοτυπο. 


Οπως αναφερεται στην κοινη ανακοινωση, το νεο λογοτυπο, συμβολιζει \”την πλουσια κληρονομια των ιδρυτριων εταιρειων της Stellantis και τη μοναδικη συνδυασμενη δυναμικη του χαρτοφυλακιου του νεου ομιλου που αποτελειται απο 14 ιστορικες μαρκες της αυτοκινησης, καθως και τη διαφορετικοτητα των επαγγελματικων backgrounds των εργαζομενων τους που δουλευουν σε ολες τις περιοχες\”. 


Οπως ηταν αναμενομενο, το λογοτυπο της Stellantis -που προερχεται απο τη λατινικη λεξη “stello”, η οποια σημαινει \”να λαμπει με τα αστερια\”- αποτελειται απο το ονομα του ομιλου, στο οποιο το γραμμα \”Α\” κυκλωνεται και φωτιζεται απο αστερια. Η αποκαλυψη του λογοτυπου ειναι το πιο προσφατο βημα προς την ολοκληρωση του project συγχωνευσης, η οποια αναμενεται να ολοκληρωθει το πρωτο τριμηνο του 2021, μετα απο την εγκριση των Γενικων Συνελευσεων των μετοχων, τοσο της FCA οσο και του PSA.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!