Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει Rallycross!

Στον πρωτο αγωνα της χρονιας για το Πρωταθλημα World RX, ο οποιος διεξαγεται αυτο το Σαββατοκυριακο στη Βαρκελωνη της Ισπανιας, η Hoonigan Racing θα παρουσιασει τη νεα εμφανιση της ομαδας των Ken Block και Andreas Bakkerud. Η νεα εμφανιση των rallycross αγωνιστικων Focus RS RX της Ford Performance σχεδιαστηκε σε συνεργασια με το διασημο Βρετανο καλλιτεχνη David Gwyther, ο οποιος ειναι γνωστος ως Death Spray Custom. Τα νεα χρωματα στα αυτοκινητα των Block και Bakkerud αποπνεουν εντονη ενεργεια χαρη στους κεραυνους που συνδυαζονται με τρισδιαστατα στοιχεια.  
Περα απο τη δουλεια του στο σχεδιασμο των αυτοκινητων, ο Death Spray Custom φιλοτεχνησε τα νουμερα και τα ονοματα των δυο οδηγων. Επισης, επανασχεδιασε τα καθιερωμενα σλογκαν της Hoonigan “Kill All Tires,” και “Ain’t Care,” καθως και ενα ολοκαινουργο λογοτυπο της Hoonigan πανω στα αυτοκινητα.

«Καθε χρονο εδω στη Hoonigan Racing και στη Hoonigan Industries προσπαθουμε να δημιουργουμε τα καλυτερα αγωνιστικα χρωματα που υπαρχουν στο χωρο των αγωνων»,  δηλωσε ο Block. «Εχουμε καταφερει να εξελισσουμε αυτο που κανουμε και παντα προσπαθουμε να συνδυασουμε τα χρωματα μας με εκπληκτικα γραφικα και καλλιτεχνες, ωστε τα αυτοκινητα μας να ειναι εντυπωσιακα και μοναδικα σε εμφανιση στην πιστα. Με τον ιδιο τροπο, θα φτιαξουμε νεα προϊοντα ενδυσης με τα λογοτυπα της Hoonigan, καθως και αλλα καταπληκτικα προϊοντα με τους συνεργατες μας».


Συνεχιζει ο Block: «Ειμαι λατρης της δουλειας του David [Death Spray Custom] εδω και καιρο και ειμαι ενθουσιασμενος που μπορεσαμε να συνεργαστουμε για τη δημιουργια της φετινης μας εμφανισης. Ειναι σημαντικο να τον εχουμε κοντα μας ως κομματι της ιστοριας της αγωνιστικης ομαδας μας».

«Εφαγα τα νιατα μου στριμωγμενος στο πισω καθισμα ενος παλιου Ford Escort αναζητωντας ειδικες διαδρομες σε ολη τη Μ. Βρετανια, δηλωσε ο Death Spray Custom. «Το 2017 ειναι λογικο να αφιερωσω χρονο για τον Ken Block και την ομαδα της Hoonigan». 

Για να απολαυσετε τα νεα χρωματα των αυτοκινητων και τους Block και Bakkerud σε πληρη δραση, μην χασετε τον 1ο γυρο του πρωταθληματος World RX για το 2017, ο οποιος διεξαγεται το Σαββατοκυριακο 2 Απριλιου στη Βαρκελωνη της Ισπανιας και μεταδιδεται μεσω live streaming στο www.fiaworldrallycross.com/live η συντονισου εδω https://www.facebook.com/FordPerformance/

Για οσους αρεσουν τα χρωματα του 2017, επιλεγμενοι συνεργατες του Block θα διαθετουν πολυ συντομα ρουχισμο και εξοπλισμο που θα περιλαμβανει τα νεα σχεδια (Hoonigan, Wolfgang Man & Beast, κτλ.).

Το βιογραφικο του Ken Block: Η καριερα του Ken Block στα ραλι ξεκινησε το 2005. Οι οδηγικες του ικανοτητες και ο ελεγχος που διεθετε στο αυτοκινητο εκτιμηθηκαν γρηγορα με αποτελεσμα ο Block να κατακτησει τον τιτλο του Rookie εκεινης της χρονιας στο Αμερικανικο Πρωταθλημα Ραλι. Εκτοτε, ο Block συνεχιζει να συμμετεχει στο πρωταθλημα, πετυχαινοντας πολυαριθμες νικες στη γενικη καταταξη καθως και πολλους τερματισμους στο βαθρο. Επισης, απο το ξεκινημα της καριερας του εχει κατακτησει πεντε μεταλλια στα X Games, περιλαμβανομενου του ασημενιου μεταλλιου στα Global X Games της Βαρκελωνης το 2013. Περα απο τις επιδοσεις του με τα αυτοκινητα, ο Block αποτελεσε κινητηρια δυναμη στην προβολη του σπορ των ραλι στις Ηνωμενες Πολιτειες. Ο συνδυασμος του ταλεντου και των ικανοτητων του πισω απο το τιμονι με την εικονα και το επιτυχημενο του μαρκετινγκ, χαρισε στον Block τη φημη οδηγου ραλι παγκοσμιας εμβελειας μεσα απο την εξαιρετικα επιτυχημενη σειρα video Gymkhana, τα οποια εχουν γινει viral. Τα εννεα video της σειρας Gymkhana (μαζι με τα εναλλακτικα μονταζ) εχουν ξεπερασει συνολικα τα 400 εκατομμυρια views και εχουν κανει τον Block γνωστο σε εκατομμυρια ματια σε ολο τον κοσμο. Η συγκεκριμενη σειρα εχει επισης κερδισει διαφορα βραβεια: εχει μπει στο top 10 των πιο viral video συμφωνα με το περιοδικο Ad Age, εχει κερδισει το βραβειο «Χρυσο Μολυβι» στο διαγωνισμο One Show Interactive στην κατηγορια ταινιων online καθως και στην υποκατηγορια Video/Long Form – Single για την επιτυχια του σε διαφημιστικη καμπανια. Τον Ιανουαριο του 2010 ο Block εφτιαξε την ομαδα Monster World Rally Team και υπεγραψε συμβολαιο με τη Ford με στοχο να κυνηγησει το ονειρο της συμμετοχης του στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ραλι. Εκτοτε, καταφερε να γινει ενας απο τους τεσσερις μονο Αμερικανους στην ιστορια που εχουν βαθμολογηθει σε αγωνες WRC (στην πραξη, περισσοτεροι Αμερικανοι εχουν ταξιδεψει στη σεληνη απ’ οσους εχουν παρει βαθμους στο WRC). Επιπλεον, το συμβολαιο του με τη Ford περιλαμβανε τη συμμετοχη του σε αγωνες της χωρας του (Πρωταθλημα Global RallyCross, X Games και Rally America) καθως και τη συνεχιση της σειρας Gymkhana. To 2012 o Block μετονομασε την ομαδα του σε Hoonigan Racing Division, με στοχο να ανοιξει νεους δρομους στο μαρκετινγκ των αγωνων. Το 2013, το 2014 και το 2015 ο Block επικεντρωθηκε στο Πρωταθλημα Global Rallycross στο οποιο αναδειχτηκε δευτερος στη γενικη καταταξη το 2015. Το 2016 ο Block αφιερωθηκε αποκλειστικα στο Πρωταθλημα FIA World Rallycross. Το 2017 θα ακολουθησει ολοκληρο το World RX. Επισης, θα συμμετασχει στον τελικο του Gymkhana GRID το Φθινοπωρο ενω στο προγραμμα του περιλαμβανεται η δημιουργια διαφορων video project.  

Λιγα λογια για τον Andreas Bakkerud: o Bakkerud ασχοληθηκε με το karting απο την ηλικια των οκτω χρονων μεχρι τα δεκαπεντε του, οποτε μεταπηδησε στο rallycross. Ηταν δευτερος στο Νορβηγικο Πρωταθλημα το 2009 και τριτος στο Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα Super1600 το 2010. Κερδισε το Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα της FIA στα Super1600 το 2011 οπως και το 2012. Το 2013 ο Bakkerud περασε στην κατηγορια Supercar για να τερματισει 4ος στο πρωταθλημα μετα απο τις νικες του στη Σουηδια και στη Γαλλια. Το 2014 κερδισε δυο αγωνες και επαιξε κυριαρχο ρολο στην κατακτηση του τιτλου του Ευρωπαϊκου Πρωταθληματος απο την ομαδα του. Το 2015 πηρε μια νικη στο World RX στην Ιταλια, ολοκληρωνοντας την αγωνιστικη σεζον με την 4η θεση στο πρωταθλημα. Το 2016 ο Andreas Bakkerud μπηκε ως δευτερος οδηγος στην ομαδα Hoonigan Racing Division του Block στο ολοκαινουργο Ford Focus RS RX για rallycross και ολοκληρωσε τη σεζον στην 3η θεση γενικης του πρωταθληματος. Το 2017 ο  Bakkerud θα ειναι και παλι μαζι με τον Block στη Hoonigan Racing Division.

Ποια ειναι η Hoonigan Racing Division: Η Hoonigan Racing Division, την οποια δημιουργησε ο Ken Block, εχει σαν πρωταρχικο στοχο τον επαναπροσδιορισμο του προτυπου μιας αγωνιστικης ομαδας. Η ομαδα διαθετει δυο αυτοκινητα με οδηγους τον ιδιο τον Block και τον Andreas Bakkerud πισω απο το τιμονι του αγωνιστικου rallycross Ford Focus RS RX στο πρωταθλημα FIA World RX. Η ομαδα δεν αποβλεπει μονο στις νικες αλλα και στην προωθηση των αγωνων μεσα απο καινοτομους, δημιουργικους και διαδραστικους τροπους. Η ομαδα υποστηριζεται απο τη Monster Energy, τη Ford Motor Company, τη Hoonigan, την Toyo Tires, την Pennzoil, την Can-Am, τη Sonax, την GoPro, την ST Suspensions, την HPI Racing, τη fifteen52 και την Alpinestars.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gTPdWTjGNaE]

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=g7wlRQjT7wA]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!