Αυτό το drift σε μια παλιά σοβιετική βάση είναι απλά επικό



Ξερεις, η αποσταση απο το extreme και το πρωτοτυπο, στο βαρετο και το συνηθισμενο, δεν ειναι μεγαλη. Απο την εποχη που παρουσιαστηκε το πρωτο Gymkhana, μεχρι σημερα, εκατονταδες βιντεο με ακραιο drift εχουν εμφανιστει στο Youtube. Αυτο, που θα δεις εδω, σημερα, ομως, δεν ειναι ομοιο με τα αλλα.

Κι αυτο γιατι εχει γυριστει σε ενα μερος πραγματικα απιθανο: Μια εγκαταλελειμμενη σοβιετικη βαση πυραυλων, στη Λετονια. Οι βασεις της εποχης του ψυχρου πολεμου στις χωρες του πρωην σοβιετικου μπλοκ, σημερα δεν χρησιμοποιουνται και ετσι, σημερα, εχουν την τυχη που ειχαν και τα δικα μας ολυμπιακα ακινητα. Ειναι παρατημενες, ερειπωμενες, αφηνοντας τον χρονο να τις αποδομει και τη φυση να τις καταλαμβανει, σιγα- σιγα. 

Οι Ryan Tuerck, Matt Powers και Kristaps Bluss ταξιδεψαν σε αυτη τη βαση, προσφατα, μετατρεποντας στη δικη τους \”παιδικη χαρα\”. Μαζι τους, ειχαν και ενα εκπληκτικο τριο απο αυτοκινητα. Ο Tuerck, μια Ε92 Μ3, 800 ιππων, ο Powers μια Ε46 Μ3 με εναν V8 950 ιππων και ο Bluss με ενα 350Ζ, με εναν επισης V8, μη ανακοινωσιμης ιπποδυναμης. 

Και, τι ειναι αυτο που κανει το συγκεκριμενο βιντεο επικο; Το γεγονος οτι οι δρομοι της βασης, ειναι παρατημενοι εδω και δεκαετιες, μεσα στο χωμα και διαφερουν απο τις καλοσυντηρημενες διαδρομες που θα δεις σε ενα συνηθισμενο τετοιο drift-ο-βιντεο. Κατα καποιο τροπο, συνδυαζει λιγη απο την αγριαδα των χωματινων και ασφαλτινων ραλλυ, με το drift και τη βελτιωτικη σκηνη.

Οι πολεμικοι πυραυλοι της πρωην στρατιωτικης βασης, αντικατασταθηκαν απο τρεις πισωκινητους πυραυλους εδαφους εδαφους….


Τα τρια πισωκινητα κτηνη υποκεινται σε βασανισμο στα χερια τους αλλα και απο το αφιλοξενο τοπιο ομως μας ανταμειβουν με ενα απο τα καλυτερα drift βιντεο που υπαρχουν εκει εξω. Θα προτιμουσα βεβαια, να ακουγα περισσοτερο τους ηχους και τους βρυχηθμους των οκτακυλινδρων εργαλειων παρα την ξεσηκωτικη μουσικη αλλα η δουλεια που εχει γινει στην επεξεργασια του βιντεο ειναι εξαιρετικη και επαγγελματικη και το τελικο αποτελεσμα μοιαζει φανταστικο.


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4_VFHj01B_o]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!