Αυτό το scooter μπορεί να το δούμε στα μοντέλα της Hyundai

Ενα νεο, πρωτοτυπο ηλεκτρικο scooter παρουσιασε η Hyundai Motor. Το νεο scooter βασιζεται στο πρωτοτυπο που παρουσιαστηκε στην εκθεση τεχνολογιας του Λας Βεγκας (CES) το 2017 και ειναι πολυ πιθανο να το δουμε στα μελλοντικα μοντελα της μαρκας για τις αστικες μας μετακινησεις. Σε πρωτη φαση, το πατινι εχει αυτονομια 20 χιλιομετρων και φορτιζει οσο οδηγουμε το αυτοκινητο μας. 


Το νεο ηλεκτρικο Scooter διαθετει πισω κινηση, μεγαλη μπαταρια λιθιου και κομψα εμπρος και πισω φωτα. Η μετατοπιση της κινησης του νεου μοντελου του 2019 απο τον εμπρος στον πισω τροχο, αναβαθμιζει την σταθεροτητα και την ασφαλεια, καθως τοποθετει το βαρος κοντα στο πισω μερος. Επιπλεον, οι μηχανικοι του Ομιλου εχουν προσθεσει αναρτηση στον μπροστινο τροχο για να παρεχουν ομαλοτερη οδηγηση, ακομη και σε τραχιες επιφανειες.


Η Hyundai σχεδιαζει να προσφερει first-και last-mile mobility μεσω της ενσωματωσης του scooter στα μελλοντικα οχηματα της. Οταν τοποθετειται σε ενα οχημα, φορτιζεται αυτοματα χρησιμοποιωντας ηλεκτρικη ενεργεια που παραγεται κατα τη διαρκεια της οδηγησης. Αυτο, οτι πιθανοτατα δηλαδη θα το δουμε στο… πορτ μπαγκαζ ενος μελλοντικου μοντελου της Hyundai, το λεει και ο επικεφαλης του Hyundai Motor Group Robotics Team, DongJin Hyun: \”Προκειται για  προσωπικο σκουτερ που ειναι τοποθετημενο στο οχημα, το οποιο θα μπορουσε να παρουσιαστει στα μελλοντικα οχηματα της Hyundai Motor Group. Θελουμε να κανουμε τη ζωη των πελατων μας οσο το δυνατον πιο ανετη και ευχαριστη. Το προσωπικο ηλεκτρικο σκουτερ συμβαλλει παραλληλα στη μειωση της κυκλοφοριακης συμφορησης και των εκπομπων ρυπων στα κεντρα των πολεων».


Η νεα εκδοση του ηλεκτρικου σκουτερ της Hyundai Motor Group διαθετει μπαταρια λιθιου 10,5 Ah. Αυτο επιτρεπει στο σκουτερ να επιτυχει μεγιστη ταχυτητα 20 χλμ/ωρα και επαρκει για να τροφοδοτησει το σκουτερ για περιπου 20 χλμ. με μια μονο φορτιση.


Το σκουτερ ειναι φορητο και ζυγιζει περιπου 7,7 κιλα. Ο μοναδικος και συμπαγης σχεδιασμος του με τριπλη αναδιπλωση το καθιστα ελαφρυτερο και πιο συμπαγες απο οποιοδηποτε παρομοιο προϊον. Ενισχυοντας περαιτερω την ευκολια στη χρηση του, διαθετει μια ψηφιακη οθονη που δειχνει την κατασταση της μπαταριας και την ταχυτητα, ενω για τη νυχτερινη οδηγηση το νεο σκουτερ ειναι εξοπλισμενο εμπρος με δυο προβολεις LED και δυο πισω φανους.


Ο Ομιλος σχεδιαζει μελλοντικα να εγκαταστησει ενα συστημα πεδησης ανανεωσιμης ενεργειας για να αυξησει την εμβελεια του σκουτερ κατα 7%. Συμφωνα με τα ερευνητικα δεδομενα της συμβουλευτικης εταιρειας McKinsey & Company η αγορα \”Last Mile Mobility\” στις ΗΠΑ, την Ευρωπη και την Κινα αναμενεται να αυξηθει στα 500 δισεκατομμυρια δολαρια μεχρι το 2030.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=RUIokCFJ4Rk&w=320&h=266]


Το παραπανω βιντεο απο την Hyundai Motor Group παρουσιαζει τη χρηση του ηλεκτρικου σκουτερ και αναδεικνυει το πως οι ζωες μας θα μπορουσαν να αλλαξουν στην επερχομενη εποχη της κινητικοτητας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!