Βιάζεσαι να πάρεις το νέο Suzuki Jimny;

Η Suzuki δεν το… κουραζει πολυ. Αποφασισε να αναβιωσει το τετρακινητο αυθεντικο off-roader, το οποιο για περισσοτερο απο 40 χρονια παραμενει πρωταγωνιστης στην κατηγορια των 4×4 οχηματων, το εκανε. Και αφου \”μετρησε\” τις αντιδρασεις απο την υποδοχη του κοινου, στελνει το νεο Jimny στις εκθεσεις με… συνοπτικες διαδικασιες, προς τερψιν των… βιαστικων αγοραστων.

Απο το Σεπτεμβριο ξεκιναει η διαθεση του νεου Suzuki JIMNY στην Ελλαδα, με τιμες που ξεκινουν απο τα 16.270 ευρω και με πλουσιο εξοπλισμο. Η Suzuki αφουγκραστηκε το εντονο ενδιαφερον και την αναμενομενη αποδοχη για το νεο μοντελο και δινει την δυνατοτητα στους πελατες να το αποκτησουν πρωτοι κανοντας την παραγγελια τους πριν την επισημη παρουσιαση του στην ελληνικη αγορα!


Nobody … but JIMNY! Απο τοτε που το πρωτο JIMNY εκανε το ντεμπουτο του τον Απριλιο του 1970, αλλαξε τους ορους της κατηγοριας των 4×4. Το συμπαγες τετρακινητο οχημα  αποτελουσε το αριστουργημα της τεχνολογιας  4WD της Suzuki.


Σημερα, μετρωντας ηδη 3 γενιες, η ομαδα αναπτυξης της Suzuki ειχε να αντιμετωπισει μια πολυ σημαντικη προκληση. Εικοσι χρονια μετα την τελευταια αλλαγη του μοντελου το 1998, το νεο JIMNY 4ης γενιας, ερχεται ακομα πιο ελκυστικο απο ποτε σε καθε του λεπτομερεια, απο τις εκτος δρομου επιδοσεις εως τον σχεδιασμο και τα προηγμενα συστηματα ασφαλειας.


Το νεο JIMNY για αλλη μια φορα στην μακροχρονη ιστορια του καινοτομει και ξεχωριζει. Εξαιρετικα ελκυστικη ειναι και η τιμη εκκινησης της βασικης εκδοσης GL € 16.270, η οποια διαθετει και κορυφαιο βασικο εξοπλισμο.


Το νεο Suzuki JIMNY, με μια ιστορια σχεδον μισου αιωνα, την αξιοπιστια της τετρακινησης της Suzuki και τις ασυγκριτες εντος και εκτος δρομου επιδοσεις του, επεστρεψε και θα ενθουσιασει και τους πιο απαιτητικους οδηγους.

Περισσοτερες πληροφοριες για το μοντελο και τις προ-παραγγελιες του μπορει να σου δωσει το Επισημο Δικτυο η μια επισκεψη στην επισημη σελιδα της Suzuki. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!