Βραβείο… made in Germany για το Mitsubishi Eclipse Cross

Οταν, περιπου εναν χρονο πριν, το Mitsubishi Eclipse Cross παρουσιαστηκε στην Ευρωπη, ανοιξε το δρομο για την επεκταση της ιαπωνικης μαρκας στη νεα κατηγορια SUV Coupe.


Αυτη η πιο δυναμικη εκδοχη της φιλοσοφιας SUV ενισχυθηκε με την αναγνωρισμενη τεχνολογια τετρακινησης της MMC – και συγκεκριμενα με το προηγμενο συστημα “Super-All Wheel Control” (η “S-AWC”), εμπνευσμενο απο το Lancer Evolution.

Με πωλησεις 24.854 Eclipse Cross στην Ευρωπη (περιοχη MME34) το πρωτο δεκαμηνο του 2018, η διασημη τεχνογνωσια 4WD της μαρκας δεν περασε απαρατηρητη, και το αυτοκινητο επικρατησε στην 1η θεση της κατηγοριας “Crossover”, στα βραβεια του γερμανικου περιοδικου OFF ROAD για το 2018.

Το αποτελεσμα αναδειξε η ψηφοφορια αναγνωστων του ευυποληπτου Γερμανικου περιοδικου που ειδικευεται σε μοντελα 4WD, οι οποιοι επελεξαν τα αντιστοιχα αγαπημενα τους απο 170+ μοντελα σε 13 διαφορετικες κατηγοριες

Δινοντας μια ακομα ψηφο εμπιστοσυνης στη Μαρκα και την 4WD τεχνολογια της, οι αναγνωστες του OFF ROAD ψηφισαν το Outlander PHEV νουμερο 1 στην κατηγορια “Εναλλακτικα Συστηματα Κινησης”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!