Βρες εσύ το όνομα του νέου μεγάλου SUV της Seat

Ateca, Arona και…..  #SEATseekingName για το νεο SUV που ξεκινα διαγωνισμο και ψηφοφορια για να βρεθει το ονομα για το μεγαλο SUV που θα λανσαριστει το επομενο ετος

Σημερα η μαρκα ξεκιναει ενα project υποβολης προτασεων ονοματος για το κοινο σχετικα με το νεο 7θεσιο SUV της, το οποιο θα τοποθετηθει πανω απο την κατηγορια του Ateca. Το βασικο κριτηριο ειναι το ονομα να προερχεται ως συνηθως απο την Ισπανικη γεωγραφια.

Απο την αρχη της ανακοινωσης του λανσαρισματος του νεου SUV τον περασμενο Μαρτιο, η μαρκα εχει ηδη λαβει απο ολη την Ισπανια πολλες προτασεις ονοματος για το νεο μοντελο. Με βαση λοιπον την επιρροη που εχει ηδη προκαλεσει σε κοινωνικο επιπεδο, η SEAT αποφασισε να εκμεταλλευτει την ευκαιρια και να ξεκινησει αυτη την πρωτοβουλια για πρωτη φορα στην ιστορια της μαρκας.

Κατα την παρουσιαση του project, ο Προεδρος της SEAT Luca de Meo εξηγησε οτι «η SEAT αποφασισε να καλεσει ολους τους φιλους της μαρκας να προτεινουν και αργοτερα να ψηφισουν το ονομα του νεου SUV που προκειται να γραψει ιστορια. Στην προσπαθεια μας να λανσαρουμε το project #SEATseekingName, επαναπροσδιορισαμε την τυπικη διαδικασια προκειμενου να εμπλεξουμε το κοινο και τους οπαδους της μαρκας σε ολο τον κοσμο απο την αρχη μεχρι το τελος».

Η πρωτοβουλια #SEATseekingName, αποτελειται απο τεσσερα σταδια:

1. Προτασεις για ονοματα. Απο την 1η Ιουνιου εως και τις 22 Ιουνιου, οποιοσδηποτε μπορει να προτεινει το αγαπημενο του ονομα για το νεο μοντελο της SEAT. Εκτος απο τα κριτηρια της Ισπανικης γεωγραφιας, η SEAT εχει συμπεριλαβει μεταξυ αλλων οτι το ονομα θα πρεπει να ταιριαζει  με τις αξιες της μαρκας και τα χαρακτηριστικα του προϊοντος και να προφερεται ευκολα σε διαφορετικες γλωσσες. Καθε προταση που θα υποβαλλεται κατα τη διεξαγωγη του πρωτου σταδιου θα λαμβανεται υποψη, ανεξαρτητα απο τον αριθμο των συμμετοχων.

2. Λιστα επιλεγμενων προτασεων. Λαμβανοντας υποψη τα κριτηρια, εμπειρογνωμονες της SEAT, ειδικοι στην ονοματοδοσια καθως και πελατες απο διαφορετικες χωρες θα συμμετασχουν κατα το σταδιο αυτο της προεπιλογης σε ομαδες, προκειμενου να διεξαγουν δοκιμες σε διαφορες αγορες ωστε να καταληξουν σε τουλαχιστον τρια ονοματα. Τα τελικα υποψηφια ονοματα θα ανακοινωθουν στις 12 Σεπτεμβριου στο Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης.

3. Ψηφοφορια για τους φιναλιστ. Η δημοσια ψηφοφορια θα ειναι ανοιχτη απο τις 12 εως τις 25 Σεπτεμβριου για να επιλεγει το αγαπημενο ονομα μεταξυ των φιναλιστ. Νικητηριο ονομα θα ανακηρυχθει αυτο με τις περισσοτερες ψηφους.

4. Ανακοινωση του νικητηριου ονοματος. Η SEAT θα αποκαλυψει το ονομα του νεου SUV μεχρι τις 15 Οκτωβριου.

Η πρωτοβουλια θα διεξαχθει διεθνως μεσω του δικτυακου τοπου seat.com/seekingname και στην Ισπανια μεσω seat.es/buscanombre

Απο τοτε που η SEAT λανσαρε το Ronda το 1982, η γεωγραφια της Ισπανιας εδωσε το ονομα σε 13 μοντελα: Ronda, Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea και τα δυο τελευταια Ateca and Arona. Το νεο SUV θα ειναι ο αριθμος 14 στη λιστα.

Η γκαμα SEAT συνεχιζει να αυξανεται
Το νεο μοντελο που θα λανσαρει η SEAT το 2018 θα ολοκληρωσει την οικογενεια SUV της μαρκας, ακολουθωντας την επιτυχημενη πορεια του Ateca και του νεο Arona που θα κανει το ντεμπουτο του κατα το δευτερο εξαμηνο του ετους. Μαζι με το νεο Ibiza και το νεο Leon, η SEAT ολοκληρωνει την μεγαλυτερη επιθετικη προϊοντικη πολιτικη στην ιστορια της.   

Η επεκταση και η ανανεωση της γκαμας οδηγησε τις πωλησεις σε αυξηση κατα 14,5% τους πρωτους τεσσερις μηνες του ετους και αυξησε τα εσοδα κατα 20,2% το πρωτο τριμηνο του 2017, που εφτασε στο ρεκορ των 2,487 εκατομμυριων ευρω. Επιπλεον, και αφου πετυχε τα καλυτερα αποτελεσματα στην ιστορια της το 2016, η SEAT παρουσιασε λειτουργικα κερδη το πρωτο τριμηνο του 2017, υψους 56 εκατομμυριων ευρω, 4,1 % υψηλοτερα σε σχεση με την αντιστοιχη περιοδο του προηγουμενου ετους.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!