Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, η BMW M2 Coupé έρχεται στο Need for Speed

Πρεμιερα της BMW M2 Coupé στο Need for Speed το Νοεμβριο. Εικονικη αισθηση M πριν το λανσαρισμα στην αγορα.

Η BMW και το στουντιο Ghost Games™ της Electronic Arts Inc. ανακοινωσαν οτι οι φιλοι του gaming θα μπορουν να απολαυσουν μια εικονικη εμπειρια με τη νεα BMW M2 Coupé πριν την επισημη κυκλοφορια της στην αγορα. Το παιχνιδι λανσαρεται στις 3 Νοεμβριου 2015. Με μια ιστορια 20 και πλεον χρονων, το Need for Speed™ ειναι απο τους θρυλικοτερους τιτλους βιντεοπαιχνιδιων, και στην τελευταια του εκδοση το νεοτερο μελος της οικογενειας της BMW M GmbH εντασσεται στην εικονικη εμπειρια απο την αρχη.

Το Need for Speed ειναι συνωνυμο της εικονικης αγωνιστικης δρασης με συμμετοχη εικονικων, πανομοιοτυπων αυτοκινητων υψηλης ακριβειας. Η απολυτα ρεαλιστικη, εικονικη BMW M2 Coupé θα διατιθεται απο την αρχη και θα μπορει να διαμορφωνεται συμφωνα με τις προσωπικες προτιμησεις. Η BMW M2 Coupé ειναι επισης αναποσπαστο κομματι της πλοκης του παιχνιδιου περα απο τα τρια ελευθερα αγωνιστικα προγραμματα. Τα μοντελα BMW M3 Evolution II (E30), BMW M3 (E46), BMW M3 (E92) και η νεα BMW M4 Coupé ειναι προσθετες επιλογες μαζι με τη BMW M2 Coupé.

Τοσο στον εικονικο οσο και στον πραγματικο κοσμο, η BMW M2 Coupé ανεβαζει τον πηχη στο τομεα της δυναμικης συμπεριφορας και της ευελιξιας στην compact κατηγορια υψηλων επιδοσεων. Ο νεος, τριλιτρος, εξακυλινδρος κινητηρας με προηγμενη τεχνολογια M TwinPower Turbo αποδιδει 272 kW/370 hp με 6.500 min-1 (καταναλωση μικτου κυκλου: 8.5 l/100 km, εκπομπες στο μικτο κυκλο CO2: 199 g/km) [1]. Η χαρακτηριστικη σχεδιαση Μ της BMW M2 Coupé αποτυπωνει τις εξαιρετικες δυνατοτητες επιδοσεων και την καθιστα αμεσα αναγνωρισιμη ως το νεοτερο μελος της οικογενειας BMW M – με εντυπωσιακα χαρακτηριστικα οπως μια χαμηλη εμπρος ποδια με μεγαλους αεραγωγους, μυωδη πλευρα με χαρακτηριστικα βραγχια Μ και φαρδυ πισω τμημα με το πασιγνωστο συστημα δυο αποληξεων εξαγωγης Μ. Πληρη αγωνιστικη επαρκεια διασφαλιζουν τα ισχυρα συνθετικα φρενα Μ Compound, το ηλεκτρονικα ελεγχομενο ενεργο διαφορικο Active M Differential, και το M Dynamic Mode (MDM) του συστηματος Dynamic Stability Control για ελεγχομενα drifts.

Η ενταξη οχηματων σε βιντεοπαιχνιδια αποτελει αναποσπαστο τμημα της στρατηγικης μαρκετινγκ του BMW Group. Με αυτο τον τροπο, κλασικα και τρεχοντα μοντελα του BMW Group δεν παρουσιαζονται μονο παθητικα, σε στυλ εικονας η τρεϊλερ, αλλα προσφερονται σαν ενα ειδος διαδραστικης εμπειριας στο ευρυ κοινο.

Η συνεργασια με το Need for Speed ωφελει και τους δυο εταιρους. Η εικονικη εμπειρια με τη BMW M2 Coupé πριν κυκλοφορησει σε πραγματικους δρομους ειναι ενα σημαντικο στοιχειο στη στρατηγικη προβολης του παιχνιδιου. Απο πλευρας BMW, το Need for Speed προσφερει προσβαση σε ενα ποικιλο, ενθουσιωδες και γεματο παθος κοινο, καθως οι φιλοι της μαρκας εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν τη νεα BMW M2 Coupé πριν κυκλοφορησει στην αγορα. Το βιντεοπαιχνιδι θα χρησιμοποιηθει επισης σε online επικοινωνιες και στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης καθως στα επιχειρηματα πωλησεων.

«Η BMW M αντιπροσωπευει το παθος και τον ενθουσιασμο για τα σπορ αυτοκινητα υψηλων επιδοσεων. Το Need for Speed ειναι ιδανικη πλατφορμα για να παρουσιασουμε τη συναρπαστικη BMW M2 Coupé στους φιλους της σειρας και της BMW M, πριν το μοντελο κυκλοφορησει στην αγορα», δηλωσε ο Dr. Steven Althaus, Διευθυντης BMW Brand Management & BMW Group Marketing Services. «Η συνεργασια μας με την Electronic Arts δειχνει για μια ακομα φορα πως το συγχρονο μαρκετινγκ ανοιγει νεους οριζοντες με γενικοτερα οφελη για ολους».

«Ειμαστε χαρουμενοι που συνεργαζομαστε με τη BMW, και κυριως με το ντεμπουτο της BMW M2 Coupé στο Need for Speed», δηλωσε ο Edd Newby-Robson, Senior Marketing Director, Ghost Games. «Η στενη συνεργασια με τους κατασκευαστες ανεκαθεν ηταν ο ακρογωνιαιος λιθος για να μπορουμε να δημιουργουμε τις αυθεντικες εμπειριες που προσδοκουν οι φιλοι μας, και η BMW ειναι απιστευτα υποστηρικτικη στην υλοποιηση τους».

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PTHFvUPVsr8]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!