Δείτε όλα τα μοντέλα της Citroën στην Αυτοκίνηση 2015


Με ξεχωριστες παρουσιες, προηγμενες τεχνολογιες και νεους Euro 6 κινητηρες βενζινης και πετρελαιου, η CITROËN στην “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015” παρουσιαζει την αισιοδοξη πλευρα του κοσμου του αυτοκινητου. Η δημιουργικη τεχνολογια, κυριο χαρακτηριστικο της CITROËN, επαναφερει τη χαρα της μετακινησης, προσφεροντας υψηλες επιδοσεις και οικονομια. Η CITROËN αποδεικνυει γιατι ειναι η μαρκα που εχει γινει συνωνυμο της πρωτοποριας στο χωρο του αυτοκινητου. 

Στο περιπτερο της Citroën δυναμικο παρον θα δωσουν οι νεοι κινητηρες Euro 6 βενζινης PureTech και πετρελαιου BlueHDi που εξοπλιζουν πλεον ολη τη σειρα “C”, καθως και ολα τα καινουργια μοντελα. 

Με το βραβειο καλυτερου κινητηρα για το 2015 στην κατηγορια του για τους κινητηρες βενζινης “PureTech” και με περισσοτερες απο 100 πατεντες ευρεσιτεχνιας για τους κινητηρες πετρελαιου “BlueHDi”, οι νεοι Euro 6 κινητηρες της Citroen προσφερουν τεχνολογια αιχμης, κορυφαιες επιδοσεις και εξαιρετικα χαμηλα επιπεδα καταναλωσης καυσιμου και εκπομπων ρυπων.

Στο επικεντρο της προσοχης θα βρεθουν τα βραβευμενα με τον τιτλο “World Car Design of the Year 2015” του θεσμου “World Car Awards”, Κάκτος C4.

Το κοινο θα εχει την ευκαιρια να δει τις νεες εκδοσεις C1 Special Edition (2 Tone), C3 iStreet, καθως και τo νεο C4. Ιδιαιτερη εντυπωση θα προκαλεσουν τα C3 Picasso και Grand C4 Picasso

Το κοινο επισης, θα εχει τη δυνατοτητα να ανακαλυψει το Citroën My App σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο στο περιπτερο.

Οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν τη δυνατοτητα πραγματοποιησης Test Drive, με τα νεα C1 Airscape 1.2lt 82HP PureTech, C3 1.2lt 82HP PureTech, Κάκτος C4 1.6lt 100HP BlueHDi & C4 1.2lt 130HP PureTech.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!