Δεν είναι tranformers, είναι το megacar Koenigsegg Regera!


Η Koenigsegg μετετρεψε τον εκθεσιακο χωρο στις εγκαταστασεις της εταιρειας Ängelholm, μετατρεποντας τον σε ενα νεο πρωτοτυπο εργαστηριο για την αναπτυξη των μελλοντικων οχηματων. Η πρωτη δημιουργια απο το νεο πρωτοτυπο εργαστηριο ειναι ενα ρομποτικο συστημα , που ονομαζεται «autoskin» και θα διατιθεται για το νεο Koenigsegg Regera.


Το Autoskin επιτρεπει στον ιδιοκτητη του Regera να ανοιξει και να κλεισει τις πορτες, το χωρο  αποσκευων και το πισω καλυμμα του κινητηρα με τηλεχειρισμο. Το συστημα χρησιμοποιει εναν ελαφρυ υδραυλικο μηχανισμο και με αισθητηρες εξασφαλιζει την ασφαλη κινηση κανοντας το πρακτικο αλλα και εντυπωσιακο.

Το μαγικο κλειδι της Regera περιλαμβανει κουμπια ελεγχου που επιτρεπουν στους ιδιοκτητες να ελεγχουν την καθε πορτα ξεχωριστα. Το τηλεχειριστηριο περιλαμβανει ενα κουμπι επιδειξης με το οποια πατωντας το,θα ανοιξει ολες τις πορτες και θα σηκωσει την πισω αεροτομη του Regera την ιδια στιγμη.
Το συστημα autoskin της Koenigsegg προσθετει λιγοτερο απο 5 κιλα βαρους.


Το Koenigsegg Regera διαθετει ενα νεο συστημα μεταδοσης της κινησης που ονομαζεται «Koenigsegg Direct Drive» και απασχολει τρεις ηλεκτροκινητηρες αποδοσης 700 ιππων και σε συνδυασμο με τον 5λιτρο V8 των 1100hp φτανει σε συνδυαστικη ισχυ στα 1500 αλογα.Η Koenigsegg εκτιμα οτι τα 400 χλμ/ωρα θα τα φτανει λιγοτερο απο 20 δευτερολεπτα!
Τα πρωτα Koenigsegg Regera θα παραδοθουν στους πελατες τους το 2016.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bijcZGGjXbM]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!