Δες ένα ηλεκτρικό Ford F-150 να ρυμουλκεί μια αμαξοστοιχία!

Ενα εντυπωσιακο βιντεο με το επερχομενο ηλεκτρικο F-150 EV να ρυμουλκει ενα ολοκληρο τρενο, εκανε την εμφανιση του στην αντιπερα οχθη του Ατλαντικου!

Με το συγκεκριμενο βιντεο η Ford θελει να αποδειξει με εργα και οχι με παχια λογια τον τροπο που φτιαχνει τα επαγγελματικα της οχηματα και να αναδειξει τις ικανοτητες των ηλεκτρικων αυτοκινητων και σε αλλους τομεις, περαν εκεινων που σχετιζονται με τις επιδοσεις και την αυτονομια τους!


Η επιδειξη των ασυλληπτων δυνατοτητων του ηλεκτροκινητου pickup μοντελου της Ford εγινε παρουσια της επικεφαλης μηχανικου για το F-150 στην Αμερικη, Linda Zhang. Το πρωτοτυπο ηλεκτρικο F-150 EV καταφερε να ρυμουλκησει, με χαρακτηριστικη μαλιστα ευκολια, μια διωροφη αμαξοστοιχια μηκους 304 μετρων φορτωμενη με 42 συμβατικα Ford F-150 συνολικου βαρους πανω απο 453 τονους (1Μ+ pounds)



.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bXFHgoon7lg]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!