Δες και οδήγησε το SsangYong TIVOLI 1.6 Diesel στο εμπορικό κέντρο McARTHURGLEN

Η SsangYong παρουσιαζει το νεο TIVOLI και τη γκαμα των μοντελων της στο εμπορικο κεντρο McARTHURGLEN μεχρι τις 11 Φεβρουαριου 2016.

H SsangYong, η premium φιρμα της Κορεας, με πανω απο 60 χρονια ιστοριας στην κατασκευη πολυτελων τετρακινητων οχηματων, παρουσιαζει τη γκαμα της στο εμπορικο κεντρο McARTHURGLEN, στα Σπατα Αττικης.

Οι επισκεπτες του γνωστου εμπορικου κεντρου καθ΄ ολη τη διαρκεια της εορταστικης περιοδου 2015, αλλα και κατα τη διαρκεια των εκπτωσεων που επονται, και μεχρι τις 11 Φεβρουαριου 2016, θα εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν απο κοντα και να παραγγειλουν το νεο compact SUV της εταιρειας, το TIVOLI, αλλα και τα καθιερωμενα REXTON και ACTYON SPORTS. 

Παραλληλα, θα εχουν την ευκαιρια να ενημερωθουν για ο,τι εχει να κανει με τη μαρκα, τα μοντελα, τα τεχνικα τους χαρακτηριστικα, τις τιμες και την 5ετη πληρη καλυψη της SsangYong που εξασφαλιζει 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση, 5 χρονια δωρεαν service & 5 χρονια δωρεαν οδικη βοηθεια.

Στο McARTHURGLEN εκτιθεται το TIVOLI με τον κινητηρα 1.6 diesel των 115 ιππων και των 300 Nm ροπης, στο πιο πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου «DLX 2 Tone», ωστε οι επισκεπτες να μπορουν να ανακαλυψουν απο κοντα την πληροτητα και την πολυτελεια που προσφερει, σε συναρτηση με τους κορυφαιους χωρους για επιβατες και αποσκευες αλλα και την premium ποιοτητα κατασκευης. Διπλα του το πολυτελες, 7θεσιο & 4κινητο REXTON και το 2καμπινο, εντυπωσιακο pick –up ACTYON SPORTS που και τα δυο εξοπλιζονται με τον 2λιτρο diesel κινητηρα των 155 ιππων και των 360 Nm ροπης.

Οι επισκεπτες εχουν και την ευκαιρια να κανουν, ολα τα Σαββατα και τις Κυριακες που θα ειναι ανοιχτα τα καταστηματα, test drive στο TIVOLI 1.6 Diesel, αλλα και να μπουν στην κληρωση για ενα απολαυστικο διημερο σε δημοφιλες χειμερινο θερετρο, το Σαββατοκυριακο του Αγ. Βαλεντινου (13-14 Φεβρουαριου), παρεα με το TIVOLI και γεματο ρεζερβουαρ για ολες τις μετακινησεις τους.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!