Δες το ηλεκτρικό SUV της Ford να ντριφτάρει στον πάγο!

Με ενα δελτιο Τυπου της, η Ford μπηκε σε ρολο… mythbuster, προσπαθωντας να μας αποδειξει οτι πολλοι ειναι οι μυθοι που «περιτριγυριζουν» τα ηλεκτρικα αυτοκινητα. Στο βιντεο βεβαια που συνοδευει το δελτιο, \”πρωταγωνιστης\” ειναι το νεο, εμπνευσμενο απο τη Mustang ηλεκτρικο SUV της μαρκας, που θα παρουσιαστει στις 18 Νοεμβριου. Και, παροτι ειναι καμουφλαρισμενο, η Ford μας το δειχνει -οχι τυχαια- να ντριφταρει σε χιονι και παγο. Σε ο,τι αφορα τους \”μυθους\”, τωρα, περαν εκεινου που αφορα στην περιορισμενη αυτονομια τους, δεν ειναι λιγοι εκεινοι που πιστευουν οτι τα συγχρονα ΕVs ειναι λιγοτερο απολαυστικα στην οδηγηση σε σχεση με τα συμβατικα – και σε συγκεκριμενες μαλιστα συνθηκες, οπως η οδηγηση σε χιονι η παγο, λιγοτερο αποτελεσματικα.


Ειναι ομως ετσι;


Τους μυθους αυτους ερχεται να καταρριψει η Ford με το νεο – εμπνευσμενο απο την Mustang – ηλεκτρικο SUV της, το οποιο θα κυκλοφορησει την επομενη κιολας χρονια εξασφαλιζοντας κορυφαια οδηγικα χαρακτηριστικα και καταιγιστικες επιδοσεις σε συνδυασμο με αυτονομια ανω των 600 χλμ.


Για του λογου το αληθες, δες το σχετικο βιντεο απο τις χειμερινες δοκιμες εξελιξης του νεου ηλεκτρικου SUV της Ford στο βιντεο που ακολουθει.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=S6Mig3tfmO0&w=320&h=266]


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!