Δημοφιλέστερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου η Anytime της INTERAMERICAN

 


  Στο πλαισιο της ετησιας ψηφοφοριας για το «Best Car» που διοργανωνεται καθε χρονο απο το περιοδικο «auto Τριτη», το κοινο, εκτος απο το καλυτερο αυτοκινητο της χρονιας, ανεδειξε και τις καλυτερες μαρκες στην κατηγορια τους με βαση τα προϊοντα και τις υπηρεσιες τους. Το 1ο βραβειο σε αυτην την κατηγορια κατεκτησε η Anytime της INTERAMERICAN, ως «το καλυτερο brand ασφαλισης αυτοκινητου» της ελληνικης ασφαλιστικης αγορας.

 

  Στον διαγωνισμο του «Best Car», που ειναι ο μακροβιοτερος θεσμος διακρισεων της ελληνικης αγορας αυτοκινητου, συμμετεχουν χιλιαδες ψηφοφοροι – κατοχοι αυτοκινητου. Καθε διακριση αποτελει ενδειξη εμπιστοσυνης προς τη βραβευομενη εταιρεια η το brand που στην περιπτωση της Anytime επιβεβαιωνεται απο το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας στη direct ασφαλιση αυτοκινητου στην Ελλαδα. Η Anytime αναγνωριζεται για τα πρωτοποριακα προϊοντα και το συνολο των υπηρεσιων που διαθετει στην ασφαλιστικη αγορα, με συνεχη προσαρμογη στα νεα δεδομενα για μια περισσοτερο ποιοτικη και ασφαλη μετακινηση.

 


  Εκ μερους της Anytime, το 1ο βραβειο παρελαβε ο Πανος Κουβαλης, επικεφαλης του τμηματος Mobility & Convenience της INTERAMERICAN, που δηλωσε σχετικα: «Ευχαριστουμε θερμα το αναγνωστικο κοινο του “auto Τριτη”, καθως και τους ανθρωπους που εμπιστευονται την Anytime. Η συγκεκριμενη διακριση ερχεται σε μια κρισιμη περιοδο για ολους και μας γεμιζει με μεγαλη ικανοποιηση, αποτελωντας ενα σημαντικο κινητρο, για να συνεχισουμε εντατικα τη δουλεια και προσπαθεια μας να ανταποκρινομαστε στις προκλησεις της συγχρονης εποχης, σε εναν κλαδο, στον οποιο εχουμε πολλες και γρηγορες μεταβολες με αιχμη την τεχνολογια. Συνεχιζουμε να ακουμε προσεκτικα τις αναγκες του κοσμου και να καινοτομουμε, δημιουργωντας εξατομικευμενα προϊοντα υψηλης ποιοτητας και υπηρεσιες που προσφερουν καθημερινη αξια, ξεπερνωντας τα παραδοσιακα ορια της ασφαλισης».

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!