Διάλεξε μέσα από την μεγαλύτερη ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW


Ευκολη αναζητηση και ευρεση μεταχειρισμενων μοντελων μεσω του www.bmw.gr και των ιστοσελιδων των Επισημων Εμπορων BMW και ΜΙΝΙ.

Η μεγαλυτερη ποικιλια μεταχειρισμενων αυτοκινητων BMW, ΜΙΝΙ και BMW i ειναι τωρα διαθεσιμη online στη νεα πλατφορμα μεταχειρισμενων αυτοκινητων που φιλοξενειται στην επισημη ιστοσελιδα της BMW και συγκεκριμενα στο συνδεσμο www.bmw.gr/UsedVehicles . Επιπλεον, ολες οι ιστοσελιδες των Επισημων Εμπορων BMW διαθετουν την ιδια πλατφορμα με τα διαθεσιμα μεταχειρισμενα αυτοκινητα.

Οι ενδιαφερομενοι μπορουν ευκολα και γρηγορα να εντοπισουν το αυτοκινητο της αρεσκειας τους συμπληρωνοντας τη μαρκα, το μοντελο, την εκδοση και τα υπολοιπα στοιχεια στα πεδια αναζητησης. Μολις συμπληρωθουν τα στοιχεια εμφανιζονται ολα τα μεταχειρισμενα μοντελα που ειναι αμεσα διαθεσιμα απο το Δικτυο Επισημων Εμπορων BMW και ΜΙΝΙ.

Καθε μεταχειρισμενο μοντελο περιλαμβανει σημαντικες πληροφοριες σχετικα με τον τυπο καυσιμου του κινητηρα, τα χιλιομετρα που εχει διανυσει, τη μεταδοση της κινησης, αν διαθετει μηχανικο η αυτοματο κιβωτιο και φυσικα την τιμη πωλησης και τον Επισημο Εμπορο απο οπου μπορει να αγοραστει το αυτοκινητο με χρηστικο χαρτη τοποθεσιας.

Οι επισκεπτες μπορουν επισης να ζητησουν περισσοτερες πληροφοριες για το μοντελο της επιλογης τους συμπληρωνοντας ηλεκτρονικη φορμα και στελνοντας την στον Επισημο Εμπορο που διαθετει το συγκεκριμενο αυτοκινητο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!