Δωρεάν έλεγχος & καθαρισμός κλιματισμού από την Peugeot

Καθως πληθαινουν οι αναγκες μετακινησης λογω των καλοκαιρινων εξορμησεων, η Peugeot καλει ολους τους πελατες της μαρκας να προβουν σε δωρεαν ελεγχο του κλιματιστισμου του αυτοκινητου τους εως τις 31/06/2017, εξασφαλιζοντας ενα ευχαριστο και υγιεινο περιβαλλον στην καμπινα του οχηματος τους και επιπλεον πιο ανετες και πιο ασφαλεις μετακινησεις. 

Με την παροδο του χρονου ευνοειται η αναπτυξη βακτηριων, μικρο – οργανισμων, μουχλας και μυκητων τοσο στους αγωγους του κλιματισμου οσο και στα φιλτρα. Αυτο εχει σαν συνεπεια την δημιουργια πονοκεφαλων και αναπνευστικων προβληματων. Ο συστηματικος ελεγχος και η σωστη συντηρηση του κλιματιστικου συστηματος φιλτραει αποτελεσματικα τη σκονη και τα μικροσωματιδια ωστε ο αερας της καμπινας να ειναι παντοτε καθαρος. Επιπλεον, η σωστη θερμοκρασια στην καμπινα και η αμεση αποθαμπωση των κρυσταλλων συμβαλλουν στην ανεση και στην ασφαλεια των μεκτακινησεων.

Οι εκπαιδευμενοι τεχνικοι των Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων της Peugeot  γνωριζουν καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλο το αυτοκινητο σας, και ειναι στη διαθεση σας προκειμενου να πραγματοποιηθει  ο Δωρεαν  ελεγχος  κλιματισμου  8 σημειων, ο οποιος περιλαμβανει:

Ελεγχο ιμαντα κομπρεσερ
Ελεγχο της καταστασης των σωληνωσεων
Ελεγχο του φιλτρου σκονης
Ελεγχο σωστης λειτουργιας του κομπρεσερ
Ελεγχο δυναμικων πιεσεων
Ελεγχο θερμοκρασιας αερα στους αεραγωγους
Αναγνωση της μνημης του εγκεφαλου
Ελεγχος λειτουργιας βαλβιδων κλιματισμου

Επιπλεον, για οσους προγραμματισουν τον δωρεαν ελεγχο του κλιματισμου μεσω του ONLINE BOOKING, http://www.peugeot.gr/services-and-accessories/visit-a-garage/peugeot-online-booking, η Peugeot προσφερει εντελως δωρεαν τον αντιβακτηριδιακο καθαρισμο του.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!