Δωρεάν έλεγχος και φόρτιση μπαταρίας απο τη Ford

 


  Ηδη συμπληρωνεται ενας χρονος απο την αρχη της πανδημιας που βιωνουμε και  η παρατεταμενη ακινησια του αυτοκινητου, σε συνδυασμο με τις χαμηλες θερμοκρασιες που επικρατουν κατα τη διαρκεια του χειμωνα, μπορουν να προκαλεσουν την αποφορτιση της μπαταριας του. Ειναι πολυ σημαντικο να εχουμε το οχημα μας στη διαθεση μας οταν θελησουμε να το χρησιμοποιησουμε και η μη δυνατοτητα εκκινησης του μπορει να μας αποδιοργανωσει και να χαλασει το προγραμμα μας. Ως εκ τουτου, η καλη κατασταση της μπαταριας αποτελει πολυ σημαντικο παραγοντα, ωστε να αποφυγει κανεις απροσδοκητες καταστασεις, ταλαιπωρια και ανατροπη του προγραμματος του.


  Θελοντας να σας προστατευσει απο τετοιου ειδους καταστασεις, το δικτυο των Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων Ford σας δινει τη δυνατοτητα να ελεγξετε και να φορτισετε την μπαταρια του αυτοκινητου σας χωρις καμια απολυτως οικονομικη επιβαρυνση. Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να προγραμματισετε το ραντεβου σας στο Εξουσιοδοτημενο Συνεργειο της προτιμησης σας, το οποιο θα αναλαβει να φροντισει την μπαταρια σας, ωστε να απολαμβανετε περισσοτερα ξεγνοιαστα και απροβληματιστα χιλιομετρα πισω απο το τιμονι του αγαπημενου σας Ford.

 


  Με την επισκεψη σας αυτη θα εχετε την ευκαιρια να πραγματοποιησετε επισης εναν δωρεαν ολοκληρωμενο ελεγχο της καταστασης του οχηματος σας. Η ενεργεια αυτη περιλαμβανει ενα λεπτομερη ελεγχο ασφαλειας 20 σημειων του αυτοκινητου σας, ο οποιος θα διεξαχθει απο εκπαιδευμενους και πιστοποιημενους τεχνικους της Ford. Και φυσικα, παντα σεβομενοι την υποσχεση της Ford Care Code καθως το δικτυο των Επισημων Σημειων Εξυπηρετησης Ford εργαζεται και ενεργει ωστε να διασφαλισει οτι οι πελατες μας θα παραμεινουν ασφαλεις.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!