Δύο βραβεία σχεδίασης για τη Hyundai

Με φρενηρεις ρυθμους συνεχιζει η Hyundai Motor την ανοδικη της, σε ολα τα επιπεδα, πορεια. Στο τελευταιο… επεισοδιο αυτης της \”αναβασης\”, η κορεατικη μαρκα κατεκτησε δυο απο τα φετινα βραβεια Σχεδιασμου Red Dot Design Awards.


Το οχημα κυψελων καυσιμου NEXO και το Β-SUV Kona της Hyundai, βραβευτηκαν στην κατηγορια «Αυτοκινητα και Μοτοσικλετες». Το Kona διακριθηκε για την εξαιρετικη του σχεδιαση και καινοτομια στην κατηγορια «SUV/Off-road οχηματα» και το NEXO κατεκτησε την κορυφη της υποκατηγοριας του. Το δημοφιλες βραβειο αξιολογει τη λειτουργικοτητα, την ανθεκτικοτητα, το επιπεδο καινοτομιας και τη συνολικη ποιοτητα του προϊοντος.


Το NEXO ειναι το ηλεκτρικο οχημα κυψελων καυσιμου δευτερης γενιας της Hyundai. Χαρακτηριζεται απο μια καθαρη και εκλεπτυσμενη σχεδιαση που δινει εμφαση στη βελτιστοποιημενη σιλουετα και την κυματοειδη οροφη του. Το ολοκαινουργιο Hyundai NEXO διαμορφωνει το μελλον της οδηγησης και αποτελει την εντυπωσιακη τεχνολογικα ναυαρχιδα της Hyundai. Το πρωτο αποκλειστικο SUV με υδρογονο που συνδυαζει την πρακτικοτητα ενος SUV με την καθαρη τεχνολογια προηγμενων κυψελων καυσιμου και προσφερει την πιο προηγμενη τεχνολογια στην αγορα με αυτονομη δυνατοτητα οδηγησης, εξυπνα προηγμενα συστηματα υποβοηθησης του οδηγου και τους ισχυροτερους κινητηρες στην κατηγορια.

Το Kona, αντιστοιχα, διευρυνει την επιτυχημενη σειρα SUV της Hyundai. Με την κομψη, εντονη και πολυχρωμη σχεδιαση του, δημιουργει μια μοναδικη προταση στα Β-SUV. Οι τολμηρες εξωτερικες γραμμες, το ευχαριστα ευρυχωρο εσωτερικο και η ισχυρη γκαμα των κινητηρων του, καθιστουν το καινοτομο Β-SUV καταλληλο για συγχρονους, αστικους πελατες.

Η σχεδιαση αναδεικνυεται στο Νο1 λογο για τον οποιο οι πελατες επιλεγουν τη μαρκα Hyundai. Η κατακτηση αυτης της διακεκριμενης βραβευσης για 5η συνεχη χρονια αντανακλα τη συνεχη δεσμευση της εταιρειας να παραγει αυτοκινητα που αποδεικνυουν μια μοναδικη και εξελισσομενη γλωσσα σχεδιασμου. Στη διοργανωση Red Dot Design Award συμμετεχουν και ψηφιζουν υψηλου επιπεδου και αναγνωρισμενοι σχεδιαστες, καθηγητες και δημοσιογραφοι  ενω το Βραβειο Σχεδιασης Red Dot Design αναγνωριζεται παγκοσμιως ως ενα απο τα πιο διακεκριμενα βραβεια για υψηλης ποιοτητας σχεδιασμο, προσελκυοντας συμμετοχες απο 59 χωρες.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!