«Εγγύηση Επαναγοράς SsangYong» για 55 μήνες

Η SsangYong Ελλαδας προσφερει εγγυημενη τιμη επαναγορας τοις μετρητοις στα πιο δημοφιλη μοντελα της, για εως και 55 μηνες απο την ημερομηνια 1ης αδειας του αυτοκινητου. 

Η SsangYong, η παλαιοτερη κορεατικη εταιρεια κατασκευης αυτοκινητων, με ειδικευση στα πολυτελη και τετρακινητα μοντελα, προσφερει στην Ελλαδα το μοναδικο προγραμμα «Εγγυηση Επαναγορας». Πιο συγκεκριμενα, προσφερεται εγγυημενη τιμη επαναγορας εως και 55 μηνες απο την ημερομηνια 1ης αδειας του αυτοκινητου για αγορες ειτε τοις μετρητοις, ειτε με διακανονισμο. Αξιζει να σημειωθει οτι ο πελατης δεν υποχρεουται να ανταλλαξει το αυτοκινητο του με καινουριο SsangYong, αλλα η επαναγορα γινεται τοις μετρητοις, με καταθεση του συμφωνηθεντος ποσου στον τραπεζικο του λογαριασμο. 

Ετσι, με την παραδοση του «Συμβολαιου Εγγυημενης Επαναγορας», στο οποιο αναγραφονται με διαφανεια οι συμφωνηθεισες τιμες επαναγορας, η SsangYong βαζει τελος στον πονοκεφαλο της μεταπωλητικης πορειας του αυτοκινητου, διασφαλιζοντας την αξια του σε βαθος 5ετιας και εξασφαλιζοντας μια πολυ συμφερουσα τιμη επαναγορας για τον πελατη. 

Το προγραμμα «Εγγυηση Επαναγορας SsangYong» αφορα στα δημοφιλη μοντελα Tivoli, XLV, Rexton-W και Korando. 

Σε συνδυασμο με τα 5 χρονια εργοστασιακης εγγυησης, τη 5ετη δωρεαν  οδικη βοηθεια, αλλα και το προγραμμα 5ετους δωρεαν service*, η SsangYong ειναι η μοναδικη εταιρεια που εξασφαλιζει στον πελατη οτι, σε σχεση με το αυτοκινητο του, τιποτα απροβλεπτο δεν προκειται να επηρεασει τον οικογενειακο του προϋπολογισμο για τα επομενα 5 ετη. 

(*)Ισχυει για αυτοκινητα εκτελωνισμενα μεχρι 31/5/2016. Για νεους εκτελωνισμους 5ετες service με κοστος 380€. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!