Εγκαίνια στη γραμμή παραγωγής για το Qashqai στη Ρωσία

Τη γραμμη παραγωγης του νεου Nissan Qashqai, στο εργοστασιο της στην Αγια Πετρουπολη, στη Ρωσια, εγκαινιασε η ιαπωνικη βιομηχανια, λανσαροντας την τελευταια εκδοση του κορυφαιου σε  πωλησεις crossover, στη Ρωσικη αγορα. Η παραγωγη του Qashqai, ερχεται λιγους μηνες μετα την εναρξη της παραγωγης του νεου X-Trail στο ιδιο εργοστασιο, τον περασμενο Οκτωβριο.


Το νεο Nissan Qashqai διαθετει μια σειρα απο σημαντικες αναβαθμισεις τοσο στο εξωτερικο οσο και στο εσωτερικο, προσφεροντας βελτιωμενη λειτουργικοτητα και εχοντας στην “φαρετρα” του τις τεχνολογιες του Nissan Intelligent Mobility. Αυτες περιλαμβανουν την Εμπροσθια Πεδηση Εκτακτης Αναγκης (FEB) και την Οπισθια Ειδοποιηση Διασταυρουμενης Κυκλοφοριας (RCTA), οι οποιες συμβαλλουν στην αποφυγη του κινδυνου συγκρουσεων και προσφερουν επιπλεον ασφαλεια και ηρεμια στον οδηγο. Αλλες αναβαθμισεις περιλαμβανουν εναν πιο κομψο εξωτερικο σχεδιασμο, καθως και νεες εσωτερικες επενδυσεις.


Κατασκευασμενο για τις απαιτησεις της ρωσικης αγορας, οι μηχανικοι στo τοπικο Τεχνικο Κεντρο της Nissan Europe (NTCE) εχουν βελτιωσει στο νεο Nissan Qashqai την μονωση και τις αναρτησεις, προκειμενου να αντιμετωπισει με επιτυχια τις δυσκολες καιρικες συνθηκες και τον βαρυ ρωσικο χειμωνα. 


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!