Ελαφρύτερο και με 380 ίππους το εντυπωσιακό Hyundai i20 Coupe WRC!

Οι οδηγοι της Hyundai Motorsport Thierry Neuville, Hayden Paddon και Dani Sordo θα αγωνισθουν στους 13 γυρους του Πρωταθληματος του 2017 με το Hyundai i20 Coupe WRC

Το Hyundai i20 Coupe WRC παρουσιαστηκε σε ειδικη εκδηλωση για τα μεσα μαζικης ενημερωσης που πραγματοποιηθηκε στο Autodromo Nazionale Monza στην Ιταλια

Με ενα ολοκαινουργιο αυτοκινητο θα αγωνιστει η Hyundai Motorsport στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ραλι της FIA (WRC) το 2017, το Hyundai i20 Coupe WRC. Το αυτοκινητο εχει σχεδιαστει συμφωνα με τους νεους τεχνικους κανονισμους των οχηματων WRC και παρουσιαστηκε κατα τη διαρκεια μιας αποκλειστικης εκδηλωσης στα μεσα μαζικης ενημερωσης στο Autodromo Nazionale Monza στην Ιταλια.

Για την Hyundai Motorsport, το i20 τριθυρο Coupe WRC αντιπροσωπευει το τριτο νεο αυτοκινητο της ομαδας απο το ντεμπουτο της στο πρωταθλημα το 2014 – μετα το Hyundai i20 WRC (2014-15) και το Νεας Γενιας i20 WRC (2016). Μπαινοντας στην τεταρτη σεζον του WRC, η ομαδα ελπιζει να βασιστει στη θετικη περιοδο αναπτυξης των τελευταιων ετων, καθως ξεκινα μια νεα εποχη.


Οι νεοι κανονισμοι των αυτοκινητων για το 2017 εχουν εισαχθει για να ενισχυσουν τη συνολικη εικονα και να προσφερουν ακομη περισσοτερο θεαμα στους φιλους του WRC, με το νεο σπορ αυτοκινητο να διαθετει επιθετικη νεα εμφανιση και εξελιγμενες τεχνολογιες. Οι αλλαγες εχουν επικεντρωθει στη βελτιωση της αεροδυναμικης και της μηχανικης προσφυσης και συγχρονως υπηρξε αυξηση της ισχυος του κινητηρα απο 300 εως 380bhp, καθως και μειωση του συνολικου βαρους του αυτοκινητου.

Με το νεο αυτοκινητο, η ομαδα ελπιζει να επεκτεινει την πιο επιτυχημενη σεζον της μεχρι σημερα, με την οποια εξασφαλισε δυο νικες και παραπανω απο δεκα θεσεις στο βαθρο. Η Hyundai Motorsport κατεκτησε επισης τη δευτερη θεση στη γενικη καταταξη του Πρωταθληματος των Κατασκευαστων στην σεζον 2016.


Ο κ. Michel Nandan, Team Principal δηλωσε: «Οδευουμε σε μια νεα εποχη για το αθλημα με τη μεγαλυτερη αλλαγη στους κανονισμους το τελευταιο διαστημα. Ειναι μια νεα μεγαλη τεχνικη προκληση που εχουμε αντιμετωπισει με ενθουσιασμο. Ειναι μια ευκαιρια να κανουμε πραξη οτι εχουμε μαθει και βιωσει τις τελευταιες τρεις σεζον. Ολες οι ομαδες αρχιζουν απο το μηδεν ωστε να ειμαστε επι ισοις οροις. Εχοντας ολοκληρωσει ενα απολυτως ανταγωνιστικο δευτερο μισο του 2016, θελουμε να δειξουμε την ικανοτητα μας να αγωνιστουμε στην επομενη σεζον πρωταθληματος – και ειμαστε βεβαιοι οτι το i20 Coupe WRC θα μας βοηθησει να κανουμε ακριβως αυτο ».

Δεν θα υπαρξει καποια αλλαγη οδηγων για το 2017, πραγμα το οποιο θα προσφερει την ομαδα σημαντικη σταθεροτητα παραλληλα με την εισαγωγη ενος νεου αυτοκινητου. Οι Thierry Neuville, Hayden Paddon και Dani Sordo θα αγωνισθουν σε ολους τους γυρους του πρωταθληματος.

Δεδομενου οτι οι κατασκευαστες θα ειναι σε θεση να συμμετεχουν με μεχρι τρια αυτοκινητα σε καθε γυρο, οι τρεις οδηγοι της Hyundai Motorsport θα αγωνισθουν το 2017 με τη Hyundai Shell Μobis World Rally Team.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7hetK06jk-g]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!