Ενισχύεται η δομή της Mitsubishi Motors Europe

Θελοντας να υποστηριξει τους στοχους της σε μια απο τις πιο απαιτητικες περιοχες του κοσμου, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) αποφασισε να ιδρυσει εναν ολοκληρωμενο οργανισμο Πωλησεων και Μαρκετινγκ στην Ευρωπη, περαν των υφισταμενων δραστηριοτητων της After Sales, Ανταλλακτικων και Logistics στη γηραια ηπειρο.


Ενισχυμενος οργανισμος

Το πρωτο δομικο στοιχειο της Mitsubishi Motors Europe ειναι ενας νεος οργανισμος που εστιαζει στους δεικτες αποδοσης και τις αναγκες των πελατων, και κατανεμεται σε δυο διαφορετικες περιοχες στην Ολλανδια:
Amstelveen, κοντα στο Amsterdam, για το γραφειο του Προεδρου & CEO, το ενισχυμενο τμημα Πωλησεων & Μαρκετινγκ, το Νομικο Τμημα και τον τομεα Δημοσιων Σχεσεων (PR).

Born, κοντα στο Maastricht οπου βρισκεται το Ευρωπαϊκο Κεντρο Ανταλλακτικων (European Part Center), εμβαδου 55.000 m2, για τις δραστηριοτητες After Sales, Χρηματοοικονομικων & Ελεγχου, Ανθρωπινων Πορων (Human Resources) και Πληροφορικης (IT).

Υπο την διευθυνση του Bernard Loire – Προεδρου & CEO – αυτος ο ολοκληρωμενος οργανισμος πλαισιωνεται απο μια νεα Διοικητικη Ομαδα που αποτελειται απο τους:

Frank Krol – Διευθυντη Πωλησεων
Alex Thomas –Διευθυντη Μαρκετινγκ
Ganesh Jawahar – Διευθυντη After Sales 

Ενισχυμενος τομεας μοντελων SUV + EV
Επιπλεον ιδρυθηκε ενα ειδικο τμημα Ηλεκτρικων Οχηματων (“Electric Vehicle”) για να τονωσει την κορυφαια θεση της Mitsubishi Motors στην Ευρωπαϊκη αγορα που κατεχει με το Outlander PHEV απο το 2013.

Προκειται για ενα σημαντικο οργανωτικο βημα εν οψει των επομενων πρωτοβουλιων της MMC στον τομεα της ηλεκτροκινησης στην Ευρωπη (περισσοτερα V2X project,…) – ποσο μαλλον με την προοπτικη επεκτασης της οικογενειας plug-in υβριδικων / ηλεκτρικων SUV που θα κυκλοφορησουν τα επομενα χρονια.

Ενισχυμενη παρουσια

Ο Guillaume Cartier, Ανωτερος Αντιπροεδρος της MMC – Global Marketing & Sales εθεσε αυτο το νεο Ευρωπαϊκο οργανισμο σε ενα ευρυτερο παγκοσμιο πλαισιο: “Βλεποντας τα πραγματα απο παγκοσμια σκοπια, η Ευρωπη ειναι μια μοναδικη αγορα – οχι η μεγαλυτερη σε ογκο αλλα μια αγορα που διαμορφωνει προτυπα σε επιπεδα κανονισμων, ποιοτητας, τεχνολογιας και σχεδιασης.”

Και προσθεσε: “Ηταν φανερο οτι επρεπε να ενισχυσουμε τον οργανισμο μας στην περιοχη αυτη για να ανταποκριθουμε στην προκληση, εν οψει της προετοιμασιας μας για την παρουσιαση του επομενου κυματος plug-in υβριδικων/ηλεκτρικων SUV. Ειμαστε σιγουροι οτι ο Bernard Loire και η νεα του ομαδα στην Mitsubishi Motors Europe διαθετουν τα καταλληλα εφοδια για κατι τετοιο.”

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!