Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την αυτοκίνηση με πολλές πρεμιέρες και 100 σύγχρονα μοντέλα

Εντυπωσιακο το ξεκινημα για την εκθεση αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» στην αιθουσα Ξιφασκιας (πρωην Δυτικο αεροδρομιο).  Οι επισκεπτες στο πρωτο τριημερο εφτασαν τις 30.000, ενας εντυπωσιακος αριθμος που δειχνει το ενδιαφερον των φιλων του αυτοκινητου για ενημερωση και πληροφορηση.

Επικεντρο του ενδιαφεροντος τα περισσοτερα απο 100 μοντελα συγχρονης τεχνολογιας που παρουσιαζονται, και φυσικα οι πρεμιερες που δινουν ξεχωριστο χρωμα. Οι επισκεπτες ενημερωνονται για τις τιμες πωλησης, τα χρηματοδοτικα προγραμματα, για τις νεες τεχνολογιες και για τα πλεονεκτηματα των ηλεκτρικων και υβριδικων μοντελων. Η μεγαλη προσελευση των επισκεπτων δικαιωνει οσους συμμετεχουν στην εκθεση και δινει τη δυνατοτητα στους εμπνευστες της διοργανωσης να προγραμματισουν την επομενη εκθεση για το 2016.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετεχει η συντριπτικη πλειοψηφια των εταιριων: Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen , Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda,Hyundai, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Μεγαλο ενδιαφερον δειχνουν οι επισκεπτες και για τα test drive, που γινονται με μεγαλο αριθμο καινουργιων αυτοκινητων. Επισης οι επισκεπτες, ενημερωθηκαν για τα προϊοντα που ειναι συνδεδεμενα με τα αξεσουαρ, ανταλλακτικα και το after market.

Η εκθεση αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015», θα παραμεινει ανοικτη εως την Κυριακη 22 Νοεμβριου. Ωρες λειτουργιας καθημερινες απο τις 15:00 εως τις 21:00 και το Σαββατοκυριακο  απο τις 10:00 εως τις 21:00. Το εισιτηριο κοστιζει 6 ευρω ενω τα παιδια που ειναι ηλικιας εως 12 ετων, δεν πληρωνουν εισιτηριο. Επισης δωρεαν ειναι η εισοδος σε φοιτητες και ανεργους.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!