Επιστρέφει στους αγώνες το Abarth 124 Rally

Επιστρεφει στους αγωνες το Abarth 124 Rally


Abarth 124 rally

Μετα τη δυναμικη παρουσια στο Rally di Roma Capitale τον περασμενο Ιουλιο, τα Abarth 124 rally θα βρεθουν και παλι στο ιδανικο για αυτα ασφαλτινο πεδιο του Barum Czech Rally Zlín (27-29/8), 4ο γυρο του φετινου ERC. Ο αγωνας στη Δημοκρατια της Τσεχιας και στη συνεχεια οι διοργανωσεις στην Ουγγαρια και στις Καναριες Νησους αποτελουν τους τρεις τελευταιους γυρους για το Abarth Rally Cup 2021.

Μεχρι στιγμης, το Πολωνικο πληρωμα με τους Poloński και Łukasz Sitek (Rallytechnology), εχει κυριαρχησει απολυτα, κατακτωντας τη νικη στους τρεις πρωτους αγωνες, τοσο στις χωματινες επιφανειες της Πολωνιας και της Λετονιας, οσο και στις ασφαλτινες της Ιταλιας. Πισω τους, οι Τσεχοι Martin Rada και Jaroslav Jugas (Agrotec) και οι Ιταλοι Roberto Gobbin και Alessandro Cervi (Evo Motorsport), πιεσαν ιδιαιτερα του Πολωνους στους αγωνες στη Λετονια και στη Ρωμη αντιστοιχα. Τωρα, οι τρεις ομαδες με τα Abarth 124 rally, θα βρεθουν αντιμετωπες στα 210,92χλμ. ασφαλτινων ειδικων διαδρομων γυρω απο την πολη του Zlín στη νοτιοανατολικη Τσεχια.

Η αφετηρια του αγωνα θα δοθει το βραδυ (21:15) της Παρασκευης 27 Αυγουστου με την σουπερ ειδικη των 9,18χλμ. στο Zlín. Ακομα 8 ειδικες θα πραγματοποιηθουν το Σαββατο, ενω οι 6 απο τις συνολικα 15 του αγωνα θα ολοκληρωθουν την Κυριακη 29 Αυγουστου. Τα πληρωματα που θα γευτουν τη χαρα του τερματισμου θα εχουν ολοκληρωσει συνολικα 785,68χλμ., εκ των οποιων τα 574,76 σε απλες διαδρομες και τα υπολοιπα 210,92χλμ. σε ειδικες διαδρομες.

Abarth 124 rally

Βλεπε επισης

SKODA2BENYAQ2BiV 1991-2021: επετειος 30 ετων της SKODA AUTO στο Volkswagen Group

Μετα την ακυρωση του αγωνα το 2020, το φετινο θα ειναι το 50ο Barum Czech Rally Zlín, ενας αγωνας που παραδοσιακα χαρακτηριζεται απο τις τεχνικες και με μεγαλη ολισθηροτητα του οδοστρωματος διαδρομες. Το Abarth 124 rally εχει αποδειξει ηδη το 2018 και 2019 οτι μπορει να ανταποκριθει με ιδανικο τροπο σε αυτες τις απαιτησεις, χαρη στο εξαιρετικο του ζυγισμα, αλλα και το ιδιαιτερα εξελιγμενο συστημα ελεγχου προσφυσης με το οποιο εφοδιαζεται. Ο καιρος αποτελει ακομα εναν ιδιαιτερα ασταθμητο παραγοντα στο συγκεκριμενο αγωνα, με τις ομαδες και τα πληρωματα να χρειαζεται να προετοιμαστουν ιδιαιτερα ωστε να αντιμετωπισουν δυσαρεστες εκπληξεις απο τις καταιγιδες που συχνα ξεσπουν στην περιοχη.

Μετα την ολοκληρωση του αγωνα στη Δημοκρατια της Τσεχιας, τα Abarth 124 rally θα δωσουν και παλι ραντεβου στην Ουγγαριας (22-24/10) και στις Καναριες Νησους (18-20/11).



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!