Επιτέλους, κεντροτίμονη McLaren ξανά!

Απο το 1998, οποτε και σταματησε η παραγωγη της F1, ολος ο κοσμος αναρωτιεται: Θα ξαναβγαλει ποτε η McLaren τον διαδοχο του απολυτου, ισως, υπεραυτοκινητου, με τη θεση οδηγησης στη μεση; Η βρετανικη εταιρεια ετοιμαζει κατι που, οπως λεει, δεν ειναι ο διαδοχος της F1, ομως σιγουρα ικανοποιει τις προσδοκιες μας.
Ο λογος για το ΒΡ23, το επερχομενο hypercar της McLaren, το οποιο δεν θα ειναι μονο η γρηγοροτερη McLaren ever αλλα θα ειναι και το δευτερο τριθεσιο, κεντροτιμονο (αφου λεμε κεντρομηχανο, δεξιοτιμονο κλπ, γιατι να μη λεμε κεντροτιμονο;) αυτοκινητο που θα βγει στην παραγωγη.
Προς το παρον, οσο συνεχιζεται η εξελιξη του ΒΡ23, οι Βρετανοι δοκιμαζουν πιθανα setup για το επερχομενο hypercar. Οπως εδω, που δημιουργησαν μια τριθεσια, κεντροτιμονη 720S, ως test mule για το ΒΡ23.

Αυτη δημιουργηθηκε για να \”ερευνηθουν διαφορετικες εργονομικες λυσεις\” για το μοντελο που βρισκεται υπο εξελιξη. Φυσικα, αν και ο πινακας οργανων ειναι \”δανεισμενος\” απο την 720S, τα υπολοιπα ειναι μαλλον αγνωστα στα ματια μας και… προσωρινα. Καποια αλλα, μας δειχνουν λεπτομερειες απο το νεο μοντελο, οπως οτι δεν θα εχει καθρεφτες, αλλα καμερες στα δυο ακρα.
Στα αλλα ενδιαφεροντα, ειναι και οι λιγες λεπτομερειες που εχει δωσει η McLaren για το ΒΡ23. Στα 25α γενεθλια της F1, μας αποκαλυψε οτι θα ειναι γρηγοροτερο απο αυτη, αρα οτι πιθανοτατα θα δουμε μεγαλυτερη τελικη απο τα 391 χ.α.ω.

Το τριθεσιο, κεντροτιμονο υπεραυτοκινητο της McLaren, το οποιο πιθανοτατα θα βγει στην παραγωγη το 2019, θα εχει διεδρικες πορτες, οι οποιες θα εκτεινονται ως και την οροφη για ευκολοτερη προσβαση των επιβατων. Θα παραχθει σε 106 κομματια, οσα και η F1. Και δεν θα ειναι διαδοχος της F1. Σιγουρα.

Tip: ΒΡ23 σημαινει Bespoke Project 2. Το \”3\” δηλωνει τις θεσεις.

Tip2: Σε περιπτωση΄που αναρωτιεσαι, ο κυριος πισω απο το τιμονι ειναι o Chris Goodwin. Ο επικεφαλης Test Driver της McLaren. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!