Εργασία και χαρά με το νέο Renault Clio Business


Μετα το Renault CLIO PRO+, η γκαμα του μοντελου συμπληρωνεται ιδανικα με την εκδοση Business, η οποια προσφερει πρωτογνωρα για τα μετρα της κατηγοριας επιπεδα ανεσης, φινιρισματος και εξοπλισμου, παρεχοντας παραλληλα στον επαγγελματια μια εκτενη λιστα επιλογων προσωποποιησης της εξωτερικης εμφανισης του αυτοκινητου. Το CLIO Business εφοδιαζεται με τον αποδοτικο κινητηρα diesel 1.5 dCi με τους 90 ιππους που ξεχωριζει εκτος των αλλων για την εξαιρετικα χαμηλη καταναλωση καυσιμου (3,3λτ/100χλμ), αλλα και το χαμηλο κοστος συντηρησης.

Τα νεα Renault CLIO PRO+και CLIO Business ειναι διαθεσιμα με 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση και τιμες που ξεκινουν απο τις 11.657 ευρω (PRO+) και 12.403 ευρω (Business), χωρις Φ.Π.Α. και Τ.Τ.

Με το νεο Renault CLIO Business, η Renault προσφερει μια νεα, συγχρονη οπτικη στο επαγγελματικο αυτοκινητο, οπου η πρακτικοτητα και η αποδοτικοτητα συνδυαζονται ιδανικα με το στυλ και τον πλουσιο εξοπλισμο.


Με βαση το δημοφιλες CLIO, η Renault δημιουργησε την επαγγελματικη εκδοση CLIO PRO+, η οποια προσφερει μια νεα εναλλακτικη στο επαγγελματικο αυτοκινητο, οπου η ανεση και η ευελιξια του δημοφιλους μοντελου συνδυαζονται ιδανικα με τις αυξημενες μεταφορικες ικανοτητες. Σημερα με το CLIO Business η Renault προχωρα ενα βημα παραπερα παρουσιαζοντας μια νεα προσεγγιση στο επαγγελματικο αυτοκινητο. Το CLIO Business συνεχιζει να διαθετει τα χαρακτηριστικα που συνετελεσαν στην επιτυχια του CLIO Pro+ (δυναμικη εμφανιση, ανοικτα πισω πλαϊνα τζαμια, κορυφαια οδικη συμπεριφορα, ωφελιμος ογκος 1m3), διαθετοντας επιπλεον –για πρωτη φορα σε επαγγελματικο οχημα- εξοπλισμο, φινιρισμα και δυνατοτητες προσωποποιησης που συναντα κανεις μονο σε πληρως εξοπλισμενες επιβατικες εκδοσεις μοντελων.


Αποδοση με.. στυλ
Εφοδιασμενο με το συστημα πολυμεσων Media NAV Evo με πλοηγηση, οθονη αφης 7’’ και το συστημα ECO2, το CLIO Business δινει τη δυνατοτητα στον επαγγελματια να χρησιμοποιησει το αυτοκινητο του με τον πλεον αποδοτικο τροπο τοσο σε επιπεδο χρονου μετακινησεων, οσο και οικονομιας στην καταναλωση καυσιμου. Το συστημα πλοηγησης με 3D απεικονιση προτεινει τη βελτιστη διαδρομη, ενω το συστημα ECO2 σε πραγματικο χρονο δινει πληροφοριες για την καταναλωση, αλλα και συμβουλες ωστε ο οδηγος να την ελαχιστοποιησει. Με επικεντρο τον αποδοτικο κινητηρα Diesel 1.5 dCi με τους 90 ιππους και το συστημα ECO2 το CLIO Business προσφερει εξαιρετικες επιδοσεις και παραλληλα χαμηλο κοστος χρησης τοσο χαρη στη χαμηλη καταναλωση καυσιμου (3,3 λιτρα/100χλμ.), οσο και το χαμηλο κοστος συντηρησης (service καθε 30.000χλμ.).


Παραλληλα μια σειρα προτασεων και πακετων εξατομικευσης (Pack Look) επιτρεπουν στον αγοραστη να δημιουργησει το δικο του CLIO Business επιλεγοντας τον εξοπλισμο, αλλα και αισθητικα στοιχεια (χρωματικους συνδυασμους, διακοσμητικες λεπτομερειες, ζαντες ελαφρου κραματος, κτλ.) συμφωνα με τις προσωπικες του προτιμησεις και αναγκες.
Ολοκληρωμενο και με εναν απολυτα πολυπροσωπο χαρακτηρα, το νεο CLIO Business αποτελει την ιδανικη επιλογη για μια ευρεια γκαμα επαγγελματιων που αναζητουν την πρακτικοτητα ενος επαγγελματικου αυτοκινητου χωρις να θυσιαζουν στο ελαχιστο την αισθητικη και την ανεση που προσφερει ενα επιβατικο.
Τα επαγγελματικα Renault CLIO PRO+ και CLIO Business ειναι αμεσα διαθεσιμα με 5χρονια εργοστασιακη εγγυηση και τιμες που ξεκινουν απο τις 11.657 ευρω (PRO+) και 12.403 (Business) χωρις Φ.Π.Α. και Ε.Τ.Τ.       

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!