Η επόμενη Mercedes E63 AMG θα έχει drift mode!

 Μετανοειτε: Μεχρι και τα τελευταια καστρα πεφτουν (λεμε τωρα). Η αυτοκινηση ειναι χαρα. Αυτο, φαινεται οτι δεχονται και στη Mercedes- AMG, ο επικεφαλης της οποιας, Tobias Moers, δηλωσε (στο Autocar) οτι η επομενη γενια της Ε63, θα εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο για να ντριφταρει κανεις (οχι κανεις, αλλα καποιος και συγκεκριμενα ο οδηγος της) οποτε το επιλεξει.
Rendering της νεας γενιας της Ε63 

Και γιατι το drift mode σε αυτη την επομενη AMG ειναι μεγαλα νεα; Επειδη, προφανως, η επομενη γενια της Ε63 θα ειναι τετρακινητη και η εταιρεια θελει να διατηρησει για τους ιδιοκτητες τις χαρες που δινει η πισω κινηση. 
 
Με το drift mode, η κινηση της Ε63 AMG λοιπον θα μεταφερεται κατα 100% στον πισω αξονα.
Spy photo της Ε63 AMG. Παρατηρησε τις γιγαντιαιες εξατμισεις. Μπορουσαν λιγο μεγαλυτερες

Κατα τα λοιπα, ο Moers ειπε οτι θα υπαρχουν εκδοσεις \”με περισσοτερους και λιγοτερους απο 600 ιππους\”, απο το οποιο συμπεραινουμε πως θα υπαρχουν μινιμουμ δυο εκδοσεις. Τονισε επισης οτι το νεο μοντελο θα ειναι ικανο να κανει το σπριντ των 100 σε κατω απο 4 δευτερολεπτα και θα μπορει να γυρισει την \”Πρασινη Κολαση\” (Ναι, το Nurburgring) σε κατω απο 7:50. Και οτι το ντεμπουτο της θα γινει σε αμερικανικο εδαφος, \”σε μερικους μηνες\”. Bring it on, Mercedes… 

\”Δεν τα φτιαχνουν πια οπως παλια, παιδι μου\”. Τωρα, κανεις δεν θα μπορει να το πει αυτο. (Ναι, αυτη ειναι C63 AMG)

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!