Η ηθοποιός Margot Robbie και η κόντρα στο Μονακό

Μετα την εξαιρετικη… ερμηνεια της και τις ξεσηκωτικες σκηνες που μας προσεφερε η διασημη Αυστραλη ηθοποιος Margot Robbie, στην ταινια “O Λυκος της Wall Street”, ειπε να αναστατωσει και το Μονακο. Αυτη την φορα ομως, με το παιχνιδιαρικο στυλ της στην οδηγηση. αφου ειναι η νεα πρεσβειρα του ηλεκτροκινητου οχηματος της Nissan το BladeGlider. Το ριζοσπαστικο σπορ ηλεκτροκινητο μοντελο της μαρκας, μετατρεπεται στα χερια της σε ενα μηχανημα εκκρισης αδρεναλινης, κανοντας μια αγωνιστικη βολτα μεσα στα μεσανυχτα, στο παγκοσμιου φημης Grand Prix του Μονακο.
  
Το πρωτοτυπο Nissan BladeGlider  με την μεγιστη ταχυτητα των 190 χλμ/ωρα, το οποιο φτανει τα  100 χλμ/ωρα σε λιγοτερο απο πεντε δευτερολεπτα,  δημιουργηθηκε για να αμφισβητησει τη συμβατικη σκεψη για το  πως ενα αμιγως ηλεκτροκινητο σπορ αυτοκινητο θα μπορουσε να ειναι στο μελλον. Με εμφαση  στη διασκεδαση και τον ενθουσιασμο που προσφερει ενα αμιγως ηλεκτροκινητο οχημα, το συγκεκριμενο πρωτοτυπο αποτελει μερος του οραματος της Ευφυους Κινητικοτητας της Nissan, για το πως τα αυτοκινητα πρεπει να οδηγουνται, τροφοδοτουνται, αλλα και να ενσωματωθουν στην κοινωνια.


Στο video η Margot Robbie  θετει  τον ρυθμο στο ριζοσπαστικο τριθεσιο, οδηγωντας στις κλειστες στροφες του Μονακο πριν αγωνιστει με ενα αλλο BladeGlider. Το ζευγαρι των σπορ αυτοκινητων με τους 272PS, διαπερνουν απο το χαρακτηριστικο τουνελ και με μια συναρπαστικη πλοκη, καταληγουν στην φινετσατη πλατεια Καζινο.


Στην ταινια, η πρωταγωνιστρια των κινηματογραφικων επιτυχιων  “Ομαδα Αυτοκτονιας” και “O Λυκος της Wall Street” , επιδεικνυει τις θαρραλεες οδηγικες της ικανοτητες  με το  Nissan BladeGlider  στην Fairmont,  μια  απο τις πιο διασημες φουρκετες  στον κοσμο του μηχανοκινητου αθλητισμου.

To  Nissan BladeGlider θα βρισκεται στο  87ο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης, απο τις  7 εως και τις 19 Μαρτιου 2017. Βασισμενο σε ενα πρωτοτυπο αυτοκινητο που εκανε το ντεμπουτο του για πρωτη φορα το 2013, το συγκεκριμενο αμιγως ηλεκτροκινητο  σπορ αυτοκινητο, θεωρειται  προδρομος  μιας πληθωρας τεχνολογιων του μελλοντος, συνδυαζοντας την Ευφυη Κινητικοτητα, την  φιλικοτητα  προς το περιβαλλον, αλλα και τις συναρπαστικες δυνατοτητες  απο την οδηγηση σπορ αυτοκινητων.

Το Μοντε Καρλο αποτελεσε την ιδανικη τοποθεσια για τη Nissan, για να αποκαλυψει την συναρπαστικη νεα συνεργασια της με την Margot Robbie.  Το Μονακο εχει μια πλουσια κληρονομια στους αγωνες δρομου και μια φιλοδοξη βιωσιμη στρατηγικη για τη μειωση των εκπομπων διοξειδιου του ανθρακα, κατα 50 τοις εκατο απο το 2030.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DxsDAcP7U4Y]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!