Η κόρη του Μικ Τζάγκερ, η grumpy cat και το ημερολόγιο της Opel

Το Ημερολογιο της Opel για το 2017 θα διατιθεται απο τα μεσα Νοεμβριου

 «Τι δουλεια εχω εδω; Δεν θα μου βγει σε καλο!” Αυτο – η κατι παρομοιο – σκεφτοταν πολυ πιθανον η Grumpy Cat κατα τη διαρκεια της φωτογραφησης του ημερολογιου της Opel ποζαροντας διπλα στη Georgia May Jagger, τον Ιουλιο, στα Babelsberg Studios. Ηταν φανερο οτι η αιλουροειδης πρωταγωνιστρια ουδολως εντυπωσιαστηκε, το αντιθετο μαλιστα, εγινε ακομα πιο δυστροπη. Αλλωστε ετσι ξερουν ολοι την Grumpy Cat, την πιο διασημη γατα σε ολο τον κοσμο με 8,7 εκατομμυρια ‘likes’ στο Facebook. Ωστοσο αυτο δεν επηρεασε το αποτελεσμα: οι δωδεκα εικονες του ημερολογιου απο τη διασημη φωτογραφο Ellen von Unwerth εχουν ολοκληρωθει και ειναι κατι παραπανω απο εντυπωσιακες.


Οι πρωτες φωτογραφιες του ημερολογιου με τα νεα μοντελα της Opel ειναι πολλα υποσχομενες: H Georgia May Jagger αποκαλυπτει τις πρωτες λεπτομερειες του νεου Opel Insignia – ανασηκωνοντας μια κουρτινα σε ενα αποκοσμο σκηνικο φθινοπωρινης ομιχλης. Το επαναστατικο ηλεκτρικο Ampera-e απεικονιζεται σε φαση επαναφορτισης που του δινει αυτονομια 500 km. Παρα τη μυστηριωδη ατμοσφαιρα και την ονειρικη διασταση των εποχιακων σκηνικων, τιποτα δεν καταφερε να κανει την Grumpy Cat  να χαμογελασει. Ομως κυριως λογω της ακραιας πολικοτητας, η μονιμα βλοσυρη γατα και το γοητευτικο supermodel Georgia May Jagger προσφερουν μια συναρπαστικη, μοναδικη αισθηση αποτυπωμενη αριστα στις φωτογραφιες της Ellen von Unwerth.


Οπαδοι της Opel, η Grumpy Cat, η Georgia May Jagger και η Ellen von Unwerth θα εχουν την ευκαιρια να απολαυσουν μια συναρπαστικη εκθεση με τις φωτογραφιες του ημερολογιου στις αρχες του 2017. Ολοι οι καλλιτεχνες – συμπεριλαμβανομενης της Grumpy Cat – θα παρευρεθουν στην παρουσιαση.

Και για οσους δεν εχουν την υπομονη να περιμενουν, μια αυστηρα περιορισμενη εκδοση παραγωγης του ημερολογιου της Opel “Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“ θα διατιθεται απο τα μεσα Νοεμβριου του 2016 αντι 29,95 Ευρω (Λιανικη τιμη συμπερ. ΦΠΑ στη Γερμανια) αποκλειστικα στο https://opel-collection.com

Η Grumpy Cat κανει καταληψη των καναλιων της Opel σε Facebook και Twitter

Οποιος μπαινει στα καναλια των social media της Opel αυτη την εποχη βλεπει καποια παραξενα πραγματα. Για παραδειγμα, εδω και καποιες μερες διαβαζει οτι η ‘Κοινοτικη εργασια ειναι πολυ σημαντικη’. Λες και τα ‘Likes’ βοηθανε στην αλλαγη. #OpelGoesGrumpy“. Τωρα ξερουμε ποιος βρισκεται πισω απο αυτο: Η Grumpy Cat, πρωταγωνιστρια του νεου ημερολογιου της Opel “Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland” και το πιο προσφατο μελος στην ομαδα της Opel στα social media. Φαινεται οτι η Opel δεν εχει ‘ευθυγραμμισει’ μονο τις διαφημιστικες εταιρειες της. Η Διευθυντρια Μαρκετινγκ της Opel Tina Müller εξηγει πως προεκυψε ο σαλος στα καναλια των μεσων κοινωνικης δικτυωσης: «Επρεπε να το ξερουμε. Ολοι γνωριζουν τις παραξενιες της Grumpy Cat. Ηταν εμφανες οτι ηταν απλα θεμα χρονου μεχρι να χακαρει  τους λογαριασμους μας στα social media και να αφησει εκει τα κακεντρεχη σχολια της.»


Οι πικροχολες αναρτησεις δεν ειναι κατι νεο για την Opel. Αμεσως μετα την παραγωγη του ημερολογιου, η Grumpy Cat εκανε μια αναρτηση με τιτλο “Worst Photo Shoot ever” – ‘Η χειροτερη φωτογραφηση ολων των εποχων’. Το ποσο κακοτροπη ηταν κατα τη διαρκεια της φωτογραφησης στα Babelsberg Studios μπορει να επιβεβαιωθει στο ζωντανο υλικο του νεου making-of video. Σε αρκετα στιγμιοτυπα, η Grumpy Cat καταστρεφει ανελεητα τις κινησεις της συμπρωταγωνιστριας της στο ημερολογιο Georgia May Jagger και της φωτογραφου Ellen von Unwerth.

Ομως η Opel δεν ειναι ετοιμη να αποδεχτει τα δεδομενα μεχρι τωρα – το αντιθετο: οι υπευθυνοι εξακολουθουν να πιστευουν οτι η γατα εχει κρυφες χαρες, που ειναι και ο λογος για τον οποιο η Grumpy Cat βρισκεται στο επικεντρο ολοκληρης της καμπανιας στα social media με τιτλο ”Drive it or hate it”. «Τι συμβατικες υποχρεωσεις, τι ξεδιαντροπια και δυστροπια, εμεις στην Opel αγαπαμε την Grumpy Cat! Γι’ αυτο θελουμε να προσπαθησουμε να την κανουμε να χαμογελασει με τη νεα διαδικτυακη καμπανια. Και θα πρεπει να τα καταφερουμε τουλαχιστον μια φορα!» δηλωσε μια διαλλακτικη Tina Müller.


“Χαμογελαστε παρακαλω!“: Διαδικτυακη ομαδα ειδικων δυναμεων προσπαθει να φτιαξει τη διαθεση της Grumpy Cat

Για να πετυχει τους σκοπους της, η Opel επιστρατευσε την “Grumpy Squad” στο πλαισιο της καμπανιας. Μια διαδικτυακη ομαδα ειδικων δυναμεων που απαρτιζεται απο τους: Nilam Farooq, funnypilgrim και Emrah. Μαζι με τους followers τους στα social media, θετουν το εξης ερωτημα: Πως θα ηταν το ημερολογιο εαν η Grumpy Cat και η διαδικτυακη κοινοτητα ειχαν αποψη για τη σχεδιαση; Για να βρουν την απαντηση ξεκινουν την αναζητηση της ‘13ης εικονας του ημερολογιου’.

Η αρχηγος της Grumpy Squad και lifestyle blogger Nilam Farooq εξηγει τα διαφορετικα σταδια της καμπανιας σε βιντεο της στο YouTube. Για παραδειγμα, ο YouTuber Emrah καλει τους θεατες του να συμμετασχουν σε μια προκληση ‘φτιαξτο μονος σου’ και να υποβαλλουν τις σχεδιαστικες προτασεις τους για ενα Opel σε στυλ Grumpy Cat. Ο Emrah θα δωσει ‘σαρκα και οστα’ στην καλυτερη και θα μεταμορφωσει ενα συμβατικο Opel ADAM σε πληρως λειτουργικο Grumpy Car. Θα υπαρχει επισης περιεχομενο για οσους αγαπουν τις γατες στο funnypilgrim, που καλει τους οπαδους της να ζωγραφισουν με μεϊκ-απ μια Φατσα Γατας. Ο νικητης θα πρωταγωνιστησει στην 13η εικονα του ημερολογιου, με Grumpy Look στο φτιαγμενο Grumpy Car. Η συγκεκριμενη φωτογραφηση θα γινει στα πλαισια της πρεμιερας του ημερολογιου το Φεβρουαριο.

Ομως ειναι αυτο αρκετο για να κανεις μια γατα εκ φυσεως κακοτροπη, να χαμογελασει; Μεχρι τωρα αυτο υποστηριζει μονο η Grumpy Cat: «Αυτο υποτιθεται οτι ειναι αστειο; Ποιοι ειναι οι influencers, τους γνωριζει κανεις; Κοιταξε κανεις στην Opel προσεκτικα τα νουμερα; Χελοου ;; Εχω σχεδον εννεα εκατομμυρια followers μονο στο Facebook! Η Nilam εχει μονο 1,1 εκατομμυρια συνδρομητες στο YouTube, η funnypilgrim ουτε καν 350.000 και αυτος ο Emrah με την παραξενη κομμωση περιπου δυο εκατομμυρια  followers. Αυτο δεν με βοηθα καθολου, δεν με κανει να χαμογελω – σιγουρα ειναι για γελια.»

Μπορειτε να παρακολουθειτε την εξελιξη τις ιστοριας στο #OpelGoesGrumpy στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Και για οποιον τον τρωει η περιεργεια και αφηνει στην ακρη τους φοβους του, προτεινουμε να συναντησει την πιο κακοτροπη γατα ολων των εποχων στην παρουσιαση του ημερολογιου το Φεβρουαριο.


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oun_PU_aBIQ]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!