Η συλλογή τίτλων μόλις ξεκίνησε για το νέο Civic Type R

Το Honda Civic Type R κυκλοφορησε μολις φετος και κερδισε και τα δυο πρωταθληματα, οδηγων και κατασκευαστων στο BTCC

Η ΟΜΑΔΑ HONDA YUASA RACING ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (BTCC) ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CIVIC TYPE R

Το νεο Honda Civic Type R το περασμενο Σαββατοκυριακο προσθεσε αλλο ενα τιτλο στην πλουσια συλλογη της Honda καθως η Honda Yuasa Racing κατεκτησε τους τιτλους Οδηγων και Κατασκευαστων στο Dunlop MSA Βρετανικο Πρωταθλημα Αυτοκινητων Τουρισμου 2015 (BTCC) σε εναν  πολυ ανταγωνιστικο τελικο γυρο στο Brands Hatch.


Συνεχιζοντας την επιτυχημενη ιστορια του ισχυροτερου αυτοκινητου που φορεσε ποτε το σημα ‘H’, το νεο Honda Civic Type R εξελιχθηκε με τη βοηθεια της Παγκοσμιας Ομαδας Αυτοκινητων Τουρισμου (World Touring Car Team) της Honda. Κρισιμες αναλυσεις και πληροφορηση (feedback) απο την πιστα βοηθησαν να ληφθουν αποφασεις για τις επιδοσεις και το στυλ, υποστηριζοντας τη Βρετανικη ομαδα στη διεκδικηση των τιτλων οδηγων και κατασκευαστων την πρωτη αγωνιστικη της εμφανιση. 

Η εκδοση δρομου του Civic Type R που παρουσιαστηκε στην Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης 2015 τον περασμενο Μαρτιο, και καθως η σεζον του Dunlop MSA BTCC ξεκινουσε μολις μερικες εβδομαδες αργοτερα, η Honda Yuasa Racing χρειαστηκε ιδιαιτερη βοηθεια απο την Honda of the UK Manufacturing (HUM) προκειμενου να διασφαλισει την αγωνιστικη επαρκεια του αυτοκινητου.

Εχοντας χαρακτηριστει σαν ενα αγωνιστικο αυτοκινητο για το δρομο, το δυναμικο hot hatch πετυχε τον καλυτερο γυρο για προσθιοκινητο (FWD) οχημα στο θρυλικο Nurburgring και αποδιδει συνολικα 310ps, με χρονο επιταχυνσης 0-100 km/h 5,7 δευτερα και τελικη ταχυτητα 272χλμ/ωρα.


Ο Gordon Shedden σχολιασε: «Εισαι καλος εφοσον εχεις το σωστο αυτοκινητο και τα παιδια της Honda Yuasa Racing μου το επιβεβαιωσαν σε ολη τη διαρκεια της σεζον. Το Honda Civic Type R κυκλοφορησε μολις φετος και κερδισαμε και τα δυο πρωταθληματα, οδηγων και κατασκευαστων.


«Στο ξεκινημα της σεζον, επειδη το αυτοκινητο ηταν καινουργιο, ειχαμε σοβαρους περιορισμους και δεν επρεπε με τιποτα να εμπλακουμε σε διαπληκτισμους γιατι δεν θα ειχαμε καταφερει να τρεξουμε!»


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YrwCm-ux7Po]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!