Η «χρυσή 11άδα» του νέου Ford Puma

 


  Το νεο Ford Puma ανετρεψε ο,τι ξεραμε μεχρι σημερα για τα συμπαγη crossover μοντελα. Διαθετει ξεχωριστη εμφανιση, σε συνδυασμο με κορυφαιους χωρους και πρακτικοτητα στο εσωτερικο, προηγμενες τεχνολογιες ασφαλειας και συνδεσιμοτητας αλλα και καινοτομες λυσεις στις μοναδες κινησης που εχουν ως σημειο αναφορας το ηπια υβριδικο συστημα EcoBoost Hybrid, σπορτιφ συμπεριφορα στο δρομο αλλα και χαρακτηρας που παραπεμπει σε SUV μοντελα, μεγαλη ποικιλια εκδοσεων αλλα και ευκολη αποκτηση με προνομιακους ορους και εγγυησεις.

 

  Αυτο ειναι με λιγα λογια το νεο Ford Puma: ενα εξυπνο σε  καθε του πτυχη crossover που ερχεται να προσφερει στους αγοραστες τις επιδοσεις, την ανεση και την ευελιξια που οι ιδιοι επιθυμουν! Ας δουμε συνοπτικα ποια ειναι τα 11 βασικα σημεια που καθιστουν το νεο Ford Puma μια κορυφαια προταση για την κατηγορια του:

 

 

 

1 – Μοντερνο ντιζαϊν με ελληνικη υπογραφη: Το Puma εγκαινιασε ενα νεο, συναρπαστικο κεφαλαιο στη σχεδιαστικη ταυτοτητα της Ford. Με χαρισματικα στιλιστικα στοιχεια που φερουν τη σφραγιδα του Ελληνα σχεδιαστη Γιωργου Σαριδακη, οπως για παραδειγμα οι προβολεις που ειναι τοποθετημενοι στην κορυφη των φτερων, οι χαρακτηριστικες κολωνες Α και οι αθλητικες αεροδυναμικες γραμμες στο πλαϊ. Το νεο Ford Puma κλεβει την παρασταση με την πρωτη ματια δημιουργωντας μια δυναμικη και παραλληλα κομψη σιλουετα. 

 

 


 2 –
Ολοκληρωμενη γκαμα κινητηρων: Η Ford διαθετει μια ολοκληρωμενη γκαμα κινητηρων και συστηματων μεταδοσης για το νεο, συμπαγες crossover μοντελο της. Ο υποψηφιος αγοραστης μπορει να διαλεξει κινητηρες με αποδοση μεταξυ 125 και 200 ιππων. 

 

Στη βαση των προσφερομενων εκδοσεων του νεου Ford Puma υπαρχει ο αναβαθμισμενος βενζινοκινητηρας 1.0L EcoBoost με τεχνολογια EcoBoost Hybrid 48-volt αποδοσης 125 και 155 ιππων. Παραλληλα, ο νεος κινητηρας ντιζελ 1.5L EcoBlue των 120 ιππων του Puma αποτελει μια εξαιρετικη προταση για ολους τους οδηγους που διανυουν πολλα χιλιομετρα. Στην κορυφη των διαθεσιμων κινητηρων βρισκεται ο πανισχυρος βενζινοκινητηρας 1.5L EcoBoost των 200 ιππων του Puma ST, τον οποιο ειδαμε για πρωτη φορα στο πολυβραβευμενο Fiesta ST. Σε σχεση με τα κιβωτια ταχυτητων, το νεο Ford Puma διατιθεται με ενα εξελιγμενο χειροκινητο κιβωτιο 6 σχεσεων, αλλα και με ενα νεο 7ταχυτο αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη που συμβαλει στις ομαλες αλλαγες, στη βελτιστοποιηση της καταναλωσης, στην αθορυβη λειτουργια και στις κορυφαιες επιδοσεις.

 

 


3 – Πλαισιο απο το σπορτιφ Fiesta: Το νεο Puma βελτιστοποιει περαιτερω την καταξιωμενη πλατφορμα της κατηγοριας Β της Ford, που ως γνωστον προσφερει κορυφαια συμπεριφορα και στο Fiesta. Η νεα και πιο ακαμπτη πισω αναρτηση, τα μεγαλυτερα αμορτισερ, τα πιο ακαμπτα σαϊλεντμπλοκ και τα βελτιστοποιημενα top mounts της αναρτησης εχουν ως αποτελεσμα τη μειωση των τριβων και την αυξηση της ακαμψιας του πλαισιου δημιουργωντας ετσι ενα αυτοκινητο με κορυφαια για την κατηγορια του συμπεριφορα και ποιοτητα κυλισης.

 

 


4 – Χαρακτηρας που παραπεμπει σε SUV: Οι εμπνευσμενες απο μοντελα SUV, οι αναλογιες του αμαξωματος προσφερουν αυξημενη αποσταση απο το εδαφος, στοιχειο που διασφαλιζει μια μοναδικη οδηγικη εμπειρια σε καθε ειδους επιφανεια. Η οδηγικη απολαυση αναβαθμιζεται ακομα περισσοτερο με την τεχνολογια επιλεξιμων προφιλ της Ford (Normal, Eco, Sport, Slippery και Trail) που επιτρεπει στους οδηγους να ρυθμιζουν τοσο την αποκριση του γκαζιου, οσο και εκεινη των συστηματων προσφυσης και ελεγχου της ευσταθειας του αμαξωματος.

 

 


5 – Το «εξυπνο» MegaBox: Το νεο Ford Puma προσφερει τον μεγαλυτερο στην κατηγορια του χωρο αποσκευων που φτανει τα 456 λιτρα. Εχοντας σχεδιαστει οχι μονο για να ικανοποιει αλλα και για να υπερβαινει τις μεταφορικες απαιτησεις των πελατων, το νεο Puma εξοπλιζεται με το καινοτομο MegaBox, το οποιο προσφερει ενα βαθυ και ευελικτο αποθηκευτικο χωρο 80 λιτρων. Με πλατος 764 mm, μηκος 753 mm και βαθους 306 mm, το MegaBox μπορει να φιλοξενει μη σταθερα στοιχεια υψους εως 115 cm – οπως φυτα, για παραδειγμα – σε καθετη θεση. 

 

 


6 – Κορυφαια ασφαλεια 5 αστερων: Το Ford Puma απεσπασε την υψηλοτερη βαθμολογια 5 αστερων απο τον ανεξαρτητο οργανισμο Euro NCAP, παιρνοντας «αριστα» τοσο στις δοκιμες πλευρικων συγκρουσεων σε μπαριερα, οσο και στις πιο σοβαρες πλευρικες προσκρουσεις σε στυλο

 

 


7 – Πληρης συνδεσιμοτητα: Τα smartphones μπορουν να παραμενουν μονιμα συνδεδεμενα μεσω Bluetooth στο συστημα επικοινωνιας και ψυχαγωγιας SYNC 3 της Ford, ενω ειναι σε εξελιξη η ασυρματη φορτιση τους, επιτρεποντας ετσι στους οδηγους του νεου Puma να ελεγχουν τα συστηματα ηχου, πλοηγησης και τα συνδεδεμενα τηλεφωνα χρησιμοποιωντας απλες φωνητικες εντολες. Το συστημα προσφερει συμβατοτητα Apple CarPlay και Android Auto™ και υποστηριζεται απο μια κεντρικη οθονη αφης 8 ιντσων που μπορει να λειτουργει μεσω κινησεων των δακτυλων (pinch & swipe). Επισης, το ενσωματωμενο μοντεμ FordPass Connect επιτρεπει στο νεο Puma να βρισκεται μονιμα συνδεδεμενο στο διαδικτυο. Ετσι, και με τη βοηθεια της εφαρμογης για κινητα τηλεφωνα FordPass, οι ιδιοκτητες του νεου Ford Puma μπορουν να εχουν προσβαση στο αυτοκινητο τους απ’ οπουδηποτε, ελεγχοντας απο μακρια λειτουργιες οπως το κλειδωμα και το ξεκλειδωμα η πραγματοποιωντας βασικους ελεγχους, οπως τον ελεγχο της σταθμης της βενζινης.

 

 


8 – Προηγμενη ασφαλεια και συστηματα υποβοηθησης της οδηγησης: Το νεο Puma χρησιμοποιει 12 αισθητηρες υπερηχων, τρια ρανταρ και δυο καμερες που ειναι τοποθετημενα γυρω απο το αυτοκινητο για την υποστηριξη του “πακετου” τεχνολογιων Ford CoPilot360 που βελτιστοποιει τα επιπεδα προστασιας των επιβατων, την οδικη συμπεριφορα, αλλα και τη διαδικασια σταθμευσης. Αναμεσα στα συστηματα που διαθετει ξεχωριζουν τα Adaptive Cruise Control (ACC) με Stop & Go, Speed Sign Recognition, Lane-Centring, Local Hazard Information, Blind Spot Information System με Cross Traffic Alert, Enhanced Active Park Assist, Road Edge Detection, PreCollision Assist με Pedestrian και Cyclist Detection, Post-Collision Braking, Evasive Steering Assist και Wrong Way Alert.

 

 


9 – Πολλοι και διαφορετικοι χαρακτηρες: Οι εκδοσεις του Ford Puma αποτυπωνουν διαφορετικες προσωπικοτητες που αντανακλουν τις ιδιαιτερες προτιμησεις των πελατων. Μεσα απο μια πληθωρικη γκαμα εκδοσεων οπως η σπορτιφ ST-Line, η υψηλων προδιαγραφων ST-Line X, η πολυτελης ST-Line V, και η κορυφαια σπορ ST των 200 ιππων, ο καθενας μπορει να βρει την εκδοση που ταιριαζει στις αναγκες και τις επιθυμιες του.

 

 


10 – Ευκολια αποκτησης: Η αγορα οποιασδηποτε εκδοσης του νεου Ford Puma δεν ηταν ποτε ευκολοτερη. Με το προνομιακο προγραμμα χρηματοδοτησης χρηματοδοτησης FordΕυκολα της Ford Finance απολαμβανετε σημαντικα οφελη και προνομια, οπως το σταθερο ανταγωνιστικο επιτοκιο απο 1,99%* αλλα και της ευελικτης περιοδου αποπληρωμης με διαρκεια απο 12 εως και 60 μηνες.Τα καλα νεα ομως δεν σταματουν εδω! Εκτος απο τα μοναδικα προνομια που σας προσφερει το χρηματοδοτικο προγραμμα FordΕυκολα, η αγορα του νεου Ford Puma, συνοδευεται απο δωρεανεπιπλεον εξοπλισμο αξιας εως και 930€, ετσι ωστε ολες οι εκδοσεις Puma να διαθετουν στο στανταρ εξοπλισμο τους προβολεις LED, εγχρωμο ψηφιακο πινακα οργανων 12,3’’ και πισω αισθητηρες παρκαρισματος.

 

 


11 – Απολυτη ξεγνοιασια: Η συμβιωση με ενα Ford Puma αποδεικνυεται μια απολαυστικη και ξεγνοιαστη εμπειρια αφου περα απο τον ολοκληρωμενο χαρακτηρα και το οδηγικο του ταπεραμεντο, διαθετει 8ετη εργοστασιακη εγγυηση Ford Protect που ερχεται να αποδειξει εμπρακτα την κορυφαια αξιοπιστια του, αλλα και την εμπιστοσυνη της ελληνικης αντιπροσωπειας στο νεο αυτο μοντελο. Το χαρακτηριστικο αυτο προσδιδει ενα ακομα ισχυρο πλεονεκτημα σε οσους επιθυμουν να απολαυσουν για πολλα χρονια ενα απολυτα συγχρονο και ασφαλες αυτοκινητο.

 

 

Διαμορφωστε το δικο σας Puma εδω: https://bit.ly/3piouV9

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!