Η Alfa Romeo Giulia το ομορφότερο αυτοκίνητο του 2016

Η Alfa Romeo Giulia ανακηρυχθηκε \”Το Ομορφοτερο Αυτοκινητο\” απο τους αναγνωστες των \”Auto Bild\” και \”Bild am Sonntag\” και μια ειδικη κριτικη επιτροπη, με σημαντικη διαφορα απο τους αντιπαλους της. Αυτο το βραβειο ερχεται να προστεθει στη συλλογη των τιτλων που εχει κατακτησει το ιταλικο σπορ αυτοκινητο.


Η νεα Alfa Romeo Giulia βραβευτηκε ως \”Το Ομορφοτερο Αυτοκινητο\” στον διαγωνισμο \”Das Goldene Lenkrad\” (\”Golden Steering Wheel\”). Ειναι η πρωτη φορα που η Giulia λαμβανει το συγκεκριμενο βραβειο, το οποιο προστιθεται στην ηδη αξιολογη λιστα των διεθνων βραβειων που εχουν απονεμηθει στο σπορ αυτοκινητο της Alfa Romeo.


Το αυτοκινητο ψηφιστηκε απο τους αναγνωστες των \”Auto Bild\” και \”Bild am Sonntag\” και μια κριτικη επιτροπη 29 ειδικων απο τον χωρο της αυτοκινησης. Στην επιτροπη συμμετειχαν, μεταξυ αλλων, οι παγκοσμιοι πρωταθλητες αγωνων rally Walter Röhrl και Sébastien Ogier, ο πρωταθλητης αγωνων DTM Mattias Ekström και ο σχεδιαστης Andrea Zagato.


Σχεδιασμενη απο το Alfa Romeo Style Centre, η συναρπαστικη Giulia αποτελει τη νεα εκφραση της καλυτερης ιταλικης παραδοσης που συνδυαζει αρμονικες διαστασεις, εκλεπτυσμενο στυλ, υψηλης ποιοτητας υλικα και ειδικες πινελιες απο αλουμινιο, ξυλο και δερμα. Παραλληλα διακοσμειται απο εμβληματικα στοιχεια που προερχονται απο την 100-χρονη και πλεον ιστορια της μαρκας, το σημαντικοτερο εκ των οποιων ειναι η χαρακτηριστικη τριγωνικη γριλια που αποτελει ισως ενα απο τα διασημοτερα συμβολα του Alfa Romeo design.


Η Alfa Romeo ειχε λαβει το βραβειο \”Golden Steering Wheel\” και το 2011 για τη διαφημιστικη καμπανια \”I am Giulietta\”. Επισης, το 2000 ειχε διακριθει στην κατηγορια της και η Alfa Romeo 147, ενω το 1995 το βραβειο \”Golden Steering Wheel\” απονεμηθηκε στην Alfa Romeo GTV για την κατηγορια \”Coupé\”.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!