Η Dodge αντικαθιστά τους 8 ταράνδους με 797 άλογα!


Το χριστουγεννιατικο βιντεο της χρονιας ανηκει στη Dodge. Η αμερικανικη μαρκα φροντισε ο Αη Βασιλης να ειναι… διαβολικα γρηγορος για να μπορεσει να μοιρασει ολα τα δωρα. Και ετσι, του εδωσε ενα Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye, αντικαθιστωντας τους 8 παραδοσιακους ταρανδους με τα 797 αλογα του supercharged 6,2 V8


Και αφου ξεκιναμε αντισυμβατικα, ας το συνεχισουμε ετσι: Ξεχνα την εμφανιση του χοντρουλη Αη Βασιλη με τα ροδοκοκκινα μαγουλα και τη μακρια γενειαδα. Το ρολο του Αη Βασιλη παιζει τωρα ο πρωην επαγγελματιας παλαιστης Bill Goldberg. Ετσι, αν εξαιρεσεις ενα μικρο γκριζο μουσι, τα μπρατσα, τα tattoo και η γενικοτερη εμφανιση ειναι… διαφορετικα.


Ο Αη Βασιλης, στο διαφημιστικο, κοιταζει το ελκηθρο του και αποφασιζει: \”Νομιζω οτι εφτασε η ωρα για μια αναβαθμιση του οχηματος του\”. Τοτε, αυτος και τα ξωτικα του ανοιγουν μια πορτα, πισω απο την οποια κρυβεται η… παραδεισενια κολαση. Η σειρα των οχηματων επιδοσεων SRT της Dodge, αναμεσα στα οποια το Challenger, το Charger και το Durango. Αφου τα περιεργαζεται για λιγο, αποφασιζουν να φτιαξουν ενα supercharged κατακοκκινο ελκηθρο.  


Στο τελος, καταληγουν να εχουν φτιαξει ενα τετραθεσιο ελκηθρο απο ενα κατακομμενο Challenger με εξατμισεις στα πλαγια, αλλα ακομα και αλλαγη του σηματος του SRT, αφου το σημα της… διαβολογατας εχει αντικατασταθει απο εναν ταρανδο. Ο Αη Βασιλης εχει και την ασφαλεια που χρειαζεται, αν παει κατι στραβα, αφου το Challenger- ελκηθρο εχει και roll hoop στο πισω μερος. 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=bIu7xyjkJn4&w=320&h=266]


Εσυ τι λες; Αρκουν τα 797 αλογα του Challenger για να αντικαταστησουν τους 8 ταρανδους; 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!