Η Ford Αποκαλύπτει το Νέο Fiesta ST200 με 200 Ίππους


Η νεα σπορ εκδοση Fiesta ST200 με 200 ιππους που αποδιδει 10% περισσοτερη ισχυ και 20% περισσοτερη ροπη με επιταχυνση 0-100 km/h σε 6,7 δευτ. και ακομα καλυτερη ρεπριζ 

Το ισχυροτερο Fiesta παραγωγης στην ιστορια του μοντελου διαθετει τωρα αποκλειστικο εξοπλισμο με μοναδικη εξωτερικη αποχρωση Storm Grey, ζαντες αλουμινιου με μηχανουργικη κατεργασια και μαυρο ματ φινιρισμα και ιδιαιτερες λεπτομερειες εσωτερικου



Το δημοφιλες Ford Fiesta ST γινεται ακομα πιο καυτο.

Η Ford θα παρουσιασει σημερα εν οψει του Σαλονιου Αυτοκινητου της Γενευης ενα νεο Ford Fiesta ST200 που αποδιδει 10% περισσοτερη ισχυ και 20% περισσοτερη ροπη με 200 ιππους & 290 Nm απο μια ειδικη εκδοση του βενζινοκινητηρα 1.6 EcoBoost.


Το Fiesta ST200 θ ειναι το ισχυροτερο Fiesta παραγωγης ολων των εποχων με επιταχυνση 0 – 100 km/h) σε 6,7 δευτ. Θα περιλαμβανει ειδικο εξοπλισμο με μοναδικο εξωτερικο Storm Grey, ζαντες αλουμινιου με μηχανουργικη κατεργασια και μαυρο ματ φινιρισμα και ειδικες λεπτομερειες εσωτερικου. 

Η παραγωγη του Fiesta ST200 ξεκινα τον Ιουνιο με τις πρωτες παραδοσεις στους πελατες να ακολουθουν αμεσως μετα.


«Το Fiesta ST ειναι πραγματικα αξιαγαπητο απο ιδιοκτητες και ειδικους. Το ST200 προαγει αυτο το ξεχωριστο αυτοκινητο σε νεα επιπεδα ισχυος και επιδοσεων» δηλωσε ο Joe Bakaj, vice president, Product Development, Ford Ευρωπης. «Πιστευω οτι ειναι ενα μελλοντικο classic στο ειδος του.» 


Επισης στη Γενευη θα κανει το Ευρωπαϊκο εκθεσιακο ντεμπουτο του το νεο Ford Kuga – πλαισιωμενο απο την εκδοση δρομου και το αγωνιστικο Ford GT μαζι για πρωτη φορα στην Ευρωπη.


Fiesta ST 200
Περαν της αποκλειστικης εξωτερικης αποχρωσης και των ζαντων αλουμινιου 17 ιντσων, τα μοντελα Fiesta ST200 θα περιλαμβανουν κοκκινες δαγκανες φρενων και αναβαθμισμενο εσωτερικο με μοναδικα εμπρος καθισματα, ημιδερματινα σε μαυρο χρωμα (Charcoal Recaro) και αντιθετη ασημι ραφη, μαζι με φωτιζομενα διακοσμητικα μαρσπιε και ζωνες ασφαλειας με ασημι λεπτομερειες. 


Ο 1.6 EcoBoost του Fiesta ST200 αποδιδει +15 ιππους και ροπη +30 Nm για μεχρι 20 δευτερολεπτα μεσω overboost. Μια πιο κοντη σχεση τελικης μεταδοσης 4,06 απο 3,82 στο Fiesta ST – βελτιωνει την εν κινησει επιταχυνση για βελτιωμενη οδηγησιμοτητα και ακομα πιο απολαυστικη οδηγικη εμπειρια. Η τελικη ταχυτητα ειναι 230 km/h.


Οπως το Fiesta ST, το ST200 προσφερει βελτιστοποιημενο στριψιμο και ευελιξια χρησιμοποιωντας:
Enhanced Torque Vectoring Control και 3-mode Electronic Stability Control
Ειδικα ακροαξονια στον εμπρος αξονα 
Αναβαθμισμενο ημιακαμπτο αξονα για μειωμενες κλισεις αμαξωματος 
Μοναδικες ρυθμισεις εμπρος και πισω ελατηριων και αποσβεστηρων με 15 mm χαμηλοτερο κεντρο βαρους
Πιο γρηγορη κρεμαγιερα με λογο υποπολλαπλασιασμου 13.69:1 και πιο κοντα ημιμπαρα 
Αναβαθμισμενο συστημα πεδησης με μεγαλυτερο σερβο και πισω δισκους 


Το Fiesta ST λανσαριστηκε το 2013, με 182 ιππους και ροπη 240 Nm απο εναν 1.6 EcoBoost με επιταχυνση 0-100 km/h σε 6,9 δευτερα. Γρηγορα, καθιερωθηκε ως το κορυφαιο, Ευρωπαϊκο compact υψηλων επιδοσεων, αποσπωντας μαλιστα πανω απο 20 διακρισεις σε ολο τον κοσμο την πρωτη του χρονια πωλησεων. Απο τοτε, η Ford εχει πουλησει 30.000 Fiesta ST στην Ευρωπη. 


Το νεο Ford Kuga κανει Ευρωπαϊκο εκθεσιακο ντεμπουτο στη Γενευη με εργονομικο εσωτερικο, συστημα συνδεσιμοτητας SYNC 3, τολμηρο και σπορ εξωτερικο και αποδοτικο νεο κινητηρα 1.5 TDCi diesel 120 ιππων

Νεο Kuga με SYNC 3 
Το νεο Ford Kuga δινει το παρων στη Γενευη εχοντας σηματοδοτησει το ντεμπουτο του νεου συστηματος συστημα επικοινωνιας & ψυχαγωγιας της Ford SYNC 3 για πρωτη φορα στην Ευρωπη στο Mobile World Congress στη Βαρκελωνη.

Το SYNC 3 προσφερει πιο διαισθητικη και φιλικη προς το χρηστη εμπειρια, μεγαλυτερη ταχυτητα και λειτουργια με απλουστερες φωνητικες εντολες. Οι οδηγοι του Kuga μπορουν να ελεγχουν την οθονη 8 ιντσων του SYNC 3 με μεσω χειρισμων pinch & swipe. Οι χρηστες iPhone μπορουν να ενεργοποιουν το Apple CarPlay, και οι χρηστες Android™ το Android Auto™, δυο διεπαφες ειδικα σχεδιασμενες για τετοιου τυπου smartphones.

Το νεο Kuga ειναι σχεδιασμενο για να κανει την οδηγηση απλουστερη, ασφαλεστερη, πιο απολαυστικη, και πιο προσιτη χρησιμοποιωντας καινοτομες τεχνολογιες υποστηριξης οδηγου Ford, ενα εργονομικο και ανετο εσωτερικο και αποδοτικους κινητηρες. Αναμεσα τους ειναι ενας νεος 1.5 TDCi diesel 120 ιππων ο οποιος στοχευει σε 5% βελτιωμενη καταναλωση συγκριτικα με τον απερχομενο 2.0-litre TDCi 120 ιππων. Το νεο Kuga διαθετει επισης ενα τολμηρο, σπορ νεο εξωτερικο.

Νεα εκδοση δρομου διπλα στο αγωνιστικο Ford GT εκτιθενται μαζι για πρωτη φορα στην Ευρωπη 

Η Ford νωριτερα αυτο το μηνα επιβεβαιωσε οτι τεσσερα Ford Chip Ganassi Racing Ford GT – δυο που συμμετεχουν στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα της FIA για το 2016, FIA – World Endurance Championship (WEC), και δυο στο 2016 IMSA WeatherTech SportsCar Championship – θα τρεξουν στην κατηγορια GTE Pro στο διασημο αγωνα αντοχης 24 ωρες του Le Mans, 18-19 Ιουνιου.

Η Ford επιστρεφει στο Le Mans 50 χρονια αφοτου πετυχε το θρυλικο τερματισμο 1-2-3 στον αγωνα του 1966 με το πρωτο αγωνιστικο Ford GT40. Τα τεσσερα αυτοκινητα θα φερουν τους αριθμους 66, 67, 68 and 69 σε ενδειξη τιμης στις τεσσερις διαδοχικες νικες της Ford στο Le Mans μεταξυ 1966 και 1969.

Την αγωνιστικη και την εκδοση δρομου Ford GT στη Γενευη θα πλαισιωσουν τεσσερις οδηγοι της Ford Chip Ganassi Racing Le Mans. Προκειται για τους Stefan Muecke, Olivier Pla και Andy Priaulx απο το WEC, και ο Dirk Mueller απο το πρωταθλημα IMSA.

Στην κορυφη της γκαμας Ford Performance, το νεο Ford GT αποτελει τεχνολογικη βιτρινα για τις επιδοσεις του EcoBoost, την αεροδυναμικη και την ελαφρια δομη απο ανθρακονηματα. 

Το Ford GT θα ειναι ενα απο τα πιο αποκλειστικα οχηματα Ford ολων των εποχων με πωλησεις περιορισμενου αριθμου σε ολο τον κοσμο. Η παραγωγη για Ευρωπαιους πελατες θα ξεκινησει αργοτερα μεσα στη χρονια.

«Ειτε προκειται για το νεο Fiesta ST200, η για το νεο μας all-new Focus RS που θα αλλαξει τους κανονες του παιχνιδιου, η για το επαναστατικο υπεραυτοκινητο Ford GT, η προσφορα της Ford Performance ειναι ισχυροτερη απο ποτε,» δηλωσε οRaj Nair, Ford executive vice president & chief technical officer, Global Product Development. «Με τεχνολογια του κινητηρα Ford EcoBoost, το μοντελο της Ford Performance ειναι καταλληλο για ολα τα πορτοφολια και καθε ειδους lifestyle.»
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rEgUlswln-k]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!