Η Ford καινοτομεί με μία συναρπαστική σειρά διαδραστικών βίντεο που παρουσιάζουν τις δυνατότητες του νέου Puma ST

 


Η Ford Ευρωπης κυκλοφορησε μια σειρα διαδραστικων βιντεο που καλει τους θεατες να διαχειριστουν οι ιδιοι μια συναρπαστικη καταδιωξη με στοχο την προστασια ενος επτασφραγιστου μυστικου του νεου οχηματος επιδοσεων της εταιρειας.

 

Στο Next Level το νεο Puma ST καταδιωκεται με φοντο πραγματικα και εικονικα τοπια για τις κρυφες δυνατοτητες του η επιτομη των οποιων ειναι οι αρετες που αντιπροσωπευει το ονομα ST, το οποιο εχει χαρισει αξιοζηλευτη φημη στην εταιρεια.

 

Ξεκινηστε τη διαδραστικη σας περιπετεια με το νεο Ford Puma ST εδω: https://www.youtube.com/watch?v=TyKLDdRAOs8&list=PLSDdJbq9Y19l13gA7MQHrtCnpzwtJ6KM 

 


 

«Το νεο Puma ST αντιπροσωπευει ενα σημαντικο και συναρπαστικο νεο κεφαλαιο στην ιστορια των ST μοντελων μας – και μια σειρα διαδραστικων βιντεο ειναι ο καλυτερος τροπος για να αντιληφθουν οι πελατες μας τι ειναι αυτο που κανει το συγκεκριμενο αυτοκινητο μοναδικο» δηλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρωπης.

 

Σχεδιασμενο ως μια ειδικη, ψηφιακη εμπειρια παρουσιασης για τις πλατφορμες των social media, το Επόμενο Level περιλαμβανει πολλαπλα κεφαλαια μεσα απο τα οποια οι θεατες διερευνουν και ανακαλυπτουν μοναδικες ιστοριες. Οι σκηνες καταδιωξης εκτυλισσονται σε πραγματικες τοποθεσιες, οπως το Λονδινο και το Millbrook Proving Ground στη Μ. Βρετανια, οι οποιες συνδυαζονται με φουτουριστικα εικονικα τοπια.

 

Το πρωτο πλεονεκτημα της μεθοδου αυτης που χρησιμοποιειται για πρωτη φορα απο τη Ford, ηταν οτι επετρεπε την πραγματοποιηση των γυρισματων τηρωντας τους κανονες για τον COVID-19. Το δευτερο, ηταν οτι μια διαδραστικη, ψηφιακη παρουσιαση δινει την ευκαιρια στους λατρεις των σπορ επιδοσεων σε ολο τον κοσμο να “συνδεθουν” ευκολα και γρηγορα με το αυτοκινητο.

 


 

Το νεο Puma ST ειναι ο ηρωας της ιστοριας, μεταφεροντας μια μυστηριωδη γυαλιστερη βαλιτσα στο Megabox, το οποιο αποτελει την “υπογραφη” του μοντελου. Πρωταγωνιστρια της ταινιας ειναι η stuntwoman και διασημη οδηγος ακριβειας Lucy Jayne Murray. Η Murray, η οποια εχει εμφανιστει στην ταινια της Marvel, Black Widow και εχει παρει ευσημα για τη συμμετοχη της στις ταινιες Wonder Woman & Tomb Raider, εχει ντουμπλαρει μερικες απο τις πιο διασημες ηθοποιους του Χολυγουντ.

 

«Η Ford εχει μια απιστευτη κληρονομια στον τομεα των υψηλων επιδοσεων και το Puma ST ηταν απολαυστικο στην οδηγηση – κυριως στις στροφες, το αυτοκινητο συμπεριφεροταν σαν να ηταν γεννημενο για τετοιους ρολους» δηλωσε η Murray. «Τα γυρισματα των πιο δυναμικων σκηνων οδηγησης μου εδωσαν την ευκαιρια να δω τι μπορει να κανει το αυτοκινητο και σε ολους τους ελιγμους συμπεριφερθηκε τελεια.»

 

Αισθηση προκαλει η εξαιρετικη μουσικη επενδυση του Επόμενο Level, η οποια αποτελει συνθεση των Ιταλων παραγωγων ηλεκτρονικης μουσικης Stereocalypse. Αντλωντας εμπνευση απο ηχους και εικονες της δεκαετιας του 1980, οι Stereocalypse εχουν δημιουργησει τη δικη τους ηχητικη ταυτοτητα στην underground χορευτικη και μουσικη σκηνη μεσα απο συνεργασιες με DJs και δισκογραφικες εταιρειες σε ολη την Ευρωπη, μεταξυ των οποιων οι Innervisions απο το Βερολινο και ο Γαλλος υπερ-παραγωγος Agoria.

 


 

«Η αναγκη πραγματικα ειναι η μητερα της εφευρεσης. Αυτη τη φορα χρειαστηκε να επινοησουμε μια ιστορια που θα μας επετρεπε να ολοκληρωσουμε τα γυρισματα τηρωντας τα πρωτοκολλα του COVID-19 και παραλληλα να βρουμε μια λυση ωστε να προσεγγισουμε οσο το δυνατον μεγαλυτερο κοινο. Γρηγορα, εγινε σαφες οτι αν καταφερναμε να δημιουργησουμε εναν εικονικο κοσμο οπου οι θεατες θα ειχαν οι ιδιοι τον ελεγχο – και προσβαση online – θα ηταν ιδανικο» δηλωσε ο Chris Love, βοηθος δημιουργικος διευθυντης της Makerhouse και συν-σεναριογραφος του Επόμενο Level.

 

Το νεο Puma ST ειναι το πρωτο SUV επιδοσεων της Ford Europe αποδιδοντας ισχυ 200 ιππων. Για την επιταχυνση 0-100 km/h χρειαζεται 6,7”, διαθετοντας το πρωτο στην κατηγορια του μηχανικο διαφορικο περιορισμενης ολισθησης (προαιρετικος εξοπλισμος). Επιπλεον, το εξοπλιζεται με διαφορετικα προγραμματα οδηγησης – απο το Eco μεχρι το Track – για μεγιστη ευελιξια.

 

Το νεο Ford Puma ST ειναι διαθεσιμο για παραγγελια με τις παραδοσεις του να ξεκινουν πριν απο τα τελη του 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!