Η Honda επενδύει στο εργοστάσιο της, στην Αγγλία

Η δεκατη γενια της οικογενειας Civic ωφελειται απο το μεγαλυτερο παγκοσμιο προγραμμα εξελιξης για ενα μοντελο στην ιστορια της Honda. Το αυτοκινητο εχει σχεδιαστει για να ξεπερνα τα Ευρωπαϊκα προτυπα και τις προσδοκιες – ωστε να πληροι τις απαιτησεις ολων των παγκοσμιων περιοχων που θα πωλειται το Civic.




Το Ευρωπαϊκο εργοστασιο παραγωγης της Honda, Honda UK Manufacturing (HUM), θα γινει παγκοσμιος κομβος παραγωγης για τη δεκατη γενια του Civic hatchback. Η Honda εχει πραγματοποιησει επενδυση 200 εκατομμυριων λιρων σε νεες τεχνολογιες και διαδικασιες παραγωγης με σκοπο την προετοιμασια για το νεο μοντελο. Αυτο θα εξαγεται σε ολο τον κοσμο, ακομα και στις ΗΠΑ. Η επενδυση αποτελει τμημα ενος μακροπροθεσμου οραματος για το Ευρωπαϊκο εργοστασιο στις παγκοσμιες δραστηριοτητες της Honda.




Το Civic ειναι ενα σημαντικο μοντελο της Honda στην Ευρωπη και ειναι βασικος συντελεστης για τις ισχυρες πωλησεις και την ιστορια της σε επιπεδο παραγωγης στην περιοχη. Για πολλους Ευρωπαιους πελατες, το Civic ειναι συνωνυμο με τη μαρκα Honda. Το  νεο Civic hatchback συνεχιζει αυτη την παραδοση και θα παιξει καθοριστικο ρολο για να επιτευχθουν οι στοχοι πωλησεων της Honda στην Ευρωπαϊκη ηπειρο.




Το εργοστασιο της HUM κατασκευασε τον πρωτο του κινητηρα το 1989 και το πρωτο του αυτοκινητο το 1992. Τωρα περιλαμβανει δυο Μοναδες παραγωγης οχηματων και μια εγκατασταση παραγωγης κινητηρων. Αλλες περιοχες των εγκαταστασεων προοριζονται για πιστες δοκιμων, εργαστηρια δυναμικων και στατικων δοκιμων, αλλα και τμηματα διοικησης και προμηθειων.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!