Η Honda πιέζεται να φέρει το νέο S2000 πριν το 2018

Οπως θα εχεις διαβασει μονο στο TopSpeed.gr η Honda ετοιμαζεται να ριξει στην αγορα το επομενο υπεροπλο της, το φοβερο και τρομερο -αν κρινουμε απο την προηγουμενη γενια του- S2000. Το ρεπορταζ, λεει οτι η ιαπωνικη φιρμα, η οποια εχει πατενταρει και τα σχεδια για το νεο roadster, σχεδιαζει να το παρουσιασει το 2018. Υπαρχει ομως μια \”λεπτομερεια\” που ισως επισπευσει τα πραγματα.

Πηγες απο την αλλη ακρη του Ατλαντικου (εκει οπου βρισκεται η αμερικανικη ηπειρος, οπου με τη σειρα τους, βρισκονται οι ΗΠΑ, αλλα δεν σου λεμε απο που ειναι οι πηγες μας) αναφερουν οτι η μητρικη εταιρεια δεχεται εντονοτατες πιεσεις να ανανεωσει τη γκαμα της.

Συγκεκριμενα, οι Αμερικανοι dealers γκρινιαζουν οτι η Honda, παρα το γιγαντιαιο και φανατικο κοινο που εχει, με εξαιρεση το Type-R και το NSX, εχει ελλιπη γκαμα σε ο,τι αφορα τα σπορ (ανοιχτα;) μοντελα της. Στις απαιτησεις των dealers να δωσει κατι σπορ, μιας και η σκεψη μονο του λιλιπουτειου S660 μπορει να εκληφθει σαν…ανεκδοτο για τις ΗΠΑ, η μοναδικη απαντηση που υπαρχει, ειναι το επερχομενο S2000.
 
Αυτο ειναι το σχεδιο που πατενταρισε η Honda. 

Ετσι, αναφερουν οι ιδιες πηγες, στις ΗΠΑ φτανουν πληροφοριες πως η Honda \”τρεχει\” το project του S2000, με νεο χρονοδιαγραμμα. Στοχος, τωρα, ειναι το μοντελο να φτασει στην αμερικανικη αγορα το 2018 το αργοτερο. Κατι που πρακτικα σημαινει οτι εντος του 2017, θα εχουμε τις πρωτες spyshots. Και, γιατι οχι, την πρωτη παρουσιαση!

Αλλωστε, αν λαβουμε υποψη τα σχεδια που πατενταρισε η Honda, συνδυαστικα με τις πληροφοριες οτι θα φορα το διλιτρο του Type-R, μαζι με δυο ηλεκτρικα μοτερ, συνολικης ισχυος περιπου στους 400 ιππους, μενουν μονο οι \”λεπτομερειες.

Αν θες να μαθεις περισσοτερα για το νεο Honda S2000, σε αυτο το ρεπορταζ μας και τις παραπομπες του, θα σου λυθουν ολες οι αποριες, γι\’ αυτο το ονειρο, που ειναι πλεον πιο κοντα (χρονικα). 

Tip: Το Rendering, ειναι του David Kiss απο το Topspeed.com



Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!