Η Hyundai θα παρουσιάσει 28 μοντέλα χαμηλών εκπομπών ρύπων έως το 2020!

Η Hyundai κατεκτησε το βραβειο τεχνολογιας για τις πρασινες τεχνολογιες της απο τα ετησια βραβεια Auto Express New Cars για το 2016 οντας ο πρωτος κατασκευαστης, που προσφερει μια πληρη γκαμα οικολογικων τεχνολογιων, χαρη στο IONIQ που διατιθεται με τρια εναλλακτικα συστηματα ηλεκτροκινησης :  υβριδικο, ηλεκτρικο και plug-in υβριδικο. Επισης το SUV ix35 με κυψελες καυσιμου ειναι το πρωτο εμπορικα διαθεσιμο υδρογονοκινητο οχημα 

Ο κ. Steve Fowler, Αρχισυντακτης του Auto Express & Carbuyer, δηλωσε: «Το βραβειο εχει δοθει στον κατασκευαστη που αισθανομαστε οτι εισηγαγε πραγματικα καινοτομες και χρησιμες τεχνολογιες που θα ωφελησουν πραγματικα τον καταναλωτη. Η Hyundai ειναι η πρωτη κατασκευαστρια εταιρια αυτοκινητων που προσφερει στους αγοραστες μια πληρη γκαμα φιλικων προς το περιβαλλον τεχνολογιων. Στο IONIQ θα ειστε σε θεση να επιλεξετε τις προσιτες υβριδικες, plug-in υβριδικες και πληρως ηλεκτρικες εκδοσεις – ολες σε ενα πακετο πραγματικα ελκυστικο. Και, φυσικα, η Hyundai ηταν ο πρωτος κατασκευαστης που διεθεσε στους καταναλωτες του Ηνωμενου Βασιλειου ενα οχημα κυψελων καυσιμου, το ix35».


Επιπροσθετως, ο κ. Tony Whitehorn, Προεδρος & Διευθυνων Συμβουλος της Hyundai Motor UK, δηλωσε: «Η κατακτηση αυτου του βραβειου ειναι μια πραγματικη τιμη και αποδειξη για τη συνεχη μας δεσμευση για μειωση  των επιπτωσεων των οχηματων στο περιβαλλον. Με το τελευταιο μας μοντελο, το IONIQ, ειμαστε πλεον σε θεση να προσφερουμε στους πελατες μας ακομα περισσοτερες επιλογες, με ενα οχημα σχεδιασμενο και κατασκευασμενο απο την αρχη με τρια εναλλακτικα συστηματα ηλεκτροκινησης : υβριδικο, ηλεκτρικο και plug-in υβριδικο.»

Και ο κ. Fowler συνεχισε: «Οταν προκειται για την τεχνολογια, το να εισαι πρωτοπορος ειναι ζωτικης σημασιας, αλλα το πιο σημαντικο ειναι να την καθιστας προσιτη και ελκυστικη – και αυτο ειναι ακριβως αυτο που κανει η Hyundai.\”

Η Hyundai Motor Group επενδυει σε μεγαλο βαθμο στις τεχνολογιες χαμηλων εκπομπων ρυπων και προκειται να παρουσιασει 28 μοντελα χαμηλων εκπομπων ρυπων εως το 2020 – συμπεριλαμβανομενων των υβριδικων, plug-in υβριδικων και ηλεκτρικων καθως και των  οχηματων κυψελων καυσιμου.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!