Η Hyundai ξεκίνησε την καριέρα της στο Hollywood!

Οι θαυμαστες του Ant-Man της Marvel πλεον μπορουν να απολαυσουν την κομψη σχεδιαση και τις επιδοσεις των μοντελων της Hyundai καθως τρια μοντελα της εταιρειας πρωταγωνιστουν στην ταινια μεγαλου μηκους των Marvel Studios \”Ant-Man and the Wasp\”. Σε εντονη αντιθεση με τις συνηθεις προωθητικες ενεργειες προϊοντων, η Hyundai παρουσιαζει στο διασημο κομικ της Marvel τρια διαφορετικα μοντελα: Τα Veloster, Kona και Santa Fe Next Generation. Τα αυτοκινητα συνδεονται στενα με τους βασικους χαρακτηρες της ταινιας, αυξανοντας ετσι την αναγνωρισιμοτητα της Hyundai στους φιλους της  Marvel σε παγκοσμιο επιπεδο. 


«Αναζητουμε παντα τροπους για να δημιουργησουμε μια συναισθηματικη σχεση μεταξυ των πελατων και της μαρκας», δηλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe. «Με τη συνεργασια αυτη φερνουμε τα προϊοντα μας πιο κοντα στους πελατες. Οι λατρεις της Marvel μπορουν να γνωρισουν τη μαρκα Hyundai και τα προϊοντα της με εναν διαφορετικο και πολυ διασκεδαστικο τροπο. \”


Το πιο σημαντικο ρολο στη νεα ταινια Ant-Man κατεχει το Hyundai Veloster. Η ηρωικη σκηνη προβαλλει τις ικανοτητες του Veloster που αποτελει το τελευταιο οχημα διαφυγης.


Η προβολη της ταινιας \”Ant-Man and the Wasp\” των Marvel Studios εχει ξεκινησει στην Ευρωπη απο τις χωρες Γαλλια, Γερμανια και Ισπανια. Στο Ηνωμενο Βασιλειο προβληθηκε στις 3 Αυγουστου και στην Ιταλια η προβολη ξεκινησε στις 14 Αυγουστου.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!