Η Hyundai… φορτώνει με τεχνολογία το i10

Η Hyundai κανει συνεχη αλματα, στην προσπαθεια της να γοητευσει ολο και μεγαλυτερο κοινο στην αυτοκινηση. Αυτη τη φορα, \”χτυπαει\” με το νεο i10, οι τεχνολογιες ανεσης του οποιου ειναι σπανιες εως μοναδικες για ενα αυτοκινητο πολης. Χαρακτηριστικα παραδειγματα ειναι ο Αυτοματος Κλιματισμος και η Εξυπνη Εισοδος και Εκκινηση χωρις κλειδι που \”φοραει\” το μοντελο.


Με τον αυτοματο κλιματισμο, ο οδηγος οριζει την ιδανικη θερμοκρασια και το Hyundai i10 τη διατηρει αυτοματα στο επιθυμητο επιπεδο, ενω επισης αποθαμβωνει αυτοματα και το παρμπριζ, χωρις να πειραματιζεται ο οδηγος οδηγωντας στα θολα.


Η εξυπνη εισοδος και εκκινηση, σημαινει οτι ολα γινονται με το κλειδι του Hyundai i10 να ειναι παντα με ασφαλεια στην τσεπη η στην τσαντα. Ξεκλειδωνουμε, επιβιβαζομαστε, βαζουμε εμπρος, με το κλειδι παντα στην τσεπη η την τσαντα. Σβηνουμε, βγαινουμε απο το αυτοκινητο, κλειδωνουμε και φευγουμε, και το κλειδι παραμενει προφυλαγμενο. Κανενα χασιμο χρονου, καμια αποσπαση προσοχης, καμια ταλαιπωρια. 

Πρωτογνωρα πλουσιος ειναι και ο βασικος εξοπλισμος του νεου Hyundai i10, με δερματινο τιμονι, cruise control, συστημα bluetooth και αυτοματο αναμμα φωτων.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!