Η Hyundai Motorsport τερματίζει πρώτη στο Ράλι Αργεντινής με το Νέας Γενιάς i20 WRC


Η Hyundai Motorsport εξασφαλισε την πρωτη νικη της με το Νεας Γενιας i20 WRC μετα απο μια συναρπαστικη εμφανιση των Hayden Paddon και John Kennard

Ο Dani Sordo πηρε τη δευτερη στη Power Stage El Condor κατακτωντας δυο επιπλεον βαθμους και την τεταρτη θεση στην τελικη καταταξη, που ισοδυναμει με το καλυτερο του αποτελεσμα στη σεζον μεχρι τωρα

Ο Thierry Neuville κατεκτησε μια θεση στην πρωτη εξαδα επιτρεποντας στην Hyundai Motorsport να αυξησει τους ποντους της στο Πρωταθλημα των Κατασκευαστων σε 81 συνολικα ποντους

Η Hyundai Motorsport κατεκτησε τη δευτερη εως σημερα νικη της στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ραλι της FIA (WRC) σε ενα συναρπαστικο τελικο στην Αργεντινη, στον τεταρτο γυρο της σεζον 2016.


Οι Hayden Paddon και John Kennard, οι οποιοι ηταν μεταξυ των πιο γρηγορων, κανοντας εναν  συγκλονιστικο αγωνα επισκιασαν τον Sébastien Ogier που ασκουσε σκληρη πιεση και κατεκτησαν τη νικη με 14,3 δευτερολεπτα διαφορα.
Το αποτελεσμα σηματοδοτει οχι μονο τη πρωτη νικη του Hayden Paddon στο WRC, αλλα και τη παρθενικη νικη για το Νεας Γενιας i20 WRC μολις στην τεταρτη εμφανιση του. 

Συνεχιζει, επισης, το ανταγωνιστικο της ξεκινημα σε μια σεζον WRC στη συντομη ιστορια της, κατακτωντας για 3η φορα το βαθρο και επιβεβαιωνοντας τη δευτερη θεση της Hyundai Motorsport στο Πρωταθλημα των Κατασκευαστων.

Ο Hayden Paddon σχολιασε: «Δεν μπορω να το πιστεψω! Ολα μας οδηγουσαν στο βαθρο και πιεσαμε πολυ σκληρα γι’αυτο. Ηταν ιδιαιτερα ξεχωριστο να πιεσουμε τις επιδοσεις μας στην El Condor. Εχουμε δουλεψει πολυ σε αυτο το σταδιο, επειδη δεν ημουν ιδιαιτερα εντονος στις κλειστες και γεματες στροφες διαδρομες. Ειναι μια πολυ σημαντικη διακριση  αυτη τη στιγμη. Ειναι ενα φανταστικο αποτελεσμα για μενα, τον John και ολη την ομαδα. Ενα τεραστιο εργο που εχει πραγματοποιηθει στο i20 WRC Νεας Γενιας. Ηξερα απο την πρωτη δοκιμη πως θα μπορουσα να κερδισω με αυτο. Απλα δεν το περιμενα να συμβει τοσο συντομα.\”


Η νικη αυτη συνεχιζει το εντυπωσιακο ξεκινημα της Hyundai Motorsports στη σεζον 2016 WRC μετα το βαθρο του Μοντε Καρλο και το βαθρο στη Σουηδια καθως και την τεταρτη θεση στο Μεξικο. Αξιζει να σημειωθει οτι η νικη αυτη ειναι η πρωτη νικη της ομαδας μετα το Ραλι Γερμανιας το 2014 και οι επιδοσεις αυτες υπογραμμιζουν οτι το δυναμικο Νεας Γενιας i20 WRC αντιμετωπιζει επι ισοις οροις τους αντιπαλους του.

Ο κ. Michel Nandan, Team Principal της Hyundai Motorsport,  δηλωσε: «Προκειται για ενα αγωνιστικο Σαββατοκυριακο που δεν θα ξεχασουμε ποτε! Ο Hayden πραγματοποιησε την επιδοση της καριερας του  και καταφερε να κατακτησει μια απο τις πιο δημοφιλεις νικες που εχουμε δει στο WRC τα τελευταια χρονια. Ο ρυθμος και η δεσμευση του στο βαθρο ηταν εντυπωσιακη!  Αυτος και ο John αξιζουν τοσο αυτη τη νικη. Ειναι φανταστικο αποτελεσμα για ολους μας στην Hyundai Motorsport. Ειναι η δευτερη νικη μας στο WRC, αλλα η πρωτη με το Νεας Γενιας i20 WRC μολις στην τεταρτη εμφανιση του . 
Εχουμε εργαστει πολυ σκληρα για αυτο το αυτοκινητο, αρα το να βλεπουμε τον καρπο της δουλειας μας ειναι πολυ ιδιαιτερο. Ολοι οι οδηγοι μας και τα μελη της ομαδας μπορουν να μοιραστουν αυτη τη στιγμη. Ενω θα απολαμβανουμε αυτη τη στιγμη, γνωριζουμε οτι υπαρχουν περισσοτερα που μπορουμε να κανουμε ετσι ωστε να συνεχισουμε την ωθησει στην αναπτυξη του Νεας Γενιας i20 WRC. Η Πορτογαλια ειναι η επομενη προκληση. \”

Ο πεμπτος γυρος του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Ραλι της FIA, ειναι το Rally de Portugal και θα πραγματοποιηθει 19 εως 22 Μαϊου, οπου η Hyundai Motorsport στοχευει να συνεχισει τη νικηφορο πορεια της με το Νεας Γενιας i20 WRC.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QsgO8oK61KQ]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!