Η Jeep® γιορτάζει την 80η Επέτειο της με μια σειρά ειδικών εκδόσεων

 

To 2021 θα ειναι μια ειδικη χρονια για τη μαρκα Jeep®, αφου θα γιορτασει τα 80α της γενεθλια. Γεννημενη το 1941, η Αμερικανικη μαρκα παντα αποτελεσε πρωτοπορο σε νεες κατηγοριες οχηματων και νεες τεχνολογιες. Ο θρυλος ξεκινησε με το Willys MB –το πρωτο οχημα 4x4 μαζικης παραγωγης- και συνεχιστηκε το 1949 με το λανσαρισμα του τετρακινητου Willys Wagon που αποτελει και το πρωτο SUV (Sport Utility Vehicle) στον κοσμο.

 

Στην περιοχη ΕΜΕΑ (Ευρωπη, Μεση Ανατολη και Αφρικη), οι εορτασμοι για την 80η επετειο θα διεξαχθουν καθ’ ολη τη διαρκεια του 2021, με στοχο να φερουν τους πελατες και φιλους της μαρκας πιο κοντα στην ιστορια της Jeep. Η επετειος θα τιμηθει και μεσω της παρουσιασης της ειδικης σειρας μοντελων 80th Anniversary.

 

Οι συγκεκριμενες εκδοσεις θα διαθετουν ιδιαιτερα χαρακτηριστικα, τοσο στο αμαξωμα, οσο και στην καμπινα των επιβατων. Κινηση θα δινουν κινητηρες εσωτερικης καυσης, αλλα και το νεο Plugin Hybrid συστημα της Jeep, ενω το πληρες πακετο συστηματων προηγμενης τεχνολογιας και ασφαλειας θα τονιζει τις κορυφαιες δυνατοτητες των μοντελων της Jeep. Οι εκδοσεις 80th Anniversary αναμενεται να λανσαριστουν στην Ευρωπη στις αρχες του 2021.

 

Με την εισοδο στην 8ηδεκαετια της ιστοριας της, η Jeep περνα σε μια νεα φαση. Η διαθεση των νεων Plugin Hybrid Jeep Renegade 4xe και Πυξίδα 4xe, αλλα και η παρουσιαση του νεου Jeep Wrangler 4xe τονιζουν τη δεσμευση της εταιρειας προς την αναπτυξη της ηλεκτροκινησης. Στα επομενα χρονια εξηλεκτρισμενες επιλογες θα υπαρχουν σε ολη τη γκαμα SUV της Jeep, μια στρατηγικη που ειναι συνεπης με τη φιλοδοξια της μαρκας να αποτελει ηγετη στις τεχνολογιες που θα συμβαλλουν σε μια πιο φιλικη προς το περιβαλλον αυτοκινηση. Ολα τα εξηλεκτρισμενα μοντελα της Jeep θα φερουν το λογοτυπο 4xe και θα προσφερουν υψηλη αποδοση, χαμηλους ρυπους και καταναλωση, αλλα και κορυφαιες εκτος δρομου δυνατοτητες.

 

Περισσοτερες πληροφοριες για τις εκδοσεις 80th Anniversary που θα ειναι διαθεσιμες στην περιοχη ΕΜΕΑ θα ειναι διαθεσιμες κατα το λανσαρισμα τους. Το σημερινο Δελτιο Τυπου που αναρτηθηκε στο Media Site της FCA North America (http://media.fcanorthamerica.com) παρεχει πληροφοριες αποκλειστικα για την αγορα της Β. Αμερικης. Τα 80th Anniversary μοντελα που θα διατεθουν στις αγορες της περιοχης ΕΜΕΑ πιθανα να διαθετουν διαφορετικα χαρακτηριστικα απο εκεινα της Β. Αμερικης.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!