Η Mazda ανακοίνωσε την επιστροφή της στην Ελλάδα!

Δεν προλαβε να κλεισει ουτε… μηνας απο το αποκλειστικο ρεπορταζ του Topspeed.gr (εδω θα διαβασεις την αποκαλυψη μας) για την επιστροφη της Mazda στην Ελλαδα, με τη συνεργασια του Ομιλου Συγγελιδη και ηρθε η επιβεβαιωση. Σημερα, η ιαπωνικη μαρκα, μαζι με τον ελληνικο Ομιλο, ανακοινωσαν οτι η Mazda θα ξεκινησει τις πωλησεις νεων οχηματων στην Ελλαδα αργοτερα αυτο το χρονο. Ξεκινωντας με τα εγκαινια ενος καταστηματος-ναυαρχιδα στα νοτια προαστια της Αθηνας αυτο το καλοκαιρι, οι Ελληνες οδηγοι θα εχουν την ευκαιρια να ζησουν την εμπειρια των τελευταιας σειρας αυτοκινητων της Mazda, συμπεριλαμβανομενου του ολοκαινουριου Mazda3, του Mazda MX-5, του κορυφαιου σε πωλησεις διθεσιου roadster στον κοσμο, και του ηγετη της κατηγοριας του, του Mazda CX-5 SUV.


O David McGonigle, Regional Director της Mazda Κεντρικης και Νοτιοανατολικης Ευρωπης, δηλωσε: 

«Ειμαστε πραγματικα ενθουσιασμενοι με την εναρξη πωλησεων των νεων μας οχηματων στην Ελλαδα. Τα τελευταια χρονια λαμβαναμε συνεχως αιτηματα απο ενδιαφερομενους καταναλωτες για να κανουμε τα αυτοκινητα μας ξανα διαθεσιμα στην Ελλαδα και τωρα πιστευουμε οτι ειναι η καταλληλη στιγμη. Στον Ομιλο Συγγελιδη βρηκαμε εναν τοπικο συνεργατη υψηλων προδιαγραφων, που κατανοει το brand μας και θα διασφαλισει μια επιτυχημενη επανοδο σε μια αγορα, οπου η Mazda εχει μια μακρα ιστορια». 


Ο κ. Πολυχρονης Συγγελιδης, επικεφαλης των επιχειρησεων Συγγελιδη, σχολιασε:

«Ειμαστε πολυ ευτυχεις που η Mazda επελεξε εμας  για αυτο το εγχειρημα, σε αυτη την σημαντικη στιγμη για το brand. Ειμαστε βεβαιοι οτι η μακροχρονια δεσμευση μας στην επιτευξη μιας ηγετικης θεσης στη εγχωρια αγορα αυτοκινητου, παρεχοντας εναν ολοκληρωμενο συνδυασμο προϊοντων και υπηρεσιων και μια εμπειρια υψηλης ποιοτητας στους πελατες μας θα επιτρεψουν σε μια νεα γενια Ελληνων να ερωτευθουν τα αυτοκινητα της Mazda».


 H Mazda εισηλθε στην αγορα το 1982, πετυχαινοντας πωλησεις ανω των 100.000 οχηματων στην Ελλαδα. Σημερα η Mazda διατηρει ενα δικτυο 14 εξουσιοδοτημενων συνεργειων, που παρεχουν υπηρεσιες service, συντηρησης και αυθεντικα ανταλλακτικα Mazda σε ολη την χωρα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!