Η MINI στην IAA Mobility 2021

Η MINI στην IAA Mobility 2021


MINI

Αστικη κινητικοτητα, βιωσιμοτητα, πολυπολιτισμικοτητα και εξατομικευση βρισκονται στο επικεντρο του διαλογου με οραματιστες και με την κοινοτητα σε πολυαριθμες τοποθεσιες στην περιοχη του Μοναχου. Το MINI Brand Hub στο MINI Pavilion στην πλατεια Lenbachplatz θα ειναι “ο ιδανικος προορισμος” στην IAA 2021. Αστικη κινητικοτητα και βιωσιμοτητα ειναι τα κεντρικα θεματα της Διεθνους Εκθεσης Αυτοκινητου (IAA) 2021, που φετος πραγματοποιειται για πρωτη φορα στο Μοναχο, στην εδρα του BMW Group. Στο πλαισιο της εκθεσης θα πραγματοποιηθουν διαλεξεις και συζητησεις σχετικα με το μελλον των ατομικων μεταφορων και της συνυπαρξης στα αστικα κεντρα. Η MINI εμπλουτιζει αυτο το διαλογο στην IAA Mobility 2021 με καινοτομιες και οραματα για διασκεδαστικη οδηγηση μηδενικων ρυπων, συνεπη διατηρηση πορων, εξατομικευση και συναισθηματικα δυναμικες εμπειριες. Το μοτο #BIGLOVE που επελεξε η MINI αναφερεται τοσο στην προστασια του κλιματος και του περιβαλλοντος οσο και στις διαπροσωπικες επαφες. Με αυτο τον τροπο, η αναληψη ευθυνης για τα φυσικα θεμελια της ζωης συναντα την πολυπολιτισμικη και χωρις διακρισεις συνεργασια στην παγκοσμια κοινοτητα MINI.

 

Στην IAA Mobility 2021, η MINI θα επιδιωξει διαλογο με το κοινο σε διαφορες μορφες και σε αρκετες τοποθεσιες της Βαυαρικης πρωτευουσας. Στο Summit, στο εκθεσιακο κεντρο του Μοναχου, κυρια θεματα θα ειναι ο εξηλεκτρισμος και η εξατομικευση. Το “Open Space” στην Max-Joseph-Platz στο κεντρο της πολης θα αποτελεσει τη σκηνη οπου θα παρουσιαστουν νεες φιλοσοφιες αστικης κινητικοτητας. Οπως το MINI Brand Hub, ετσι και το MINI Pavilion στην Lenbachplatz θα ειναι οαση εμπνευσης και ενας χωρος  συναντησης σε χαλαρη ατμοσφαιρα. Στο BMW Welt εκτιθεται τωρα ολοκληρη η γκαμα μοντελων της Βρετανικης πολυτελους μαρκας.

 

Οι διαφορες τοποθεσιες της IAA Mobility 2021 θα συνδεονται μεσω του Blue Lane, που θα διασχιζει την πολη και θα προσφερει στους επισκεπτες την ευκαιρια να απολαμβανουν διασκεδαστικη οδηγηση μηδενικων ρυπων με το MINI Cooper SE. Μια online streaming υπηρεσια θα μεταδιδει τα σημαντικοτερα γεγονοτα της IAA Mobility 2021 ψηφιακα σε ολοκληρο τον κοσμο, ειτε live η μαγνητοσκοπημενα.

 

 

Το Summit στο εκθεσιακο κεντρο

MINI

Το εκθεσιακο κεντρο του Μοναχου ειναι ο χωρος για το λεγομενο Summit, οπου παραδοσιακες εκθεσιακες δραστηριοτητες συνδυαζονται με νεες μορφες επικοινωνιας. Η MINI θα δωσει το παρων τις εκθεσιακες αιθουσες με εμφαση στην ηλεκτρικη διασκεδαστικη οδηγηση. Απο τα πιο ενδιαφεροντα εκθεματα θα ειναι το MINI Electric Pacesetter εμπνευσμενο απο την JCW. Ευελικτο και αμιγως ηλεκτροκινητο, το αυτοκινητο προσφατα απεδειξε εξοχα τις ικανοτητες του στα σιρκουι στενων δρομων του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Formula E (ABB FIA Formula E World Championship). Επιπλεον, το περιπτερο της εκθεσης, το οποιο προσφερει στους επισκεπτες μια διαδραστικη εμπειρια και σχεδιαστικα θυμιζει βιομηχανικο σκηνικο σε κεντρο πολης, προσφερει μια επισκοπηση με την ιστορια της μαρκας, την τρεχουσα γκαμα μοντελων με εξηλεκτρισμενα συστηματα κινησης και τα οραματα για το μελλον της αστικης κινητικοτητας.

 

Το αμιγως ηλεκτρικο MINI Cooper SE και το plug-in υβριδικο MINI Cooper SE Countryman ALL4 θα βρισκονται αναμεσα στα εκθεματα. Χαρη στη δημοτικοτητα αυτων των δυο μοντελων, το πρωτο εξαμηνο του 2021 πανω απο 15% σε ολο τον κοσμο, και στη Γερμανια μεχρι το 30%, ολων των οχηματων MINI που πωληθηκαν ειναι ηδη εξηλεκτρισμενα. Θελοντας να αναδειξει τον ευελικτο χαρακτηρα του και να ξυπνησει την επιθυμια για ταξιδια στην εξοχη, το MINI Cooper SE Countryman ALL4 παρουσιαζεται στο Summit με σκηνη οροφης του Ιταλου κατασκευαστη Autohome, πληρως εναρμονισμενη με τη σχεδιαση MINI.

 

Επιπλεον, η τελευταια MINI Lifestyle Collection, η ψηφιακη υπηρεσια MINI Sharing που βασιζεται σε smartphone και η νεα εκδοση του MINI App θα ειναι μεταξυ των εκθεματων στο Summit. Η universal ψηφιακη διεπαφη μεταξυ του MINI και του οδηγου του προσφερει νεες λειτουργιες για ανετη πλοηγηση και χρησιμη υποστηριξη φορτισης για plug-in υβριδικα και ηλεκτρικα οχηματα. Το MINI Vision Urbanaut θα βρισκεται επισης εκει στο πλαισιο μιας ψηφιακης παρουσιασης. Μια ακομα ματια στο μελλον της κινητικοτητας και της συνυπαρξης σε αστικες περιοχες προσφερει το προγραμμα URBAN-X, ενας επιταχυντης για τεχνολογικες start-ups που ιδρυθηκε απο την MINI, των οποιων οι ιδεες και τα projects θα παρουσιαστουν επισης στο Summit.

 

 

Open Space στο κεντρο της πολης

MINI

Το φυσικο μοντελο του MINI Vision Urbanaut θα εκτιθεται στο Open Space στην Max-Joseph-Platz σε μικρη αποσταση απο την Κρατικη Οπερα και το Εθνικο Θεατρο του Μοναχου, το Residenztheater. Εκει, οι επισκεπτες μπορουν να ενημερωνονται για τις τρεχουσες καινοτομιες και πρωτοποριακες φιλοσοφιες σχετικα με τη βιωσιμη κινητικοτητα και να συζητουν ιδεες και στρατηγικες για τα αστικα μεσα μεταφορας του αυριο με ειδικους. Ο διαλογος μεταξυ των εκθετων και του κοινου ειναι απο τις κυριες καινοτομιες της IAA το 2021. Το MINI Vision Urbanaut θα αποτελεσει επισης θεμα συζητησης. Η μελετη, την οποια το κοινο θα εχει την ευκαιρια να γνωρισει απο κοντα ως φυσικο οχημα στο MINI Urban Hub, ενσαρκωνει το μελλον της βιωσιμης σχεδιασης και μια νεα ερμηνεια της παραδοσιακης ‘εξυπνης χρησης χωρου της μαρκας’. Το αμιγως ηλεκτρικο παραδοσιακο οχημα οχι μονο μεταφερει την ελευθερια της ατομικης κινητικοτητας, αλλα μπορει να χρησιμοποιηθει και ως χωρος χαλαρωσης η συναντησης για ανταλλαγη ιδεων με φιλους.

 

 

MINI Pavilion στην Lenbachplatz

MINI

Το MINI Pavilion στην Lenbachplatz θα αποτελει εναν ελκυστικο τοπο συναντησης στην καρδια της πολης και θα γινει ο απολυτος προορισμος κατα τη διαρκεια της IAA Mobility 2021. Εκει, η εμφαση δεν διδεται μονο στα αυτοκινητα, αλλα στη γενικοτερη νοοτροπια της μαρκας, που εκφραζεται με το μοτο #BIGLOVE. Εκθεσεις, παρουσιασεις και συζητησεις καθως και ενα ποικιλο ψυχαγωγικο και πολιτιστικο προγραμμα περιμενουν τους επισκεπτες στο ιστορικο κτιριο, το οποιο η MINI μοιραζεται με αρκετους διασημους εταιρους απο τους τομεις του lifestyle, της σχεδιασης και της τεχνολογιας. Μεταξυ αλλων, παρουσιασεις προγραμματιζονται απο τεχνολογικες start-ups που πραγματευονται τη μελλοντικη σχεδιαση των αστικων χωρων διαβιωσης και υποστηριζονται απο την MINI στο πλαισιο του Επιταχυτη Startup URBAN-X. Μια ακομα live εκδηλωση με πρωτοπορους της σκεψης υπο το μοτο “Η πολη του αυριο δημιουργειται τωρα”, και η πλατφορμα διαλογου “Το Νωριτερο Τωρα” φιλοξενουνται στο MINI Pavilion.

 

Επιπλεον, στη σχεδιαση του MINI Pavilion κυριαρχει μια νεα συνεργασια αναμεσα στη MINI και τον Βρετανο σχεδιαστη Paul Smith. Στοχος ειναι η απο κοινου σχεδιαση λυσεων που εστιαζουν ακομα πιο εμφατικα στο θεμα της βιωσιμοτητας. Ο Sir Paul Smith ειναι απο καιρο ενας απο τους πιο γνωστους σχεδιαστες ανδρικων ρουχων στη Βρετανια. Και στο τελος του 1990, σχεδιασε μια ειδικη limited σειρα του κλασικου Mini σε μια μπλε αποχρωση δικης του εμπνευσης, καθως και ενα μοναδικο κομματι στο κλασικο σχεδιο πολυχρωμης λωριδας. Το πρωτο αποτελεσμα της νεας συνεργασιας ειναι ενα μοναδικο τρεχον μοντελο MINI, το οποιο οι επισκεπτες μπορουν να θαυμασουν στο MINI Pavilion στην IAA Mobility 2021.

 

 

Παρουσιαση προϊοντικης γκαμας MINI στο BMW Welt

MINI


Ενας ακομα σταθμος για τους επισκεπτες της IAA Mobility 2021 ειναι το BMW Welt στο Olympic Park. Το φουτουριστικα σχεδιασμενο κεντρο εμπειριας φιλοξενει επισης εναν κοσμο MINI οπου εκτιθενται πολυαριθμα προϊοντα περα απο την τρεχουσα γκαμα της μαρκας. Εκτος απο την τρεχουσα, ευρεια ποικιλια μοντελων για την πολυτελη μικρη και compact κατηγορια – απο το MINI Cooper SE μεχρι τις σπορ εκδοσεις John Cooper Works – εκει θα εκτιθενται και τα νεα προϊοντα της MINI Lifestyle Collection. Το MINI Vision Urbanaut και η πρωτοβουλια URBAN-X δινουν το παρων στην MINI Area με ψηφιακες παρουσιασεις.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!