Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών


Vintage ενδυμασιες, αυθεντικη ποδηλαταδα και εκδηλωσεις που θυμισαν αλλη εποχη.

Με αυξημενο αριθμο συμμετοχων και ανοιξιατικη διαθεση πραγματοποιηθηκε το φετινο Tweed Run που εχει καθιερωθει στις Σπετσες τα τελευταια τρια χρονια. Απο τις 15-17 Απριλιου 2016, μικροι και μεγαλοι φορεσαν tweed και νintage ρουχα (οπως τραγιασκες, παπιγιον, κοτλε παντελονια, περιτεχνα καπελα, τιραντες κ.α.) και συναντηθηκαν με τα ποδηλατα τους στην πλατεια του εμβληματικου Poseidonion Grand Hotel για μια μοναδικη ποδηλαταδα που θυμιζε αλλη εποχη.

Ως χορηγος του Tweed Run, η ΜΙΝΙ προσεφερε χρησιμα tips «καλης συμπεριφορας» στους «gentlemen», προσελκυσε πληθος κοσμου στην Πλατεια Ποσειδωνιου με το νεο ΜΙΝΙ Clubman και δημιουργησε εντονο ενθουσιασμο στο πληθος συμμετεχοντας ενεργα στις διασκεδαστικες εκδηλωσεις των τριων ημερων.

Το νεο ΜΙΝΙ Clubman λανσαρει μια καινοτομο φιλοσοφια στην premium compact κατηγορια συνδυαζοντας την λειτουργικοτητα, την καθημερινη πρακτικοτητα, την διασκεδαστικη οδηγηση και το εξατομικευμενο στιλ. Ως πλοηγος του αγωνα, το νεο μοντελο καθοδηγησε τους ποδηλατες μεσα απο τις ειδυλλιακες τοποθεσιες του νησιου. Απο το Παλιο Λιμανι στον Φαρο, την Αναργυρειο και Κοργιαλενειο Σχολη Σπετσων καθως και το Μουσειο της Μπουμπουλινας, οι tweeders απολαυσαν το τσαϊ τους με θεα τον Αργοσαρωνικο, εκαναν σταση για πικ-νικ ακουγοντας ζωντανη μουσικη απο τους Johnny Vavouras & The Cadillacs, και συμμετειχαν στη διεκδικηση βραβειου στις κατηγοριες “Καλυτερου Κλασικου Ποδηλατου”, “Καλυτερου Ποδηλατου Πολης” και “Καλυτερου Διακοσμημενου Ποδηλατου”.

Το καθιερωμενο moustache grooming και η περιποιηση παπουτσιων δεν μπορουσαν να λειπουν για τους ανδρες ενω τις κυριες αντιστοιχα περιμενε ενα beauty pageant χτενισματος. Και τα δυο στα πλαισια της προετοιμασιας για τα απογευματινα καλλιστεια οπου απονεμηθηκαν βραβεια σε κατηγοριες οπως “Καλυτερη Ενδυμασια Ανδρων”, “Καλυτερη Ενδυμασια Γυναικων” και “Καλυτερο Μουστακι”.

Τι ειναι το Tweed Run;

Tο Tweed Run ειναι μια βολτα με στιλ ποδηλατικο και ενδυματολογικο. Οι συμμετεχοντες βαζουν τα καλα τους, μειωνουν ταχυτητα και απολαμβανουν τη διαδρομη, συναγωνιζονται για το ποιος φοραει το καλυτερο vintage συνολο, χαλαρωνουν με μυρωδατο τσαϊ και χαιρονται την εξοχη με ενα αυθεντικο πικ νικ. Το Tweed Run θεμελιωνεται στη φιλοσοφια περασμενων εποχων, βασισμενη στην αξια που δινουμε στην καθε στιγμη. Η βιασυνη δινει τη θεση της στην απολαυση, η προχειρη εμφανιση στην προσεγμενη, η ασεβεια στην καλη συμπεριφορα, η ατομικοτητα στην ομαδικοτητα, η απαξιωση της φυσης στην εξυμνηση της.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!