Η Nissan Αυστραλίας έφτιαξε ένα special edition GT-R για τα 50 χρόνια του


Εχει γραψει τη δικη του ιστορια. Εχει παρει τα σκαλπ απο μια ατελειωτη σειρα απο supercars και hypercars. Εχει -μαλλον δικαιωματικα- το παρατσουκλι \”Godzilla\”, του βασιλια των τερατων. Ο λογος, φυσικα, για το Nissan GT-R, για να γιορτασει την 50η επετειο του οποιου, η Nissan Αυστραλιας, του προσφερει μια συναρπαστικη ανανεωση και λανσαρει μια ειδικη επετειακη εκδοση.


Σηματοδοτωντας  πεντε δεκαετιες απο την πρωτη, παγκοσμια αποκαλυψη του  GT-R, οι λατρεις του μοντελου στην Αυστραλια θα μπορουν να απολαυσουν τα GT-R Premium, GT-R Premium Luxury και GT-R Track Edition με επανασχεδιασμενους μπροστινους προβολεις ομιχλης, νεου στυλ αποληξεις στην εξατμιση με μπλε χρωμα, καθως και με αναβαθμισμενες και ελαφρυτερες ζαντες  R35, ολα αποτελεσμα της ομαδας της Nissan, που επιμελειται της αναπτυξης του πλαισιου. Ωστοσο, η δουλεια των μηχανικων της Nissan ειναι αυτη που εχει και το μεγαλυτερο αντικτυπο στο συγκεκριμενο μοντελο. 


Εκτος απο τα παραπανω, η Nissan λανσαρε και μια ειδικη επετειακη εκδοση των 50 χρονων του  Nissan GT-R,  με βαση την εκδοση Premium Luxury. Διατιθεται σε τρια χρωματα, συμπεριλαμβανομενου του ολοκαινουργιου Bayside Blue, ενος χρωματος που “υμνει” την πλουσια κληρονομια της Nissan στην ιστορια του μηχανοκινητου αθλητισμου, σε συνδυασμο με νεες κομψες “πινελιες” στο εσωτερικο, συνοδευομενες απο την χαρακτηριστικη επετειακη σημανση.


 \”Λιγα γραμματα αναγνωριζονται και ενθουσιαζουν τοσο πολυ οσο αυτα του GT-R, επομενως ειναι λογικο  καθε φορα που υπαρχει μια ανανεωση, ο κοσμος  να την λαμβανει υποψη\”,  εξηγει ο διευθυνων συμβουλος της Nissan Australia, Stephen Lester. 


“Οι συνολικες αλλαγες στο Nissan GT-R ειναι σημαντικες απο οδηγικης αποψης,  καθως η επετειακη εκδοση των 50 χρονων, αποδιδει με κομψο τροπο το αφιερωμα στο παρελθον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!