Η Nissan βραβεύει με αυτοκίνητα του νικητές του GENERATION N !

Σε μια ξεχωριστη εκδηλωση που ελαβε χωρα στις  κεντρικες εγκαταστασεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε, οι 10 νικητες του GENERATION N παρελαβαν το βραβειο τους, που δεν ειναι αλλο απο ενα τελευταιο μοντελο της Nissan για εναν ολοκληρο χρονο ! 

Συγκεκριμενα οι νικητες και τα αυτοκινητα που κερδισαν εχουν ως εξης : 

Νικητης
Ψηφοι
Περιγραφη
Επαθλο
+2FEET
2610
Ο Βασιλης Τζιγκουρας, βοηθα αναπηρα ζωακια να ξαναπερπατησουν, κατασκευαζοντας αυτοσχεδια αναπηρικα αμαξιδια.
Nissan JUKE
ITHACA
905
Η ομαδα που δημιουργησε ενα κινητο πλυντηριο ρουχων για αστεγους, ωστε να καλυψει τη βασικη αναγκη της υγιεινης αλλα και της αξιοπρεπειας των συνανθρωπων μας.
Nissan JUKE
ELEKTRONIO
879 
H start -up εταιρεια ποδηλατων που δημιουργησε το πρωτο τριτροχο, ηλεκτρικα υποβοηθουμενο, χειροποιητο ποδηλατο, για οσους αναζητουν εναν εναλλακτικο τροπο μεταφορας.
Nissan JUKE
BRAINANCE
768
To cloud-based λογισμικο που χρησιμοποιειται απο τους γιατρους για την επεξεργασια εξετασεων μαγνητικης τομογραφιας.
Nissan JUKE
PHEE
735
Ο Σταυρος Τσομπανιδης, ιδρυτης της start-up Phee, επεξεργαζεται νεκρα φυκια για τη δημιουργια νεων προϊοντων, απο θηκες κινητων, μεχρι πολυτελεις συσκευασιες.
Nissan JUKE
ΠΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
730
Ο Ελληνας ασημενιος Παραολυμπιονικης της ξιφασκιας με αμαξιδιο που αγωνιζεται στη σπαθη, καθως και στο ξιφος μονομαχιας.
Nissan PULSAR
PROM RACING TEAM
717 
Μια ομαδα φοιτητων του ΕΜΠ που δημιουργησε ενα αγωνιστικο μονοθεσιο στα προτυπα της Formula 1 και διακρινεται σε διεθνεις διαγωνισμους και αγωνες.
Nissan JUKE
FINEST ROOTS
714
Μοντερνα λικερ που παραγονται και αποσταζονται με απολυτα φυσικο τροπο, αναβιωνοντας συνταγες απο την ελληνικη φυση.
Nissan JUKE
EFFECT
703
Η Effect ειναι μια καινοτομος κοινωνικη επιχειρηση στο χωρο της εκπαιδευσης που φιλοδοξει να αντιμετωπισει τη νεανικη ανεργια.
Nissan JUKE
ΕTHELON
698
Μια οργανωση που αποτελειται απο νεους ενεργους ανθρωπους, προθυμους να προσφερουν κοινωνικα και αναδεικνυει την αξια του εθελοντισμου.
Nissan JUKE


Με την καμπανια GENERATION N, η Nissan αποφασισε να στηριξει ανθρωπους οι οποιοι παρα το νεαρο της ηλικιας τους, εχουν ηδη καταφερει να ξεχωρισουν για τις καινοτομες ιδεες και πραξεις τους. Κανοντας πραξη το σλογκαν της μαρκας “Innovation that Excites” (Καινοτομια που Ενθουσιαζει), η καμπανια GENERATION N αποτελει μια προσπαθεια αναδειξης και επιβραβευσης ανθρωπων η ομαδων, που μεσα σε ενα δυσκολο περιβαλλον, καταφερνουν να ενθουσιαζουν, να καινοτομουν και να διακρινονται τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο.


Για την ιστορια, επιλεχθηκαν 20 ξεχωριστοι εκπροσωποι της GENERATION N των οποιων οι μοναδικες δρασεις παρουσιαζονται μεσα απο τη διαδικτυακη πλατφορμα www.nissangenerationn.gr. Νεοι ανθρωποι που διακρινονται για το εργο τους σε τομεις οπως επιχειρηματικοτητα, φυσικες επιστημες, ιατρικη, μηχανολογια, κοινωνικη προσφορα, αθλητισμος κ.α. Μεσα απο 20 συντομα videos οι πρωταγωνιστες της καμπανιας παρουσιαζουν το αντικειμενο και το οραμα τους καλωντας το κοινο να τους στηριξει με την ψηφο τους.


Το κοινο κληθηκε  να επισκεφθει το www.nissangenerationn.gr  και να ψηφισει εκεινους που θελει να κερδισουν, με  τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε. να επιβραβευει τους 10 πρωτους, δινοντας τους απο ενα μοντελο  Nissan για εναν ολοκληρο χρονο, υποστηριζοντας ετσι εμπρακτα το οραμα τους.


Εκτος των παραπανω νικητων, κληρωθηκαν και οι ακολουθοι 3 τυχεροι απο το κοινο που συμμετειχε στην ψηφοφορια, με επαθλο ενα μοναδικο ταξιδι : 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
ΑΡΗΣ ΤΣΕΛΑΣ

Ανακαλυψτε και εσεις  τη νεα γενια που με τη δραση, τη σταση και τις σκεψεις της αλλαζει τον κοσμο, στο www.nissangenerationn.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!