Η Nissan ετοιμάζει μικρά ηλεκτρικά φορτηγά για την Ευρωπαϊκή αγορά

 


  Η Nissan αποκαλυψε προσφατα τα σχεδια της  για την επομενη γενια μικρων φορτηγων στην Ευρωπη.

 

  Αξιοποιωντας περαιτερω τις συνεργειες της Συμμαχιας, η μελλοντικη σειρα μικρων φορτηγων της Nissan θα κατασκευαζεται στο Maubeuge της Γαλλιας.

 

  Παρολο που  οι αναλυτικες πληροφοριες  θα ειναι διαθεσιμες οταν θα πλησιαζει η ημερομηνια κυκλοφοριας των νεων προϊοντων, η Nissan επιβεβαιωσε οτι η γκαμα θα περιλαμβανει επιλογες τοσο αμιγως ηλεκτρικων μικρων φορτηγων, οσο και με κινητηρα εσωτερικης καυσης, καθως και εκδοσεις επαγγελματικων μεταφορας  φορτιων και προσωπων, με διαφορους συνδυασμους μεγεθων.

 

  Ο Διευθυνων Συμβουλος της Nissan, Ashwani Gupta, δηλωσε: \”Αυτη η ανακοινωση για τα μελλοντικα σχεδια μας στα van ειναι περισσοτερο αποδειξη της ισχυρης αναπτυξης της Nissan στην Ευρωπη,  καθως συνεχιζουμε να υλοποιουμε το επιχειρηματικο μας σχεδιο Nissan NEXT.

 

  \”Η κατασκευη των μελλοντικων μας προϊοντων, στο πλαισιο της Συμμαχιας, μας προσφερει ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα και ειναι ενα αλλο παραδειγμα της win-win στρατηγικης μας.

 

  \”Ενω ειναι πολυ νωρις για να δωσουμε λεπτομερεις πληροφοριες για τα προϊοντα μας, οι πελατες μας μπορουν να ειναι σιγουροι οτι θα συνεχισουν να απολαμβανουν την ισχυρη ταυτοτητα της  Nissan και θα συνεχισουμε  την αποστολη μας να κανουμε την ηλεκτροκινητη εμπειρια οδηγησης μια βιωσιμη επιλογη για ολους.\”

 

  Η κατασκευη της επομενης γενιας μικρων φορτηγων Nissan στο εργοστασιο του Maubeuge σημαινει οτι στο μελλον, ολα τα φορτηγα της Nissan για την Ευρωπη, θα κατασκευαζονται στη Γαλλια.

 

  Το νεας γενιας ηλεκτρικο φορτηγο  θα συνεχισει την επιτυχια του Nissan e-NV200, το οποιο ηταν το πρωτο ηλεκτρικο εμπορικο οχημα μαζικης παραγωγης, οταν κυκλοφορησε το 2014. Οχι μονο προσφερει κινητικοτητα μηδενικων εκπομπων για αστικες διανομες,, αλλα μπορει να εξοικονομησει σημαντικους πορους σε μια επιχειρηση ως προς το κοστος χρησης (καυσιμα, συντηρηση κ.α.), αλλα και μεσω των πλεονεκτηματων της κυκλοφοριας του σε ελεγχομενες ζωνες κυκλοφοριας στις πολεις.

 

  Στην Ελλαδα, το e-NV200, εξοπλισμενο με την αναβαθμισμενη μπαταρια των  40kWh, ειναι διαθεσιμο με το επιδοτουμενο προγραμμα “Κινουμαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ” με λιανικη τιμη που ξεκινα απο τις 31.076 ευρω (εναντι αρχικης τιμης 36.490 ευρω). Αντιστοιχα, στην επταθεσια επιβατικη εκδοση του e-Evalia, διατιθεται, μεσω της σχετικης επιδοτησης, με λιανικη τιμη εκκινησης στις 31.682 ευρω (εναντι αρχικης τιμης 37.180 ευρω).

 

  Περισσοτερες πληροφοριες για τα αμιγως ηλεκτροκινητα μοντελα της Nissan ειναι διαθεσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!